Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@17:47:10 GMT

خواب ۸ ساله تنها موزه حیات وحش خراسان شمالی

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۳۸۸۴

خواب ۸ ساله تنها موزه حیات وحش خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی ۱۳ سال پیش در انتهای پارک ملی باباامان بجنورد پروژه ای شروع به ساخت کرد که قرار بود تبدیل به موزه حیات وحش شود اما بعد از گذشت ۶ سال، ساخت پروژه نیمه کاره رها شد.

اگر هم اکنون سری به محل این پروژه زده شود با ساختمان هایی نیمه کاره مواجه می شویم که هنوز ساخته نشده در حال خراب و فرسوده شدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره بودجه و برنامه ریزی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی در ارتباط با ساخت موزه حیات وحش پردیسان در پارک ملی باباامان بجنورد، گفت: ساخت این موزه از سال ۸۶ آغاز و در سال ۹۲ متوقف شده است.

مهدی بالش آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی متوقف شد در حالی که برای ساخت آن دو میلیارد تومان هزینه شده است.

وی علت متوقف شدن این پروژه را عدم اختصاص اعتبار از سوی سازمان برنامه بودجه اعلام کرد.

بالش آبادی افزود: ساخت پروژه در محل پارک ملی باباامان با اعتبارات محیط زیست آغاز شد اما سندی به نام این دستگاه نبود و یکی از درخواست های این اداره، ثبت سند به نام محیط زیست بوده است.

بالش آبادی ادامه داد: به رغم برگزاری جلسات متعدد برای انتقال سند با اداره کل راه و شهرسازی استان هنوز هیچ گونه اقدامی از سوی این اداره کل انجام نشده است.

وی تصریح کرد: برنامه تکمیل این پروژه در دست اداره کل محیط زیست استان است اما هیچ گونه اعتباری برای ادامه پروژه ندارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه در زمان کنونی ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، تاکید کرد: در گذشته بخش خصوصی نیز برای تکمیل پروژه وارد عرصه شد اما بعد از گذشت مدت خیلی کوتاهی پا پس کشید.

به گفته وی، عدم مالکیت و عدم اطمینان از سرمایه گذاری مطمئن از علل پا پس کشیدن در تکمیل این پروژه بوده است.

گفتنی است علی اصغر مطهری مدیرکل اسبق حفاظت محیط زیست خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا با اشاره به پروژه نیمه کاره موزه حیات وحش پردیسان در پارک ملی باباامان بجنورد اظهارکرده بود: تا زمانیکه وضعیت سند و مالکیت زمین های این پروژه مشخص نشود این اداره کل حاضر به هزینه کرد اعتبار در این پروژه نیست.

علی اصغر مطهری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه ساخت موزه حیات وحش پردیسان در پارک باباامان سال های گذشته آغاز شده است، افزود: این اداره کل در ابتدا اقدام به شروع ساخت کرد و این پروژه هم اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: این اداره کل مالکیت عرصه این پروژه را خواهان است اما اداره کل منابع طبیعی و شهرداری نیز آن را خواهان هستند و ادعای مالکیت دارند.

مطهری اظهار کرد: اما از آنجاییکه این اداره کل در این محل هزینه های زیادی را انجام داده مالکیت به حق آن متعلق به محیط زیست خراسان شمالی است.

وی با بیان اینکه تکمیل این پروژه نیازمند هزینه کرد اعتبار بالایی است، تصریح کرد: بنابراین می توان آن را به بخش خصوصی واگذار کرد و نظارت بر مدیریت آن داشت.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تاکنون بخش خصوصی نیز اعلام آمادگی برای تکمیل این پروژه کرده اما به علت اینکه مالکیت آن مشخص نیست پا پس کشیده است.

وی تاکید کرد: در حقیقت بخش خصوصی وارد اجرای پروژه هایی می شود که متولی داشته باشد تا برای اجرای آن دلگرم باشد اما این پروژه فاقد چنین ظرفیتی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی موزه حیات وحش خراسان شمالي پارک ملی باباامان تکمیل این پروژه موزه حیات وحش خراسان شمالی اداره کل محیط زیست بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران