Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:42:36 GMT

۵۰درصد واحدهای سنگبری در لرستان غیرفعال هستند

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۰۲۳۹

۵۰درصد واحدهای سنگبری در لرستان غیرفعال هستند

به گزارش ایرنا "علی آشتاب" روز شنبه در جلسه بررسی طرح های اشتغال استان افزود: این تعداد واحدها سنگبری مشکل فرسودگی تجهیزات و قدیمی بودن فناوری دارند و نیازمند ‌ تزریق سرمایه در گردش و حمایت مالی هستند.

وی اظهار داشت: واحدهای بزرگی راکدی در استان لرستان وجود دارد که راه اندازی آنها نیازمند همکاری همه جانبه دستگاه و وزارتخانه های مختلف می باشد تا موانع متفاوت موجود در مسیر آنها برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرکت پارسیلون خرم آباد ۲ سال پس از خلع ید سرمایه گذار، همچنان در نوبت تغییر کاربری و عملی شدن مصوبه منطقه ویژه اقتصادی تصریح کرد: انتظار می‌رود این واحد تولیدی همچون دیگر واحدهای راکد  تعیین‌تکلیف شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه سامانه استفاده از مشوق‌هایی همچون طرح کارورزی فارغ‌التحصیلان، یارانه دستمزد و معافیت‌های بیمه‌ای دانشگاهی از مرداد ماه امسال بسته شده است افزود: این در حالیست که لرستان به شدت نیازمند این مشوق‌ها، کمک و توجه بیشتری در حوزه اشتغال است.

پرداخت ۳۳۴ میلیارد تومان وام اشتغال روستایی

آشتاب همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد اشتغال در لرستان گفت: با همکاری سیستم بانکی در استان از محل اعتبارات اشتغال روستایی ۳۳۴ میلیارد تومان تسهیلات طی چهار سال گذشته در استان پرداخت شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: این مبلغ  جهت  حمایت از اقتصاد روستا و عشایر و ایجاد اشتغال به بیش از یکهزار و ۴۰۰ طرح پرداخت شد که با بهره‌برداری از آنها زمینه اشتغال پنج هزار و ۸۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده ناشی از کرونا، تسهیلاتی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان به بیش از ۲۴ هزار بنگاه با همکاری سیستم بانکی پرداخت شد.

آشتاب، اشتغال حمایتی برای فرزندان تحت حمایت کمیته امداد، بنیاد شهید و بهزیستی را دیگر طرح های مثبت برشمرد و تصریح کرد: در راستای توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت و خوداتکایی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۲۴ میلیارد تومان پرداختی در این راستا، بیش از ۱۱۲ میلیارد تومان آن به بیش از سه هزار نفر پرداخت شده و مابقی مربوط به سهم بنیاد شهید بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه برخی طرح‌ها به واسطه تورم به بهره‌برداری نرسید افزود: انتظار می‌رود اعتبارات بیشتری برای تکمیل آنها اختصاص داده شود.

برچسب‌ها زغال سنگ اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زغال سنگ اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی زغال سنگ اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان کار و رفاه اجتماعی لرستان میلیارد تومان پرداخت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان