Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، رحمتی یکی از گلخانه داران شهرستان خوسف گفت: ۱۰ سال پیش به صورت رسمی قراردادی با امور اراضی امضاء کردم و تعهداتی از من گرفته و زمینی برای شروع فعالیت گلخانه داری به من اجاره داده شد.

او گفت: در طول این ۱۰ سال هزینه‌های زیادی برای تأسیسات، تعمیرات و زیر ساخت‌ها هزینه کردم و طبق قانون، در صورتی که قرارداد به پایان برسد می‌توانم درخواست تمدید دوباره آن را داشته باشم، اما متوجه شدم که تمام زمین‌ها و اختیارات امور اراضی به شرکت شهرک‌ها واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمتی گفت: شرکت شهرک‌ها حالا برای زمینی که من اجاره کرده ام می‌گوید باید زمین را بخرم و مالک آن شوم در حالی که من دنبال مالکیت زمین نیستم و تنها می‌خواهم قراردادم تمدید شود.

برای پیگیری این موضوع با مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی و مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گفتگو کردیم.

باقری سرپرست مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: کل قرارداد‌های اجاره امور اراضی با مستأجرین اراضی ملی و دولتی اجاره به شرط تملیک نیست و مالکیت آن از قوانین مربوط به خودش پیروی می‌کند.

او گفت: بر اساس ماده ۹ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی از سال ۸۹ به بعد، انتقال قطعی مالکیت روی قرارداد‌های اجاره اتفاق نمی‌افتد و اجاره در مدت معین قرارداد است.

باقری گفت: در حال حاضر به دلیل سیاست‌های جهاد کشاورزی در جهت افزایش بهره وری و بهینه کردن تولید، مدیریت کل مجتمع‌های گلخانه‌ای و دامپروری و اختیارات امور اراضی به شرکت شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است.

بیشتر بخوانید

۱۰ میلیون هکتار از اراضی خراسان جنوبی دارای سند تک برگ

سرپرست مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اراضی اجاره‌ای در حال حاضر به شرکت شهرک‌های کشاورزی واگذار و کار انتقال سندهایشان در دست اقدام است.

او گفت: بر اساس سیاست‌های ابلاغی، اجازه تمدید قرارداد از سمت ما وجود ندارد.

سورگی مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: شرکت شهرک‌ها شرکتی دولتی و زیر مجموعه جهاد کشاورزی است.

او گفت: ما از یک زمان به بعد متولی شهرک‌های کشاورزی در سطح کشور و استان شدیم و باید شهرک‌های موجود از امور اراضی را طبق قانون تحویل گرفته و مدیریت کنیم و برای توسعه و ساخت شهرک‌های جدید هم اقدام کنیم.

سورگی گفت: طبق قانون در حال حاضر ما تنها شرکتی هستیم که می‌توانیم اراضی را به نام بهره برداران و یا مستأجران منتقل کنیم و بقیه ادارات این اختیار را ندارند.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: قراردادهایی که قبلا با مدیریت امور اراضی بسته شده است، تا آخرین تاریخ آن قرارداد پا بر جا هستند.

او گفت: برای قرارداد‌هایی که مهلت آن ها تمام شده است بر اساس درخواست متقاضیان، تصمیم های دیگری گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گلخانه داران امور اراضی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر با اشاره به تصویب احداث دو شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود.

به گزارش ایسنا ، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز شنبه در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی‌شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهراحداث 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج‌فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه‌کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد