Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:09:07 GMT

نمایشگاهی به وسعت چهاردهه تلاش

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۶۰۷۰

نمایشگاهی به وسعت چهاردهه تلاش

ایسنا/فارس ایران هفته گذشته شاهد رویدادی نمایشگاهی بود که بخشی از دست آوردهای پژوهشی، تحقیقاتی جهاددانشگاهی را در حوزه‌های صنعت، پزشکی، کشاورزی، آموزش، علوم اجتماعی و فرهنگی، در معرض دید و البته قضاوت قرار داد. نمایشگاهی به وسعت چهاردهه تلاش مجاهدانه جهادگران عرصه علم و عمل.

بوستان گفتگو، از یکشنبه پنجم دیماه و همزمان با آغاز فصل سرد سالی که باید همت‌ها به سمت تحقق حمایت از تولید و علم آفرینی معطوف می‌شد، میزبان رویدادی بود که می‌توان آن را مصداق عینی توانستن با تکیه به توانایی‌های داخل، در مسیر دستیابی به ابزارهای تحقق رشد در حوزه‌های مختلف و با نگاهی دانش بنیان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهاددانشگاهی، از اولین روز تاسیس، با نگاهی متفاوت مسیری را جهادگونه و علم محور پیمود و طی سالها نشان داد که "خواستن توانستن است" صرفا یک شعار زیبا نیست؛ شکل گیری حرکت‌های در حوزه‌های پزشکی، علوم انسانی، علوم کشاورزی و دامپروری، مهندسی و البته فرهنگ و فعالیت‌های این گستره به ویژه در بخش رسانه‌ای اعم از برخط و مکتوب و ......

نمایشگاه پنج روزه حتی اگر کل بوستان گفتگو در تهران را محدوده عرصه و نمایش دستاوردهای جهاددانشگاهی قرار می‌داد، بی تردید به لحاظ وسعت و زمان کفاف نشان دادن عمق وقایع ملموس و اثرگذاری که جهادگران دانشگاهی طی بیش از چهاردهه، برای تحقق آن همه توان و سرمایه خود را به میدان آوردند، نبود؛ اما بخشی از آنها را نمود داد و همین اندک هم نشان داد که اگر از این ظرفیت به خوبی بهره برده بودیم، امروزمان بهتر از دیروز بود.

رئیس جهاددانشگاهی در بازدید سردبیران دفاتر استانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) تاکید کرد که مسئولان در بازدید از این نمایشگاه ضمن اذعان به داشته‌ها و توانمندی‌های این نهاد انقلابی در حوزه‌های مختلف، بر لزوم بهره‌گیری از این توان تاکید داشتند.

دکتر طیبی در عین حال، از اینکه بسیاری از دستگاه‌های اجرایی، علیرغم تاکیدات مسئولان ارشد خصوصا مقام معظم رهبری در خصوص بهره‌گیری از توان داخلی در مسیر رشد اقتصادی، به هر دلیل از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در بخش‌های مختلف خصوصا مهندسی و پزشکی، بهره کافی نبرده‌اند، گلایه کرد.

او یکی از مهمترین اهداف برپایی نمایشگاه جهاددانشگاهی را معرفی دستاوردها و توانمندیهای این نهاد در بخش‌های مختلف برشمرد و اضافه کرد که همه مسئولان بازدید کننده از این نمایشگاه، بر ضرورت بهره‌گیری از این توانمندیها تاکید داشتند.

طیبی با یادآوری اینکه رسانه، راوی بی غرض و واقع بین مسائل و معرفی کننده صادق توانمندیهاست، خاطرنشان کرد که دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های مهندسی، پزشکی، علوم اجتماعی، آموزشی و .... با اتکاء به توان داخل و با استفاده از ظرفیت‌های خلاق و نوآور علمی، حاصل شده و معرفی آنها به جامعه، توسط رسانه‌ها، گامی در مسیر تقویت و رشد اقتصادی با بهره گیری از توان داخلی است.

به حتم جهاددانشگاهی اکنون با در اختیار داشتن ظرفیتی اعظیم از نیروهای انسانی متخصص، جهادی و کارآمد، در بخش‌های پزشکی، زیست محیطی، برق و الکترونیک، کشاورزی و .... به عنوان پشتیبانی علمی و عملی آماده حمایت از تمام فعالیتها در بخش‌های صنعت، کشاورزی، پزشکی، زیست محیطی و ... است.

یکی از مهمترین ظرفیت‌های جهاددانشگاهی که نباید از کنار آن به سادگی گذشت، توان تحقیقی، پژوهشی و البته آموزشی است که با به کارگیری آنها، دستاوردهای امروز این نهاد، حاصل شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران جهاد دانشگاهی نمایشگاه جهاد دانشگاهی بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • تهیه «غذای پزشکی» از امول ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»