Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مجتبی سنکیان روز شنبه میزان اختراعات ثبت شده را یکی از شاخصهای مهم برای سنجش رشد علم و فناوری در کشور اعلام و بیان کرد: برخورداری از نظام حمایت مالکیت فکری نیز یکی از زیرساختهای مهم برای دستیابی به اقتصاد دانش‌بنیان و ترویج نوآوری در کشور است. 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نقل از وی حمایتهای این دانشگاه را از ثبت اختراع، برند و طرحهای صنعتی در حوزه سلامت و علوم پزشکی تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حجم حمایت مالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مخترعان هر سال بر اساس قرارداد با کارگزار مشخص می‌شود. 

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: حمایت مالی این دانشگاه در چاچوب قرارداد مربوط به دوره زمانی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ از مخترعان به میزان ۷۰ درصد است. 

وی گفت: تامین و پرداخت بقیه هزینه‌های مربوط به اجرای این قرارداد با نظارت کارگزار بر عهده مخترع متقاضی است.

دکتر سنکیان افزود: مخترعان جوان می‌بایست برای استفاده از تسهیلات ثبت اختراع، ثبت طرح صنعتی و ثبت برند با ورود به سامانه سیستم جامع اطلاعات پژوهشی موسوم به "پژوهان" درخواست خود را ثبت نموده و آن را برای کارشناسان مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال کنند.

وی هزینه ارزیابی اختراعات اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه را رایگان اعلام و بیان کرد: این گروه می‌توانند برای ثبت اختراع داخلی یا خارجی، ثبت طرح صنعتی و برند از طریق مشاوران طرف قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام نمایند. 

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مدارک اختراع متقاضیان خارج از دانشگاه نیز که داوری اختراع آنها توسط اداره ثبت ارجاع شده، از سوی کارشناسان این دانشگاه بررسی می‌شود. 

وی گفت: این دسته از اختراعات پس از تایید محتوایی اولیه در بررسی کارشناسی، با دریافت هزینه از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد داوری قرار می‌گیرند. 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۰ هزار کارمند بهداشتی و درمانی در قالب معاونتهای بهداشتی، درمانی، پژوهشی، غذا و دارو، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی است.

۳۰ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۶۱ رشته مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، تخصص و فوق‌تخصص در دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و طب سنتی مشغول تحصیل هستند.

گستره کیفی فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل ۱۵ شبکه بهداشت و درمان، هفت دانشکده، ۴۶ مرکز تحقیقاتی و ۲۳ بیمارستان است.

برچسب‌ها مشهد پژوهش سیاستگذاری حمایتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختراع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد پژوهش مشهد پژوهش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختراع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما