Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام نصراللهی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در  چند دهه گذشته نظام برنامه ریزی تمرکزگرا بوده و تصمیمات از بالا به پایین گرفته می شد که این مساله قدرت اثرگذاری و خلاقیت را از استان‌ها گرفته بود.

وی افزود: در دهه‌های گذشته بسیاری از منابع صرف ایجاد زیرساختها شده بود اما توسعه زیرساختی به تنهایی منجر به توسعه اقتصادی نخواهد شد و اکنون زمان آن است که از این زیرساخت‌ها در راستای توسعه اقتصادی بهره گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان به رویکرد اقتصاد محور لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ اشاره و اضافه کرد: کمک به برقراری عدالت اجتماعی، کاهش نابرابری جغرافیایی و از سوی دیگر افزایش تولید سرانه ملی از مهمترین ماموریت های لایجه بودجه ۱۴۰۱ است.

نصراللهی‌زاده با تاکید بر اینکه بودجه سال آینده بر رشد و توسعه اقتصادی متمرکز است، گفت: اگر در استان سد، راه آهن، فرودگاه، بزرگراه و هر زیرساخت دیگری ایجاد شده است اکنون وقت آن رسیده که این زیرساختها برای استان ارزش افزوده اقتصادی ایجاد کنند.

وی تصمیمات سخت مدیریتی را لازمه ایجاد تغییر و تحول در فرایند بودجه ریزی کشور عنوان کرد و ادامه داد: تصمیم متفاوت سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها برای بودجه سال آینده، بدون شک از فرایند بودجه ریزی دهه های قبل متمایز است و ضرورت دارد با دقت و حساسیت بیشتری به آن نگاه شود.

نصراللهی‌زاده تاکید کرد: ممکن است بخاطر اتخاذ رویکرد متمایز در بودجه‌ریزی، در کوتاه مدت تحت فشار باشیم اما قطعا مدل جدید بودجه‌ریزی در بلند مدت به توسعه اقتصادی کشور منجر خواهد شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزری کردستان اضافه کرد: سه سرفصل امنیت، سلامت و آموزش در لایحه بودجه از وظایف اصلی حاکمیتی هستند و پروژه های مهمی همچون مکان های آموزشی یا درمانی بدون شک همچون گذشته مورد توجه دولت خواهند بود.

به گفته وی بخشی از اعتبارات استان در سال آینده صرف اتمام پروژه های اولویت دار عمرانی خواهد شد و علاوه بر این ها تمرکز بودجه بر ایجاد اشتغال، تولید ثروت و ایجاد رشد اقتصادی در بخش های خدماتی، صنعت، معدن و کشاورزی است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان تاکید کرد: تمرکز زدایی از بودجه سال ۱۴۰۱ مسوولیت سنگینی است که بر عهده استانها نهاده شده و باید از این فرصت و مسوولیت ایجاد شده در راستای توسعه استان بهره ببریم.

نصراللهی‌زاده از ایجاد صندوق توسعه استانی تحت عنوان صندوق پیشرفت و عدالت خبر داد و گفت: دولت ۲ هزار میلیارد تومان منابع اولیه به این صندوق اختصاص داده و مدیریت صندوق توسط استان و بصورت هیات امنایی خواهد بود.

وی اضافه کرد: از مهمترین ویژگی های لایجه بودجه سال ۱۴۰۱ کنترل تورم، توزیع عادلانه تر بودجه و اعتبارات و نیز کنترل نوسانات اقتصادی خواهد بود و همه تصمیمات و ملاحظات بودجه سال آینده مبتنی بر سند آمایش سرزمین انجام خواهد گرفت.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کردستان مرکز آمار ایران لایحه بودجه 1401

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کردستان مرکز آمار ایران مجلس شورای اسلامی کردستان مرکز آمار ایران لایحه بودجه 1401 سازمان مدیریت و برنامه توسعه اقتصادی نصراللهی زاده برنامه ریزی لایحه بودجه بودجه ریزی بودجه سال سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاندار در نشست خبری با اصحاب با اشاره به موضوع نا ترازی انرژی و جلوگیری قطعی برق در فصل گرما گفت: در گذشته برخی از مسئولان کشور نگاه آینده‌محوری نداشتند و از برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای کشور غفلت شده و با توسعه ظرفیت‌های تولید انرژی در کشور مخالفت‌هایی صورت گرفته است.


سید رضا مرتضوی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های متعددی در دست ساخت داریم افزود: برخی از آنها در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در زمینه تامین انرژی به سمت مثبت کردن تراز انرژی حرکت می‌کنیم.


وی گفت: در حال توسعه نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی هستیم و در مجموع برای تامین انرژی ظرفیت‌های خوبی برنامه‌ریزی شده است.


استاندار اصفهان افزود: شورای برنامه‌ریزی استان تلاش کرده تا در سند آمایش استان برنامه‌های مختلفی را انجام دهد، اما توسعه اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان دو راهبرد اساسی توسعه استان است و بر همین اساس مصر هستیم که سرمایه‌گذاری در استان براساس راهبرد‌های سند آمایش محقق شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه اولویت اول استان زمینه آب مصرفی، تأمین آب آشامیدنی مردم است، گفت: اصفهان دیگر نمی‌تواند بار مضاعفی از آلودگی هوا را تحمل کند و به همین دلیل مقابل گسترش بی‌رویه صنایع و ایجاد صنایع جدید نیز ایستادگی کرده‌ایم


وی تاکید کرد: این رویکرد باعث شده تا بار‌ها مورد هجمه قرار بگیریم، اما بر اصل تحقق سند آمایش استان تأکید داریم و تنها راه پیشرفت استان اصفهان را در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد گردشگری متصور می‌شویم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳