Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت در جلسه شورای مدیران سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده برای از سرگیری سفر‌های زیارتی سوریه عنوان کرد: امیداست با توجه به پیگیری‌ها و تلاش‌های انجام شده، نخستین گروه از زائران کشورمان هفته آینده در کمال عزت، کرامت، امنیت عازم سوریه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اعزام زائران به عتبات عالیات نیز اظهار کرد: تشرف زائران به عتبات عالیات در حال انجام است و برخی گلایه‌ها نسبت به نحوه خدمات هم مورد پیگیری قرار گرفت تا خدمات مطلوب مد نظر ارائه شود.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران حج و زیارت مبنی بر خدمت خاضعانه و خاشعانه به حجاج و زائران، ابراز امیدواری کرد: همه فعالان این عرصه الگوی خدمت رسانی مورد تاکید ایشان را مدنظر قرار دهیم که بدین منظور شیوع کرونا با همه آسیب هایش فرصتی شد تا گام‌های موثری در این راستا و اصلاح ضعف‌ها و تقویت نقاط قوت در این خدمت رسانی برداریم.

رئیس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: بدین منظور در حوزه‌های هدف گذاری، برنامه ریزی، هدایت، نظارت و کنترل اقدامات محوری آغاز کردیم و اقدامات ضروری و مهم در راستای اصلاح فرآیند‌های اجرایی تعیین شد و ضمن آنکه مسائل و چالش‌های موجود در سایر زمینه‌ها و فعالیت سایر بخش‌ها از جمله کارگزاران، دفاتر زیارتی، شرکت‌های خدمات دهنده وسایر مباحث اجرایی نیز در راستای هدف گذاری تبیین شده برطرف شد.

وی رفع ایرادات و انجام اصلاحات درعملکرد‌ها و فرآیند‌های سازمان و بخش‌های دست اندرکار را از آن جهت مهم خواند که سازمان حج و زیارت به عنوان یک سازمان پویا و برای ارائه خدمات شایسته و در خور شان زائران فعالیت می‌کند.

در ادامه این جلسه معاونت‌ها و مدیران کل توضیحاتی را در خصوص اقدامات صورت گرفته برای برنامه ریزی در ثبت نام و اعزام زائران به اعتبات مقدسه و سوریه بیان کردند.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به گزارش مدیر کل فناوری و اطلاعات و سرپرست اسکان حج و عمره سازمان حج و زیارت در رابطه با سامانه‌های زیارت و اسکان ادامه داد: سامانه اسکان بسیار کاربردی و مهم است و در تسهیل خدمات رسانی بسیار اثرگذار است.
وی تاکید کرد: ارتباط موضوع مسکن با حوزه‌های حمل و نقل، تغذیه و تدارکات اجتناب ناپذیر بوده و توجه به این چرخه و فرآیند اعزام تا اسکان ضروری است بدین منظور باید با اتصال نرم افزاری در این حوزه‌ها این ارتباط تامین و فراهم شده و سامانه مربوطه نیز می‌بایست کامل‌تر گردد.

رشیدیان اظهار کرد: نرم افزار و برنامه طراحی شده باید بگونه‌ای باشد که هر صاحب هتلی که قصد پذیرایی از زائران در مکه یا مدینه را دارد اطلاعات محل اسکان خود را ارائه دهد و امکان بررسی خدمات آن‌ها از سوی کارشناسان سازمان در این سامانه و گزینش موارد مناسب و مطلوبتر فراهم شود.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین در ادامه این جلسه با اشاره به نخستین همایش ملی تغذیه و تدارکات در سفر‌های زیارتی که بهمن ماه برگزار شود، اظهار کرد: موضوع پژوهش برای ارتقا و توسعه امری ضروری و مهم است و تلاش‌ها و رویکرد‌هایی که در حوزه سازمان حج و زیارت در این راستا آغاز شده می‌تواند اثرات بسیار مطلوبی در به روز رسانی، بهبود و ارتقا بیش از پیش خدمات و فعالیت‌های آن داشته باشد.

وی با بیان اینکه از درون پژوهش‌های ارسالی به این همایش راهکار‌های مناسبی در راستای ارتقا کیفیت خدمات و کاهش هزینه‌های اجرایی و خدماتی حاصل می‌شود، گفت: این همایش در حوزه تغذیه و تدارکات سرآغازی برای سایر همایش‌ها در دیگر حوزه‌های خدمات رسانی به حجاج و زائران خواهد بود.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین در ابتدای این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کربلای چهار و ۱۷۵ شهید غواص ابراز امیدواری کرد: راه و یاد شهدا در جامعه مستمر و پر رهرو باشد.
وی افزود: رهرو بودن بدین معنی است که هر کس در هر جایگاهی که فعالیت می‌کند، خدا را شاهد بگیرد و خدمت صادقانه، خاشعانه و خاضعانه انجام دهد.
**سامانه جامع اسکان چیست؟
مرتضی اسدزاده سرپرست اداره کل اسکان حج و عمره سازمان حج و زیارت نیز در رابطه با سامانه جامع اسکان گزارشی داد و گفت: در جریان شیوع کرونا وتعطیلی سفر‌های زیارتی طی بیش از یکسال اخیر، فرصتی مغتنم برای اجرای نرم افزاری دقیق و مناسب با خواست اداره کل اسکان حج و عمره سازمان حج و زیارت فراهم شد که در این راستا یکی از مهمترین امکانات «سامانه جامع اسکان» ایجاد زمینه ارتباط با افراد و واحد‌های دخیل در امور مسکن و اقامت در کشور‌های هدف از مالکین تا استفاده کنندگان و نیز امکان نظارت بر این امر در همین بستر می‌باشد.

وی افزود: با راه اندازی این سامانه، فراخوان تامین و اجاره هتل‌ها در این فضا منتشر و هتلداران «مکه و مدینه» در یک پروسه زمانی موظف به معرفی خود و شرایط ارائه خدمات هستند و سپس این امکانات ارائه شده توسط کارشناسان بررسی و به تناسب نیاز و خدمات و کیفیت نسبت به عقد قرارداد اقدام می‌شود.

وی عنوان کرد: ضمن اینکه امکان ثبت نظرات اعضای کمیسیون مسکن نیز در بستر «سامانه جامع اسکان» فراهم شده است.
اسدزاده ادامه داد: یکی دیگر از موضوعاتی که در «سامانه جامع اسکان» مورد توجه قرار دارد رصد فرآیند به صورت کنترل پروژه از ابتدا تا انتهاست؛ یعنی از زمان اجاره هتل، ثبت، آماده سازی هتل، حضور حجاج در هتل و. ثبت و ضبط می‌شود و این روند نیز از سوی مدیران اجرایی و مدیران مجموعه انجام می‌گیرد؛ بنابراین تصمیم گیری می‌شود که آیا در سال‌های آتی می‌توان از این هتل استفاده کرد و آیا به تعهدات خود پایبند بوده یا اینکه قرارداد با هتلی دیگر و براساس نظرات کارشناسی انجام می‌گیرد.

وی گفت: بعد از اجاره هتل و درجه بندی، کار تخصیص به کاروان‌ها انجام می‌شود؛ تخصیص و توزیع بین کاروان‌ها قبلا به صورت نیمه سیستمی بود، ولی در حال حاضر این موضوع در سامانه جامع اسکان به صورت سیستمی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حج و زیارت زائران ایرانی زائران حسینی رئیس سازمان حج و زیارت سامانه جامع اسکان حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • سازمان حج و زیارت: استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ١۴٠٢
  • استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زایران حج تمتع ۱۴۰۲
  • زائران حج تمتع ۸.۵ میلیون تومان پس‌ می‌گیرند
  • سهمیه ارز مسافران حج چقدر شد؟
  • سهمیه ارز مسافران حج اعلام شد
  • چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه ۵۰۰ یورو به زئران حج ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند