Web Analytics Made Easy - Statcounter

الله‌کرم نصیری روز شنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی افزود: شناسنامه واحدهای تولیدی استان با همکاری اتاق بازرگانی تهیه و ظرف یک هفته آینده ارائه شود.

وی با بیان اینکه هیچ واحد تملک شده از سوی بانک‌ها نباید تعطیل شود، اظهار داشت: می‌طلبد تا در همین رابطه اداره تصفیه و امور ورشکستگی در استان راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری در ادامه به موضوع جانمایی شهرک تخصصی فرش استان اشاره کرد و گفت: جانمایی اولیه که در حریم منطقه چالشتر در نظر گرفته شده است اگر چه منطقه خوبی است اما موانع قانونی دارد که در همین رابطه می‌طلبد این موانع برطرف شود و چنانچه قابل رفع نبود مکان دیگری برای این شهرک تخصصی در نظر گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در همین راستا کارگروهی متشکل از اتاق بازرگانی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک‌های صنعتی، محیط زیست و شرکت آب منطقه‌ای تشکیل و نسبت به تعیین تکلیف جانمایی شهرک تخصصی فرش اقدام کنند.

نصیری تصریح کرد: شهرک تخصصی فرش اقدام ارزشمندی برای تکمیل زنجیره تولید فرش در استان و اشتغالزایی زنان است اما می‌طلبد در خصوص اجرای این طرح همه جوانب درنظر گرفته شود تا طرح به هدف اصلی خود برسد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به روند کند ایجاد میادین میوه و تره‌بار در مرکز استان انتقاد کرد و گفت: با وجود اینکه رقابتی کردن عرضه میوه و تره‌بار در مرکز استان بارها مورد تاکید قرار گرفته و شهرداری موظف به راه‌اندازی میدان میوه و تره بار شده اما این موضوع هنوز به سرانجام نرسیده است.

رییس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اداره تصفیه و امور ورشکستگی را زیرمجموعه قوه قضاییه دانست و گفت: هنوز در استان چنین اداره‌ای راه‌اندازی نشده است.

احمدرضا بهرامی افزود: از آنجا که تعداد پرونده‌های امور ورشستگی در استان به حد نصاب نرسیده از همین ور این اداره تاکنون در استان ما شکل نگرفته است هرچند در این رابطه با مشکل کمبود نیرو و مکان نیز روبرو هستیم.

به گزارش ایرنا، در این نشست به بررسی جانمایی شهرک تخصصی فرش استان و ضرورت راه اندازی میادین میوه و تره بار در شهرکرد پرداخته شد.

برچسب‌ها واحد تولیدی وزارت صنعت معدن و تجارت چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واحد تولیدی وزارت صنعت معدن و تجارت چهارمحال وبختیاری واحد تولیدی وزارت صنعت معدن و تجارت چهارمحال وبختیاری شهرک تخصصی فرش میوه و تره بار راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری