Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه خبری «۱۹۴۵» روسیه، در مقاله ای تحلیلی درباره نیروی دریایی روسیه نوشت: «بدون شک نیروی دریایی حال حاضر روسیه، قابل مقایسه با نیروی دریایی اتحاد جماهیر شوروی نیست و احتمالا چین باید تهدید مهم تری برای امنیت ملی آمریکا و غرب قلمداد شود اما روسیه را نیز نباید دست کم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسکو سالهاست در پی برنامه های بروزرسانی نیروهای ارتشی خود می باشد و  بدون شک نیروی دریایی روسیه چرخ دنده مهمی در انتقالات مهمات  نظامی برای این کشور است.  

مشابه بخش های دیگر ارتش روسیه، نیروی دریایی این کشور نیز از بی اعتنایی قابل توجهی رنج می برد که در پی فروپاشی شوروی و رکود اقتصادی در این کشور اتفاق افتاد. اگرچه تلاش هایی برای به روز رسانی نیروهای نظامی این کشور که در اواخر دهه ۲۰۰۰میلادی آغاز شد شرایط نیروی دریایی این کشور را بهبود بخشید اما همچنان این نیروی دریایی ۷۵ درصد کوجکتر از نیروی دریایی شوروی می باشد که  دارای تقریبا ۶۵۰ کشتی و ناو دریایی بود.  

نیروی دریایی روسیه متشکل از ۴ ناوگان که عبارتند از ناوگان شمالی، ناوگان پیسفیک (اقیانوس آرام)، ناوگان دریای سیاه و ناوگان بالتیک و  ۱ ناوچه (ناوچه دریای خزر) می باشد.  

نیروی دریایی روسیه ۲ هدف و برنامه اولیه را دنبال می کند که عبارتند از استراتژی بازدارنده برای قابلیت های هسته ای و دفاع از خاک کشورش. با این حال توانایی اعزام جهانی ولو در مقیاسی بسیار کوچکتر از ارتش دریایی آمریکا را نیز دارد.  

براساس اطلاعات سازمان اطلاعاتی دفاع روسیه، نیروی دریایی این کشور  توانایی های خود در ثبات، آموزش، آمادگی و اعزام را حفظ کرده که نتیجه  تلاش ها برای به روز رسانی اش می باشد.  

به علاوه مسکو در حال ساخت و ساز شناورهای سطح و زیردریایی های جدید نیز می باشد.   امروزه نیروی دریایی این کشور با ۱۳۰ هزار کارمند و تقریبا ۳۲ شناور اصلی سطح که شامل یک حامل هواپیمایی، ۲ رزم ناوجنگنده، ۱ رزم ناو، ۱۲ ناوشکن و ۱۱ ناوچه  می باشد که میانگین عمر شناورهای ارتش روسیه بین ۲۰ تا ۲۵ سال تخمین زده می شود.

با این وجود در زمانه امروز و با توجه به تکنولوژی های پیشرفته موشکی، شناورهایی که سلاح ها را حمل می کنند به اندازه خود سلاح ها مهم نیستند.  

در نهایت به رغم چالش ها و کمبودهای ارتش روسیه هنوز نیرویی قابل ملاحظه به شمار می رود و می تواند به تهدیدی جدی برای آمریکا در مناقشات پیچیده تبدیل شود.  

برچسب‌ها نیروی دریایی آمریکا روسیه اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروی دریایی آمریکا روسیه اتحاد جماهیر شوروی نیروی دریایی آمریکا روسیه اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده آمریکا نیروی دریایی این کشور نیروی دریایی روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه با هدف گفتگو و تبادل‌نظر پیرامون مهم‌ترین محورهای مرتبط با روابط خارجی و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ و جهان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در آغاز این نشست مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های گروهی کشور ارتباط رسانه و دستگاه دیپلماسی در روشنگری افکار عمومی به‌ویژه در تصویرسازی واقع‌گرایانه را با اهمیت توصیف کردند.

همچنین رویکرد و عملکرد وزارت امور خارجه در جریان عملیات طوفان الاقصی به‌ویژه هماهنگی و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح کشور در جریان‌ عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی را در ابعاد مختلف سیاسی و بین‌المللی در راستای دفاع از امنیت و منافع ملی، مدبرانه و قابل‌تقدیر دانستند.

مدیران رسانه‌های کشور از طیف‌های مختلف سیاسی، دیدگاه‌های خود را در خصوص موضوعات متنوعی از مسائل سیاست خارجی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی، روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین‌المللی مطرح کردند.

در ادامه این نشست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر اهمیت پیوند و همکاری مکمل میان دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ها و تشکر از نقش رسانه‌های عمومی کشور در حمایت از سیاست خارجی و تبیین و روشنگری سیاست‌های نظام برای افکار عمومی داخلی و خارجی، بر اهمیت ارتقای این همکاری‌های مشترک و سازنده در راستای منافع ملی تأکید کرد.

 امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از نقش محوری و حکیمانه مقام معظم رهبری در عبور کشور از گذرگاه‌های سخت و دشوار، رویکرد دولت جناب آقای دکتر رئیسی در پیگیری و تحقق منافع ملی در چارچوب روابط متوازن و دیپلماسی پویا با حوزه‌های مختلف جغرافیایی را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین با مروری بر مهم‌ترین تحولات فراروی کشور در عرصه سیاست و روابط خارجی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ابعادی از نحوه مدیریت این مسائل و چالش‌ها و نتایج حاصله را برشمرد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه، برخی از ابعاد نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در هفت‌ماهه جنگ اخیر علیه غزه را تشریح کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه این نشست ضمن با اهمیت خواندن نقش کنشگری رسانه‌ها همپای دولت و دستگاه دیپلماسی، به سؤالات حاضران پاسخ گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است
  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • بازداشت دانشگاهیان باطل السحر ادعای آزادی بیان در آمریکاست
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ