Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسین حسینی روز شنبه در جلسه کمیته ارتقا ایمنی و امنیت مرز باشماق اظهار داشت: مرز باشماق مریوان به عنوان یکی از مرزهای مهم کشور، وضعیت مناسبی ندارد و متاسفانه از بی نظمی و مشکلات عدیده ای رنج می برد که این وضعیت به هیچ وجه شایسته استان کردستان و کشورمان نیست.

وی با بیان اینکه مسوولین کشوری و استانی باید نگاه جامع و عملیاتی تری نسبت به مرز ملی باشماق مریوان داشته باشند افزود: اگرچه حدود ۱۰ سال از رسمی و بین المللی شدن مرز باشماق می گذرد و با وجود تشکیل جلسات متعدد در سطح ملی و استانی، مشکلات عدیده ای در این مرز به صورت حل نشده باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: از نظر دستگاه قضایی استان، مشکلات مرز باشماق و راهکارهای حل و رفع آنها به وضوح روشن است اما عدم انجام تکالیف قانونی و کم کاری تعدادی از مراجع و نهادهای ملی و استانی، باعث شده پیشرفت چشمگیری در راستای رفع مشکلات این مرز رقم نخورد.

وی بر عزم دستگاه قضا بر رفع مشکلات مرز باشماق از ۲ حوزه دادستانی مریوان (با نظارت دادستانی مرکز استان) و سازمان بازرسی استان تاکید کرد و ادامه داد: دستگاه قضایی استان با قاطعیت با دستگاه‌هایی که در این راستا مرتکب کم کاری ، قصور و یا ترک فعل  و یا حتی سوء استفاده شوند برخورد خواهد کرد.

رییس کل دادگستری استان کردستان با اشاره به ضرورت حل مشکلات مرز باشماق توسط مدیران اجرایی استان و شهرستان در دو بخش گفت: در بخش اول که شامل اجرایی شدن طرح توسعه مرزی است، علیرغم گذشت نزدیک به ۱۰ ماه از شروع عملیات اجرایی آن، تاکنون حدود هشت درصد پیشرفت داشته است بنابراین با توجه به تامین اعتبار، اجرای این طرح باید از همین امروز ادامه اجرای پروژه با جدیت و سرعت احیاء شود.

وی افزود: در خصوص تملک اراضی مورد نیاز طرح نیز که دارای معارض است استانداری کردستان باید با فوریت نسبت به تامین اعتبار لازم اقدام کند تا دستگاه قضایی بلافاصله دستور تملک و رفع تصرف را صادر کند.

حجت الاسلام حسینی یادآور شد: در بخش دوم باید تا زمان اجرایی شدن کامل طرح توسعه این مرز ، وضعیت موجود مرز باشماق که مشکلات آن احصاء شده توسط همه دستگاه‌های مرتبط اعم از اجرایی ، انتظامی و امنیتی ساماندهی شده و از وضعیت فعلی خارج شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در سفرهای استانی ریاست محترم جمهوری و ریاست محترم قوه قضاییه ، مرز باشماق مریوان یکی از موضوعات اصلی و مهم خواهد بود ضروری است تا مدیران اجرایی استان و شهرستان با فوریت در جهت توسعه مرز و رفع مشکلات آن اقدام کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان نیز در این نشست، بحث مرز باشماق را از مصادیق بارز حقوق عامه ذکر کرد و اظهار داشت: مشکلات این مرز ملی باید یکبار برای همیشه حل و فصل شود.

محمد جباری افزود: وجود سردخانه مناسب، انبار و آزمایشگاه در مرز باشماق ضروری است و باید شیوه نامه ورود و خروج به کشور همسایه ساماندهی شود و افرادی که می خواهند تردد کنند کارت مخصوص تردد داشته باشند.

رییس کل دادگستری استان کردستان در معیت دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ،ضمن بازدید از مرز ملی باشماق به بررسی مشکلات این مرز پرداختند.

  فرماندار مریوان، مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان کردستان، مدیرکل گمرک باشماق مریوان، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و جمعی از مدیران اجرایی و انتظامی شهرستان مریوان از دیگر حاضران در این نشست بودند.

برچسب‌ها دادگستری کل استان کردستان مرز باشماق مریوان کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری کل استان کردستان مرز باشماق مریوان دادگستری کل استان کردستان مرز باشماق مریوان کردستان سنندج باشماق مریوان استان کردستان مرز باشماق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۴۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان کردستان، میزان طلاق استان طی سال گذشته با کاهش دو درصدی نسبت به سال قبل از آن روبه‌رو بوده و از ۵۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از واحد اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی افزود: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ادامه داد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هرچه بیشتر آمار طلاق استان ادامه دارد.

اسدی از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ابراز امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 747524

دیگر خبرها

  • پایان رقابت‌های فوتبال روستایی شهرستان مریوان
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • ثبت دو وقف جدید کردستان
  • ثبت۲ وقف جدید در کردستان