Web Analytics Made Easy - Statcounter

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، باز بودن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی تراکتور بیش از چند ماه دوام نیاورد و باز هم پرونده‌های جدید و احکام سنگین فیفا از راه رسید. تراکتوری‌ها که پیش از فصل با کنستانت، استوکس، پاتریک و میمبلا تسویه حساب کردند، حالا با سه پرونده جدید اروین، حمزاوی و فورچونه در فیفا مواجه شده‌اند و دوباره پنجره نقل‌و‌انتقالاتی‌شان بسته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری تسنیم در ماه‌های اخیر در چند گزارش‌ به موضوع قراردادهای عجیب باشگاه تراکتور پرداخته و حتی در گزارشی با تیتر (جزئیاتی عجیب از فاجعه قرارداد باشگاه تراکتور با کنستانت ) از عقد قرارداد یک فرد واسطه به نام آرش شکری از طرف باشگاه تبریزی با کنستانت پرده برداشت. قراردادی که در نهایت نزدیک به ۹۰۰ هزار یورو هزینه روی دست باشگاه گذاشت.

ظاهراً روال کار در باشگاه تراکتور اینگونه است که قراردادهای «بد» تمامی ندارد، بلکه از مدیری به مدیر دیگر انتقال می‌یابد! این باشگاه تبریزی در تازه‌ترین حکم صادرشده از سوی کمیته انضباطی فیفا بایدحدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورو ( با احتساب پنج درصد سود سالیانه و هزینه دادرسی) به کوین فورچونه مهاجم سابق خود پرداخت کند. بازیکنی که تنها به خاطر چند ماه حضور در تیم تراکتور، یکی از سنگین‌ترین حکم‌های تاریخ درباره شکایت یک بازیکن خارجی علیه یک باشگاه ایرانی را گرفته است. باشگاه تراکتور ۳۱ مرداد سال ۹۸ و در زمان عقد قرارداد با این بازیکن او را «گران‌ترین خرید تاریخ لیگ برتر ایران» نامیده بود و حالا باید این باشگاه «گران‌ترین غرامت فوتبال ایران» را نیز بپردازد!پیوستن گران‌ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر ایران به تراکتور بدون اعلام رقم قرارداد!

 خبرنگار تسنیم به جزئیات قرارداد کوین فورچونه با باشگاه تراکتور دست یافته است. بر این اساس کوین فورچونه در مرداد ماه سال ۱۳۹۸ قراردادی سه ساله (از فصل ۹۹-۹۸ تا فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰) به مبلغ ۶۰۰ هزار یورو برای هر فصل با غلامرضا صادقیان مدیرعامل وقت باشگاه تراکتور امضا کرده است.

طبق این قرارداد فورچونه مبلغ ۱۰۰ هزار یورو در زمان صدور ITC خود به‌عنوان‌ پیش‌پرداخت دریافت کرده و قرار بود ۵۰ هزار یورو دیگر در بهمن ماه همان سال به حساب این بازیکن واریز شود. همچنین طبق مفاد قرارداد امضاشده باشگاه تراکتور باید در ۱۰ قسط به صورت ماهانه مبلغ ۴۵ هزار یورو به این بازیکن پرداخت می‌کرد که ظاهراً این اتفاق رخ نداده و همین موضوع باعث شکایت فورچونه به فیفا و صدور حکم یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورویی شده است.

در یکی از بندهای قرارداد این مهاجم اهل کشور مارتینیک صراحتاً تأکید شده است که بازیکن در صورت عدم پرداخت دستمزد به مدت ۶۰ روز از تاریخ پرداخت، همانطور که ماده ۱۴ قانون نقل‌وانتقالات تعریف می‌کند، می‌تواند قراردادش را فسخ کند.

همچنین در قرارداد این بازیکن که کمتر از پنج ماه در تیم تراکتور حضور داشت و عملکردی فاجعه‌بار از خود به جا گذاشت، آپشن‌های مختلف ۳۰ هزار یورویی برای آقای گلی در لیگ برتر و ۲۰ هزار یورویی برای قهرمانی در لیگ برتر گنجانده شده است.

باشگاه تراکتور برای پرداخت مطالبات کوین فورچونه چند روز بیشتر فرصت ندارد و باید دید این پرونده نیز به بسته شدن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی تراکتوری‌ها منجر خواهد شد یا مدیران باشگاه می‌توانند طی روزهای آینده با این بازیکن به توافق برسند.محکومیت میلیون دلاری تراکتور در پرونده فورچونه/ خطر «سه قفله» شدن پنجره نقل‌وانتقالات سرخپوشان تبریزی

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فوتبال تیم فوتبال تراکتور تبریز فوتبال باشگاه تراکتور کوین فورچونه پنجره نقل هزار یورو گران ترین لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: شهردار تهران در جریان بخشی از صحبت هایش در جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در پاسخ به برخی از اعضا که ایراد ها و انتقاد هایی از قرارداد منعقد شده با طرف چینی داشتند، توضیحاتی را ارائه کرد که بخشی از آن در قالب یک ویدئوی کوتاه با عنوان " چرا ناراحتند؟" در فضای رسانه و مجازی دست به دست می شود. علیرضا زاکانی در این برش کوتاه از صحبت هایش می گوید: «چرا ناراحتند که قرار است ما ماشین با کیفیت ارزان در اختیار مردم قرار دهیم؟ خودرویی که ما در چین با تامین قطعات آن درشهر تهران قرارداد بستیم ۲۲۰ هزار یورو است. جرم ما این است که پا در کفش عده ای کرده ایم که اصلا علاقه ندارند تا بازی شان در کشور بهم بخورد.»

اتوبوس برقی داخلی ۱۵ میلیارد، نه ۱۲ میلیارد تومان

از جمله موارد و شبهات مطرح شده در این رابطه قیمت اتوبوس برقی داخلی است و مدعی شده اند که برخلاف آنچه که شهردار تهران گفته است، قیمت داخلی این خودرو ها ۱۲ میلیارد تومان و معادل ۱۸۱ هزار یورو است! نکته اول؛ کلانشهر در فروردین ماه امسال با کمک دولت از ۴۰ اتوبوس برقی داخلی رونمایی کرد،در همین رابطه علی قاسم‌پور عضو شورای اسلامی شهر کرج که این قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی را ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرده است، نه ۱۲ میلیارد تومان که این روزها برخی ها روی این قیمت مانور می دهند.

قیمت اتوبوس های برقی داخلی ۳۳۳ هزار یورو

با توجه به نرخ یورو در ارز مبادله ای در این روزها که حدود ۴۵ هزار تومان است، حتی معادل ارزی همان قیمت ۱۲ میلیارد تومان ادعایی هم ۲۶۶ هزار یورو می شود، اما افرادی که به شهردار تهران ایراد گرفته اند ومثلا نکته بین هستند، معادل ارزی این مبلغ را ۱۸۱ هزار یورو به خورد مخاطب خود می دهند! حالا اگر معادل ارزی همین حدود ۱۵ میلیارد تومان قیمت واقعی که عضو شورای اسلامی شهر کرج برای هرکدام از اتوبوس های برقی خریداری شده عنوان کرده است را محاسبه کنیم، رقمی درحدود ۳۳۳ هزار یورو می شود. یعنی تقریبا ۱۵۲ هزار یورو کمتر از قیمت واقعی!

۳۲۳ هزار یورو قیمت درج شده در قرارداد

حالا این حساب و کتاب های فرضی را کنار می گذاریم و برای پی بردن به اصل ماجرا سراغ برگه قراردادی می رویم که در وزارت کشور به امضا رسیده است. در این برگه مبلغ قرارداد هر دستگاه اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یورو است. این در شرایطی است که قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی ساخت چین جدا از اینکه کیفیت و خدمات پس از فروش بهتری دارد، ۲۲۰ هزار یورو است؛ یعنی حدود ۱۰۳ هزار یورو ارزان تر!

اتوبوس های چینی حدود ۵ میلیارد تومان ارزان تر

به عبارت دیگر تفاوت ریالی اتوبوس برقی داخلی و چینی جدا از دیگر فاکتورها از جمله کیفیت، خدمات پس از فروش و سرعت تحویل، به نرخ امروز حدود ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان ارزان تر است. اینکه شهردار تهران اعلام کرده اتوبوس های چینی ارزان تر از نمونه های داخلی است حرف امروز نیست. زاکانی در اول اسفند سال گذشته هم عنوان کرده بود که تفاوت قیمت اتوبوس‌های برقی چینی با اتوبوس‌های برقی داخلی بین حدود ۵ میلیارد تومان در هر اتوبوس است، در این رابطه گفته بود: «اتوبوس‌های چینی به مراتب ارزان‌تر از اتوبوس‌های داخلی هستند.»

کلاهی که می‌خواهند بر سر مردم بگذارند

به این ترتیب مشخص می شود که مخالفان و منتقدان سیاسی شهرداری و البته افرادی که منافع شان با بحث واردات خودروی ارزان قیمت و با کیفیت تر چینی به خطر افتاده تلاش دارند تا به مخاطبان و افکار عمومی القا کنند که با قرارداد چین کلاه گشادی بر سرشان رفته است و خرید اتوبوس های برقی بی کیفیت و گران تر مونتاژکاران داخلی به سرعت تحویل بسیار پایین به سود تهران و تهرانی ها است! در واقع کسانی که می‌خواهند سر مردم کلاه بگذارند و در راستای منافع خودشان از جیب مردم پول بردارند همان هایی هستند که برای کنسل شدن قرارداد واردات خودرو و اتوبوس برقی از چین تلاش می کنند و دست و پا می زنند!

کد خبر 848534 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل خودروی برقی علیرضا زاکانی اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری شهردارى تهران تهران مافیا

دیگر خبرها

  • تراکتور - استقلال؛ ترکیب رسمی
  • اشاره فرناندز به احتمال جدایی‌اش از منچستریونایتد
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • بررسی قرارداد خرید ۴۰ هزار دستگاه اتوبوس، ون و تاکسی از چین 
  • خط و نشان بازیکن سپاهان علیه پرسپولیس + عکس
  • بمب پرسپولیس در تبریز منفجر می شود؛ مهدی ترابی پایان فصل در تراکتور؟
  • گران‌فروشی در مادرید: رئالی‌ها شاکی‌اند!‏