Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-شهرستان ملکشاهی باوجود مناطق بکر گردشگری و برخورداری از طبیعت زیبا و چشم‌نواز، تاکنون به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب‌، در حوزه گردشگری توسعه چندانی نداشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام - شهرستان ملکشاهی از توابع استان ایلام یکی از مناطق گردشگری در این استان به شمار می‌رود که بیش از 30 آثار تاریخی در فهرست آثار ملی دارد و هر ساله گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط جهان به خود جذب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله آثارهای تاریخی و گردشگری این شهرستان می‌توان به آبشار اَما، تالاب سیاب درویش، دریاچه سد چم گردلان، تنگه ویژدرون،آتشکده قینفر، نقش برجسته گل گل، امام زاده سید محمد عابد، امام زاده سید محمد ابوچماقین و..... اشاره کرد.

اما جالب اینجاست این شهرستان برخلاف داشتن جاذبه‌های گردشگری بالا به علت عدم مدیریت صحیح، نبود راه دسترسی مناسب به مناطق تاریخی و... از لحاظ توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر توسعه چندانی نداشته است.

کمبود امکانات گردشگری در ملکشاهی

رضا سجادی جامعه شناس ایلامی در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت: جاذبه های کم نظیر حوزه گردشگری طبیعی و گردشگری تاریخی به عنوان مزیت رقابتی ، شهرستان دیرین ملکشاهی را به یکی از اصلی ترین مقصدهای سفرهای نوروزی میهمانان درون و برون استانی ایلام مبدل کرده است.

وی افزود: اما با این وجود کمبود امکانات گردشگری در این شهرستان متاسفانه مشکلات بسیاری را برای گردشگران و بازدید کنندگان از آثار تاریخی به وجود آورده است.

شمس‌الهی با بیان اینکه توجه به توسعه گردشگری در شهرستان ملکشاهی از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: از این‌رو با برنامه‌ریزی اصولی و شناسایی مزیت‌ها و محدودیت‌ها و... صنعت گردشگری در شهرستان ملکشاهی می‌تواند نقش مؤثری در توسعه و تنوع بخشی به اقتصاد استان، رفع معضل بیکاری و.... برعهده داشته باشد.

مشکلات صنعت گردشگری ملکشاهی

یدالله شهمیر در گفت وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: رایزنی‌هایی با بنیاد برکت برای ارائه تسهیلات انجام‌شده و پس از تخصیص بودجه اقدامات لازم جهت ایجاد مناطق تفریحی گردشگری در آبشار اما انجام می‌شود.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ملکشاهی افزود: سنگ‌نوشته گل‌گل نیز که به ثبت ملی رسیده و بازدیدکنندگانی از خارج کشور داشته، ‌جهت مرمت و بازسازی نیازمند اعتبار است که متأسفانه تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

این مسئول تصریح کرد: از دیگر مشکلات در حوزه گردشگری در ملکشاهی می‌توان به صعب‌العبور بودن راه‌های دسترسی به جاذبه‌های گردشگری اشاره کرد که در این زمینه نیز تاکنون اقدام چشم‌گیری از سوی مسئولان مربوطه صورت نگرفته است.

تاثیرصنایع گردشگری بر رونق اقتصادی

عبدالمالک شنبه زاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: ملکشاهی یکی از شهرستان‌های تاریخی استان است که به علت برخورداری از جاذبه‌های گردشگری بالا نظیر آتشکده کوشک قینفر، آبشار اما، سد چم‌گردلان، تالاب سیاب درویش، غار تایه‌گه، سنگ‌نوشته آشور بانی‌پال، غار آقامیر، غار گل گل، منطقه تفریحی کرین‌دشت، اماکن مذهبی و… از ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر برخوردار است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: این شهرستان با وجود مناطق بکر گردشگری و برخورداری از طبیعت چشم‌نواز در فصل‌های مختلف سال متاسفانه از ظرفیت بالقوه برای توسعه گردشگری برخوردار نیست.

وی با بیان اینکه با فعال کردن صنعت گردشگری در ملکشاهی، علاوه بر درآمدزایی برای این شهرستان، می‌توان تاریخ و فرهنگ این منطقه را نیز به مردم معرفی کرد، تصریح کرد: برای توسعه صنعت گردشگری، باید تا حد امکان از سرمایه‌گذار خصوصی حمایت شود، پیگیری خواسته‌ها و نیاز‌های این سرمایه‌گذاران را نیز در دستور کار قرار داد.

"درآمد گردشگری ترکیه از یک استان" 2 برابر درآمد نفتی ایران! + تصاویر رایزنی با رسانه ملی برای معرفی بیشتر جاذبه‌های گردشگری غرب کشور وزیر گردشگری سوریه: به دنبال افزایش سفرهای سیاحتی به ایران هستیم

ضرورت توجه به توسعه صادرات نامرئی

این مسئول در پایان بیان کرد: باید تلاش کنیم تا بتوانیم به نحو مطلوب اماکن دیدنی و جاذبه‌های توریستی این شهرستان را به مردم معرفی کنیم تا شاهد توسعه صنعت گردشگری در ملکشاهی باشیم‌.

توسعه صنعت گردشگری به عنوان یک رویکرد مهم می‌تواند با برنامه ریزی اصولی و شناسایی مزیت ها و محدودیت ها، نقش مؤثری در توسعه و تنوع بخشی به اقتصاد شهرستان ملکشاهی بر عهده داشته باشد، از این رو لازم است توسعه گردشگری در این شهرستان در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گیرد.

انتهای پیام/180/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری در ملکشاهی توسعه صنعت گردشگری جاذبه های گردشگری شهرستان ملکشاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، استان قم با داشتن ۳۰۰ واحد صنعتی کفش ماشینی، ۷۰ درصد صادرات این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.

تولید کنندگان کفش قم این روز‌ها در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران میزبان خریدارانی از کشور‌های آسیایی و آفریقایی هستند.

پیش بینی می‌شود امسال ۸۵ میلیون دلار صادرات از این صنعت، عاید اقتصاد استان شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است