Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد در جمع اساتید و پژوهشگران اقتصاد اسلامی قم از آنان خواست برای اصلاح سیاست‌های اقتصادی کشور، دلسوزانه و راهگشا، با ارائه راهکارها و پیشنهادهای کاربردی ورود کنند.

به گزارش مشرق؛ به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی در جمع اساتید و پژوهشگران اقتصاد اسلامی قم در تالار اندیشه دانشگاه قم، با بیان اینکه انتقادات و توصیف مشکلات و تنگناها به تنهایی چاره مشکلات کشور نیست، اظهار داشت: در راستای به حداقل رساندن مشکلات، نیازمند تلاش حداکثری و همکاری جامعه دانشگاهی و حوزوی در زمینه ارائه راهکارهای اصولی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاندوزی با اشاره به اینکه انتظار ما پیشنهادهای متنوع از سوی صاحب‌نظران است، افزود: عرضه پیشنهادات کاربردی و تولیدات علمی می‌تواند در سطوح مختلف کشور به کمک دولت بیاید.

وی با اشاره به اینکه خودش را درس آموز حوزه اقتصاد اسلامی می‌داند، اظهار داشت: سیاست‌گذاری اقتصادی دولت، ناشی از مشورت تیم اقتصادی دولت است و بسیاری از سیاست‌ها در گفتمان‌های این تیم مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

خاندوزی با اشاره به اینکه مردم به حق، شکایت‌هایی از وضعیت موجود دارند، تصریح کرد: اصلاح ساختارهای نامناسب در برخی از سازمان‌ها یک حرکت زمان‌بر است که با صبر و شکیبایی به نتیجه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه عملکرد اقتصادی دولت در چهارماهه نخست در ادامه قابل مشاهده خواهد بود، افزود: باید پیام لزوم صبر برای رسیدن به موفقیت را به جامعه اعلام کنیم.

خاندوزی تصریح کرد: در اقتصاد غیر از جبران نقدی یارانه‌ای، راهکار فوری برای حل مسائل خانوارها نداریم، ولی نقاط شروعی داریم که در چند ماه آینده می‌توانیم نتیجه آن‌ها را ببینیم.

وی گفت: اقتصاد ایران در سال‌های گذشته در حالت انتظار قرار گرفته بود که بخش عمده تلاش ما در این مدت رفع این انتظار بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه توانسته‌ایم حرکت نقطه‌ای قیمت‌ها را به ثبات نزدیک کنیم، اظهار داشت: بودجه ۱۴۰۱ یکی از گام‌های کمک کننده برای رفع فضای کسری بودجه و پیامدهای آن خواهد بود.

وی با بیان اینکه سیاست‌های ارزی دست ما را در حوزه تصمیم‌گیری بسته است، اظهار داشت: باید این موضوع در مجامع روایت شود تا افکاری مانند بی‌تفاوتی دولت نسبت به برخی از تصمیم‌ها را از ذهن‌ها پاک کنند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم نیا نیز در این نشست با اشاره به اینکه قرض الحسنه یکی از سنت‌های نظام اسلامی است، اظهار کرد: نظام‌های اقتصادی گلوگاه‌هایی دارند که اگر بتوان آن‌ها را محقق کرد، موجب سلامت گذر کردن از مشکلات می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم یکی از ارکان اصلی و گلوگاه‌های اقتصادی هستند، عنوان کرد: قرض الحسنه می‌تواند نظام سرمایه‌داری را تحت سلطه خود قرار دهد و یکی از عنصرهای اصلی اقتصاد مقاومتی، مردمی بودن است.

این استاد و پژوهشگر حوزه اقتصاد با اشاره به اینکه قرض الحسنه در کوتاه مدت می‌تواند نیازهای عمده را برطرف کند، مطرح کرد: بالا بردن مبلغ قرض الحسنه در جامعه می‌تواند نظام اقتصاد اسلامی را متبلور کند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت اقتصاد اسلامی سید احسان خاندوزی وزارت امور اقتصادی و دارایی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اقتصاد اسلامی قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟