Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان روز گذشته سال نوی میلادی را با وجود محدودیت‌های زیاد جشن گرفت. این محدودیت‌های برای مهار کرونا و سویه اومیکرون اعمال شد تا نوید سال  بهتر در 2022 را به همراه آورد.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، شب گذشته نیویورک مراسم شلیک توپ خود را به میدان "تایمز" محدود کرد.

پاریس به دلیل شیوع سویه اومیکرون بسیاری از آتش بازی های سال نو را متوقف کرد و نمایش آتش بازی لندن از تلویزیون پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه گیری کرونا که اینک وارد سومین سال خود می‌شود، بار دیگر بر زندگی مردم جهان تاثیر شدید گذاشته است.

از زمان شیوع همه‌گیری در شهر مرکزی ووهان چین (سال 2019) تا به امروز، حدود 5.4 میلیون نفر جان خود را از دست داده اند.

تعداد زیادی مبتلا و قرنطینه شدن را تجربه کرده  و اینک بسیاری از جهانیان با الفبای تست "PCR"، "تست آنتی بادی" و "آنتی ژن" آشنا شده اند.

بسیاری از مردم در کشورهای که سال میلادی را جشن می گیرند،  2022 را با امید آغاز کردند. این در حالیست که  60 درصد مردم جهان واکسینه شده اند.

بسیاری از مردم در کشورهای فقیر هنوز به واکسن دسترسی ندارند و بسیاری از ثروتمندان جهان نیز معتقدند که واکسن ها بخشی از یک نقشه نامشخص و مبهم هستند.

در روزهای پایانی سال 2021 و ظهور سویه جدید اومیکرون، تعداد موارد جدید کرونا در جهان روزانه از یک میلیون نفر گذشت.

فرانسه روز جمعه جدیدترین کشوری بود که غالب بودن سویه اومیکرون در کشورش را اعلام کرد.

در بریتانیا، آمریکا و استرالیا که مدتی به نقطه امن در مقابله با همه‌گیری کرونا تبدیل شده بودند، شیوع شدید کرونا و افزایش مبتلایان به دغدغه مقامات و کادر درمان تبدیل و باعث ایجاد رکود اقتصادی شد.

بخش هایی از کشور کریباتی در اقیانوس آرام، به عنوان اولین افراد  جهان به استقبال سال 2022 میلادی رفتند.

با این حال از سئول کره جنوبی تا سانفرانسیسکوی آمریکا جشن های سال نوی میلادی لغو یا محدود شد.

در سیدنی، گروه زیادی از مردم برای تماشای آتش بازی جمع شدند.

براساس برآوردها به دلیل شیوع اومیکرون، بسیاری از مردم جهان برای جشن سال نو به سواحل کشورهای جهان رفتند.

دبی در امارات متحده عربی با 36 آتش بازی در 29 مکان جشن سال نوی میلادی را بدون هیچ مانع و محدودیتی برگزار کرد.

مقامات شهرداری شهر تونس پایتخت کشور تونس با اشاره به افزایش موارد کرونا در لحظات آخر کنسرت و مراسم خیابانی سال نوی میلادی را لغو کردند.

آفریقای جنوبی که اولین بار سویه اومیکرون را شناسایی و به جهان معرفی کرد در اواخر روز پنجشنبه مقررات منع آمد و شد را لغو کرد تا جشن ها برگزار شود.

اولین تراژدی سال نو در هندوستان ثبت شد. در این حادثه بیش از 12 تفر  به دلیل ازدحام جمعیت در یک زیارتگاه مذهبی کشته و 13 نفر زخمی شدند. مقامات می گویند زائران برای دعای سال نو دور هم جمع شدند.

مقامات سئول نیز با احتیاط هشدار دادند که که مردم از حضور در مراسم خیابانی پرهیز کنند.

در هند نیز برخی از ایالت‌ها مقررات و محدودیت هایی را برای سال نو در نظر گرفتند. دهلی نو منع رفت و آمد در ساعت 10 شب را اجرا کرد. مقامات و کارشناسان از تکرار فاجعه کرونایی بهار و تابستان گذشته نگران هستند.

پلیس بمبئی نیز در عصر جمعه ممنوعیت بازدید از مکان های عمومی مانند سواحل شهر و تفرجگاه های ساحلی که از اماکن محبوب گشت و گذار در سال نو هستند را صادر کرد. این محدودیت ها 2 هفته ادامه خواهد داشت.

بریتانیا نیز سال جاری را آرام و بی سر و صدا جشن گرفت.

 

 

شب سال نو (2022) در بندر سیدنی استرالیا/ عکس: رویترز

 

جشن گروهی در همزمان با سال نوی میلادی در توکیو ژاپن- مراسم رسمی سال نو 2022 به دلیل شیوع کرونا و سویه اومیکرون لغو شد /عکس: رویترز

 

 

شب سال نوی میلادی در بانکوک تایلند /عکس: رویترز 

 

 

 یک زن با ماسک در جاکارتای اندونزی در استقبال از سال نوی میلادی/ عکس: رویترز

 

آتش بازی سال نو در کنار برج الخلیفه دبی در امارات متحده عربی/ عکس: رویترز 

 

کودکی با لباس فرشته در جشن سال نو در ملبورن استرالیا/ عکس: رویترز

 

آتش بازی جشن سال نوی میلادی در یک میدان شهر مادرید اسپانیا/ عکس: رویترز

 

گروهی از مردم در خیابان "شانزه لیزه" پاریس در استقبال از سال نوی میلادی- برنامه آتش بازی به خاطر شیوع کرونا لغو شد. چراغ‌های سنتی ویژه سال نو در دو طرف خیابان می درخشد/عکس: رویترز

 

جشن سال نوی میلادی در شانگهای چین/ عکس: رویترز

 

 خوشحالی مردم برای فرا رسیدن سال نوی میلای در شهر "کوئزن" فیلیپین/ عکس: رویترز

 

گردهمایی  و آتش بازی هزاران نفر در جشن سال نوی میلادی در هنگ کنگ/عکس: رویترز

 

آتش بازی سال نو در تایپه تایوان/ عکس: رویترز

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جشن سال نوی میلادی سال نوی میلادی سویه اومیکرون محدودیت ها جشن سال نو سال نو آتش بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه نسبت به هرگونه حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر «رفح» واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

به گزارش ایسنا،‌ مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه اعلام کرد حقیقت این است که انجام عملیات زمینی در رفح به سادگی یک تراژدی غیرقابل وصف خواهد بود.

براساس گزارش روسیا الیوم، گریفیث در ادامه افزود هیچ طرح بشردوستانه‌ای نمی‌تواند جوابگوی این واقعیت باشد.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده کمک‌های اضطراری، روز سه‌شنبه گفت که علی‌رغم درخواست‌های جهانی از اسرائیل برای حمله نکردن به رفح  «عملیات زمینی در افق نزدیک در حال انجام است.

وی در بیانیه‌ای افزود: اقدامات اسرائیل برای بهبود کمک‌رسانی به غزه «نمی‌تواند برای آماده‌سازی یا توجیه حمله نظامی جامع به رفح استفاده شود»."

پیشتر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در سخنانی نسبت به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به «رفح» در جنوب نوار غزه و رخ دادن یک «تراژدی ویرانگر» درصورت چنین اقدامی هشدار داد.

گوترش از آمریکا خواست تا هر کاری که ممکن است را برای جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به رفح انجام دهد؛ چراکه چنین اقدامی منجر به شهادت هزاران نفر خواهد شد.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگران‌کننده ارزیابی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین واکنش امباپه به شکست از دورتموند
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • سلگی: رویکرد حمایتی در اعزام گلبال به پارالمپیک داریم
  • ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک کسب شده است
  • مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است
  • اعزام تیم ملی گلبال به بازی‌های پارالمپیک بعد از ۱۲ سال
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • امره جان: به هر قیمتی می خواهیم به ومبلی برویم
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • عکس/ رونمایی از شکلات بازی‌های المپیک پاریس