Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهرنگ توفیقی شامگاه پنجشنبه ۹ دی‌ماه با حضور در برنامه تلویزیونی «احوالپرسی»، درباره موضوعات اجتماعی مختلفی از جمله درگذشت مرحوم انصاریان صحبت کرد و گفت: بعضی از آدم‌ها آنقدر شاد و سرشار از حس زندگی هستند که حتی اگر یک سال هم بگذرد، تو باور نمی‌کنی از دنیا رفته‌اند؛ علی هم اینگونه بود و حیف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او علاوه بر اینکه دوست صمیمی من بود، در فیلم «سوختن» نقش یک مرد را برایم بازی کرد و حتی در جریان یک رویداد سینمایی، کاندیدای دریافت جایزه هم شد اما عمرش به این دنیا نبود.

وی در بخشی از سخنانش درباره حضور در تلویزیون و سریال سازی بیان کرد: تلویزیون را از سینما بیشتر دوست دارم و یکی از دلایل آن این است که مخاطب سریال، بسیار گسترده است. تعداد مردمی را که پای تلویزیون می‌نشینند، نمی‌توان مثل مخاطب سینما حدس زد یا شمارش کرد و این به خودی خود جذاب است. مردم هم همیشه لطف داشته‌اند؛ کار را می‌بینند، نقد می‌کنند، نظر می‌دهند و ارتباط برقرار می‌کنند. خدا را شاکرم که تمام سریال‌هایم مخاطب داشته است. اساساً ذات هنر با دیده شدن گره خورده و از بابت این اتفاق خرسندم.

این کارگردان درباره سریال‌های محبوبی که به او انگیزه ورود به عرصه حرفه‌ای کار هنر را داد، عنوان کرد: «هزار دستان»، «زیر تیغ» و «وضعیت سفید» از جمله این سریال‌ها بودند که باعث شدند به این هنر علاقمند شوم و کارم را شروع کنم. در این سال‌ها، تا جایی که ساختمان اثر اجازه داده سعی کرده‌ام فرهنگ ایرانی و آداب و رسوم را به کارهایم وارد کنم که این به معنای پایبندی اجباری نیست بلکه یک امر دلخواسته است.

وی اضافه کرد: فرم یا لحن نباید تحت تاثیر قرار بگیرد و من همیشه این را رعایت کرده‌ام. اصلاً یکی از حسرت‌های من فراموش شدن بعضی از لهجه‌ها و زبان‌هاست، شهرهای مختلف آیین و سنن زیادی دارد و من دوست دارم آنها را به کارم وارد کنم.

توفیقی همچنین درباره دوران کودکی خود به مرور خاطراتی پرداخت و گفت: «پدرم استاد ادبیات بود و به ورزش والیبال علاقه داشت، من اما عشق فیلم و سریال بودم. ما دیر رسیدیم به تلویزیون رنگی و حسرت دیدن سریال «آیینه» به شکل رنگی داشت می‌ماند به دل ما که یک روز پدرم با یک تلویزیون رنگی چوبی که برایم خریده بود، به خانه آمد و هنوز آن را نگه داشته‌ام و به عنوان یک گنجینه خاطرات نگاهش می‌کنم. به طور کلی آدم خاطره‌بازی هستم؛ اولین بار سال ۱۳۶۱ رفتم استادیوم و استقلالی شدم. این تیم یک هیچ برد و من آبی شدم. دوستان فوتبالی زیادی دارم که خیلی‌هایشان قرمز هستند اما با دوستانم کل کل فوتبالی نمی‌کنم.

حمید حامی مهمان دیگر این برنامه بود که هر پنجشنبه ساعت ۲۱ از شبکه دو سیما پخش می‌شود. سیدجواد سیدمحسنی تهیه‌کنندگی، ندا غفاری، کارگردانی و پیمان قریب‌پناه صداپیشگی عروسک این برنامه را بر عهده دارند.

کد خبر 5388667 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال ایرانی بهرنگ توفیقی شبکه دو سیما برنامه تلویزیونی قاسم سلیمانی تئاتر ایران چهلمین جشنواره فیلم فجر فیلم مستند فیلم سینمایی شبکه پنج سیما فیلم کوتاه کارگردان تئاتر حوزه هنری نقاشی رادیو صبا موسیقی ایرانی سینمای مستند سازمان سینمایی سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۶۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند.

پیگیری‌هایی که انجام شده این روز‌ها تلویزیون ۵۲ سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند.

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کار‌های فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آن‌ها پرداخته شده است.

البته این روز‌ها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روز‌ها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبر‌ها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است.

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کار‌هایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کار‌های کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • (ویدئو) مسعود فروتن؛ اولین کار رنگیِ تلویزیون را من کارگردانی کردم