Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، اسعد خالدی مدیرامور برق جنوب سنندج از پیشرفت ۷۰ درصدی اجرای طرح بهارستان درحوزه این امور خبرداد و گفت: از ۲۶ روستای مشمول طرح بهارستان در امور برق جنوب سنندج تاکنون در ۱۸ روستا این طرح به اتمام رسیده است.

خالدی با اشاره به اینکه این طرح مخصوص بخش روستایی است، گفت: صنعت زیربنایی برق نقش بسزایی درپیشرفت جوامع دارد و در همین راستا توجه به مناطق محروم وروستایی می‌تواند زیرساز توسعه متوازن دراستان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه بهسازی شبکه برق ۲۶روستای مشمول طرح بهارستان در امور برق جنوب سنندج نیازمند اعتباری بالغ بر ۶۲ میلیارد ریال است، عنوان کرد: جابجایی ومقاوم سازی پایه‌های برق درمعابر روستایی، تامین ولتاژ مطمئن مشترکان روستایی، اصلاح روشنایی معابرعمومی روستاها، اصلاح فرسودگی شبکه برق روستا‌های مشمول طرح وتوسعه شبکه ازاهداف طرح بهارستان است.

مدیرامور برق جنوب سنندج درادامه تصریح کرد: باتوجه به اینکه توسعه، اصلاح وتقویت زیرساخت‌های روستایی سبب تسریع مهاجرت معکوس به روستا‌ها ورونق گرفتن آن‌ها می‌شود لذاطرح بهارستان یکی از مهمترین پروژه‌ها برای تقویت زیرساخت روستا‌ها محسوب می‌شود.

خالدی برجذب ۱۰۰درصدی اعتبارطرح بهارستان تاپایان سال جاری تاکید کرد وگفت: مقرر است تاپایان سال ۱۴۰۰تمام شبکه برق ۲۶ روستای هدف این طرح بهسازی شود.

او در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به پروژه اصلاح و بهسازی شبکه فشار ضعیف و متوسط از طریق حذف شبکه سیمی و تبدیل آن‌ها به کابل خودنگهدار گفت: در مجموع از ۴۷۰ کیلومترشبکه فشار ضعیف موجود در حوزه امور برق جنوب سنندج، تاکنون ۴۳۰ کیلومتر آن به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توزیع برق بهسازی سنندج امور برق جنوب سنندج طرح بهارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۰۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم