Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان از مکان‌یابی برای نصب ۷ دستگاه شتاب‌نگار زلزله در زنجان خبر داد.

صمد هاشملو، ظهر امروز (۱۱دی‌ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هفته گذشته آموزش «طراحی اسکان اضطراری و موقت در بحران» با همکاری معاونت توسعه و منابع انسانی اداره راه و شهرسازی زنجان با حضور مطلوب و گسترده همکاران فنی و مهندسی برگزار شد که این دوره از سال گذشته آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقشه (GIS) در مدیریت بحران عملیاتی شده است، عنوان کرد: همچنین دوره ارزیابی و آسیب‌پذیری سکونت‌گاه‌های شهری در برابر زلزله هم برگزار شده است و این دوره همچنان تداوم دارد؛ چرا که برخی از مسئولان جدید در استان با این دوره‌ها آشنا نیستند و با فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی هماهنگی اولیه در حال انجام بوده که اگر تمایلی داشته باشند این آموزش‌ها به صورت رایگان اجرا شود و بعد از عملیاتی شدن این آموزش‌ها، پیگیر بحث‌های دیگری نیز خواهیم بود.

رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان تصریح کرد: دستگاه‌های شتاب‌نگار در استان زنجان در حد نرمال نصب و اطلاعات توسط مرکز تحقیقات مطالعات راه مسکن راه و شهرسازی رصد می‌شود.

این مسئول تعداد دستگاه شتاب‌نگار زلزله از نسل قدیم در استان زنجان را ۱۹ مورد برشمرد و گفت: ۶ مورد دستگاه شتاب‌نگار زلزله جدید، اخیراً اضافه شده و مکان‌یابی هفت دستگاه شتاب‌نگار زلزله هم امسال انجام شده و شرط آن احداث فونداسیون مناسب و فنی توسط دستگاه‌های ذیربط است تا بتوانیم شتاب‌نگار را از مرکز تحقیقات راه و شهرسازی استان دریافت کرده و از ظرفیت ایجاد شده استفاده کنیم.

هاشملو با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته با شرکت آب منطقه‌ای و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان برای نصب شتاب نگار زلزله، گفت: سدها و شهرک‌های صنعتی و معادن برای نصب شتاب نگار مدنظر هستند.

رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان، آموزش نیروی انسانی در بحث پدافند غیرعامل را مهم و ضروری دانست و افزود: تا زمانی که به مقوله آموزش پرداخته نشود خروجی مناسبی نخواهیم داشت. آموزش مدیران، معاونان، کارکنان و اقشار مختلف جامعه باید دسته‌بندی شود، موضوعات مشخص شده و اطلاعات بر اساس توان و جایگاه افراد به صورت ساده بیان شود تا تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی اجتماعی مرکز زلزله نگاری ایران زلزله دستگاه شتاب نگار زلزله راه و شهرسازی استان پدافند غیرعامل مدیریت بحران استان زنجان برای نصب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: بر اساس قانون هرگونه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای کارگاهی استان زنجان ممنوع است و متخلفان جریمه و مجازات می‌شوند.

اسماعیل آقاجانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: بر اساس قانون هرگونه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای کارگاهی استان زنجان ممنوع است و متخلفان جریمه و مجازات می‌شوند.

وی از فعالیت مستمر گشت‌های مشترک اداره کار، فرمانداری‌ها و فراجا در سطح استان برای شناسایی نیروهای کار غیرمجاز خارجی خبر داد و یادآور شد: میزان جریمه سال‌جاری کارفرمایان متخلف که اقدام به استفاده از اتباع خارجی فاقد مجوز کار می‌کنند، به استناد بند (ج) ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مبنی بر اعمال جریمه به میزان پنج برابر حداقل دستمزد روزانه است.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: جریمه به‌کارگیری اتباع بیگانه در سال‌جاری چیزی حدود یک میلیون و ۱۹۴ هزار تومان است که البته این جریمه برای بار اول تخلف است و اگر تکرار شود، کارفرما به مجازات حبس نیز محکوم می‌شود.

آقاجانلو با بیان اینکه به‌کارگیری نیروی کار غیرمجاز خارجی در استان بیشتر در مزارع کشاورزی و در فصل برداشت محصولات، کارهای ساختمانی و گاوداری‌ها صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این موضوع در کارگاه‌های تولیدی و صنعتی استان وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت سیاسی در روند حضور کارگران تأثیرگذار بوده و این روند در استان زنجان از سال ۱۴۰۰ تاکنون صعودی بوده است، اضافه کرد: سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰ کارفرمای متخلف در استان شناسایی شد که این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۱۷۴ کارفرما در سال گذشته به ۳۰۰ کارفرما رسید.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان تعداد کارگران افغانی شناسایی شده را ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: کارفرمایان متوجه تبعات سو ء باشند.

وی تصریح کرد: بنابراین از شهروندان و از کارفرمایان می‌خواهیم از اجاره محل و کارگاه به این افراد خودداری کنند و اگر کارگاه تعطیلی باشد و به صورت تیمی در آنجا سکونت کنند جلوگیری کنند.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان همچنین از شهروندان خواست تا برای صیانت از فرصت‌های شغلی، اشتغال غیرقانونی اتباع خارجی در سطح این استان را گزارش کنند.

کد خبر 749052

دیگر خبرها

  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • زمان برگزاری نشست مشارکت در بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی