Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسات دبیر کمیته سلامت شورای صنفی مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت و جمعی از دبیراندانشکده‌های پرستاری کشور با اعضای سازمان نظام پرستاری و معاونت پرستاری وزیر بهداشت برگزار شد.

در این دو جلسه عبادی معاون پرستاری وزیر بهداشت، میرزابیگی رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، عباس زاده مدیرکل امورتوانمند سازی وزارت بهداشت، راهزانی معاون آموزشی سازمان نظام پرستاری، شمس رئیس هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری، خلیلیمعاون امور دانشجویی سازمان نظام پرستاری کشور، نادری معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان نظام پرستاری با نمایندگان قانونیدانشجویان صحبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه بحث هایی در زمینه اختصاص دادن بخشی از ظرفیت آزمون لیسانس به پزشکی به دانشجویان رشته پرستاری، افزایشارتباطات با دانشگاه های داخل و خارج از کشور، مخالفت با افزایش ظرفیت های رشته پرستاری، آشنایی با ارکان سازمان نظامپرستاری و تدوین مجدد کوریکولوم آموزشی پرستاری و پیگیری بیمه مسئولیت دانشجویان پرستاری صورت گرفت.

همچنین ارتقای آگاهی دانشجویان پرستاری، پیگیری افزایش حقوق کار دانشجویی، دوره های بهبود سطح آموزش دانشجویان با ارائهمدارک معتبر از سازمان نظام پرستاری با انتخاب اساتید توسط خود دانشجویان، پیشنهاد اردوها و کارگاه‌های توانمند سازیدانشجویان جهت بحث و رایزنی های احقاق حقوق صنفی دانشجویان پرستاری در این جلسه مطرح شد.

بحث و تبادل نظر درباره قانون تعرفه گذاری پرستاری، دعوت از اعضای شورای صنفی دانشجویان جهت گسترش برنامه توسعه سلامت ذکر نیاز به حضور دانشجویان در موقعیت های حساس و تصمیم گیرنده در سازمان نظام پرستاری، بیان نیاز به گسترش حضورزنان در موقعیت های حساس و تصمیم گیرنده سازمان نظام پرستاری، بحث درباره موضوع پرستار تخصصی و ذکر لزوم داشتن مطببرای پرستاران همانند ماما ها و پزشکان و بحث درباره پروژه نوین پرستاری جامعه نگر از دیگر مسائل این جلسه بود.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1123958 برچسب‌ها پرستار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس