Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،مسعود مختاری فعال فرهنگی و برگزار کننده مسابقه عکس و فیلم۱۰۰ ثانیه‌ای گفت: با هدفارتقای فرهنگ کتابخوانی و مطالعه با انجمن سینمای جوان تربت‌حیدریه صحبت کردم و به آن‌ها پیشنهاد دادم که مسابقه عکاسی و ویدئو‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای را با همراهی هم برگزار کنیم.

او گفت: بنابر این با صحبت‌های صورت گرفته قرار شد انجمن برای ما عکس‌ها و ویدئو‌ها را بفرستد و ما به برگزیدگان جایزه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این اقدام هم انگیزه مطالعه و هم فیلمسازی برای نسل جوان بالا می‌رود .

این فعال فرهنگی گفت: تمام مسئولیت مالی را نیز خودم تقبل کردم. مشکل بزرگی که در کشور ما به چشم می‌آید، این است که تمامی اقدامات به صورت جزیره‌ای انجام می‌شود و هر سازمان و ارگان و نهادی برای خودش کار می‌کند، اما من دوست داشتم شهر را از حالت جزیره‌ای خارج کنم و با کمک یکدیگر پیشرفت حاصل شود.

او گفت: با شیوع کرونا کتابخانه‌ها دچار چالش‌های اساسی شدند و مردم کمتر به این مکان مراجعه می‌کردند، بنابر این به نظرمان رسید اگر بتوانیم یک نمایشگاه عکس و فیلم کوتاه داشته باشیم، مخاطبان را تشویق خواهیم کرد که دوباره به این محیط‌ها برگردند. با این کار هم به سرانه مطالعه کشور کمک کردیم و هم با همراهی انجمن سینمای جوان انگیزه‌ای برای فیلسازان این شهر ایجاد کرده‌ایم.

این فعال فرهنگی گفت: از اهداف این کتابخانه ارتقاء مهارت‌های فردی و جمعی است بنابر این محوریت ساخت فیلم‌ها و تهیه عکس‌ها نیز در این مسابقه، مطالعه است. برای ارسال آثار نیز یک آدرس ایمیل و یک شماره واتس‌اپ در اختیار علاقه‌مندان قرار داده شده تا بتوانند آثارشان را برای ما بفرستند. شرکت‌کنندگان تا ۲۲بهمن ماه فرصت دارند تا آثارشان را به دست ما برسانند.

مختاری درباره شیوه داوری آثار نیز گفت: خوشبختانه این شهر از حضور هنرمندان، کارگردانان و فیلمنامه‌نویسان بسیار غنی است به این ترتیب با توجه به تعداد و سطح اثاری که برای ما ارسال خواهد شد، می‌‎توانیم از آن‌ها خواهش کنیم تا به ما در داوری آثار کمک کنند. بنابر این اگر ببینیم از این مسابقه استقبال شده تیم داوری منسجمی معرفی خواهیم کرد.

انتهای پیام//م.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ کتابخوانی انجمن سینمای جوان مسابقه های فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد

در یکی از محلات تهران مسابقات پیشکسوتان فوتبال زیر نظر شهرداری آن منطقه برگزار می‌شود. اما با توجه به عدم نظارت هیات فوتبال تهران در این مسابقات خبری از حضور آمبولانس نیست و این درحالی است که باید هیات فوتبال استان تهران به این مسابقات هم نظارت کند.

در یکی از مسابقه‌های فوتبال بین دو تیم پیشکسوتان استقلال و تهرانجوان پس از پایان نیمه اول و بین دو نیمه، محمد اشرفی بازیکن حدودا 64 ساله تیم تهرانجوان دچار حمله و ایست قلبی شد. پس از این اتفاق ناگوار به علت عدم حضور به موقع آمبولانس در محل مسابقه یک پزشکیار برای رسیدگی به وضعیت این بازیکن بالای سر او رفت اما متاسفانه تا هنگام رسیدن آمبولانس و رساندنش به بیمارستان، متاسفانه به دلیل وخامت حال بازیکن 60 ساله تیم تهرانجوان وی در آمبولانس از دنیا رفت.

نکته قابل تامل در این اتفاق ناگوار که منجر به مرگ یکی از بازیکنان و ورزشکاران پیشکسوت شد می‌تواند عدم وجود آمبولانس با دستگاه شوک در محل انجام مسابقات با پزشکان و دستیاران متخصص باشد. رسانه‌ها بارها در این باره بارها به مسئولان برگزاری مسابقات هشدار داده‌اند که خروجی رعایت نکردن برخی تمهیدات برگزاری مسابقه می‌تواند اتفاقات تلخی را به همراه داشته باشد. این درحالی است که مسئول کمیته پزشکی هیات فوتبال استان تهران، به عنوان پزشک تیم ملی فوتسال ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا حضور دارد. سال گذشته هم در یکی از رقابتهای رده پایه استان هم به دلیل همین ماجرا جان خود را از دست داد.

اما سوال این است که چرا داور بازی، بدون حضور آمبولانس و دستگاه شوک بازی را شروع کرده است؟ آیا پیشکسوتان پیش از شروع مسابقات معاینه و آزمایش قلبی می‌دهند؟ با توجه به سن و سال بالای بازیکنان این تیم‌‌ها، حضور آمبولانس و تیم پزشکی در این مسابقات ضرورت بیشتری دارد.

با توجه به اینکه برخی از تیم‌های مطرح و پیشکسوتان فوتبال ایران در این مسابقات حاضر می‌شوند چرا هیات فوتبال تهران نظارتی در برگزاری این مسابقات ندارد؟ چرا قوانینی از سوی فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال تهران برای برگزاری چنین مسابقاتی وضع نمی‌شود تا در کنار جریان این مسابقات شاهد این اتفاقات تلخ نباشیم؟ قطعا اگر این موارد رعایت می‌شد چه بسا که الان یک انسان زنده بود. امیدواریم مسئولان مربوطه برای تخلفات صورت گرفته دلایل قانع کننده‌ای برای افکار عمومی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • ببینید | آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • عوامل درگیری با داور در لیگ جوانان تهران محروم شدند
  • برگزاری اردوی تیم تنیس روی میز دختران جوان
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • جام حذفی ایران؛ محل برگزاری بازی سپاهان مشخص شد