Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، بیش از 20 روز از احضار وزیر صنعت به کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پی گرانی 18 درصدی قیمت خودروها در کارخانه، می‌گذرد و هنوز نتیجه نشست‌های کمیته مشترک این کمیسیون با وزارت صنعت، مشخص نیست.

21 آذرماه و چهار روز بعد از بخشنامه‌های جدید ایران خودرو و سایپا مبنی بر افزایش 18 درصدی قیمت خودروهای کارخانه بود که سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه مدیران ایران خودرو و سایپا، به کمیسیون صنایع و معادن مجلس فراخوانده شد تا علت این موضوع بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

پیگیری‌های خبرنگار فارس از اعضای کمیسیون صنایع مجلس حکایت از این دارد که اکثریت قریب به اتفاق اعضای کمیسیون با این اقدام که اثر روانی و عملی منفی بر روی قیمت کف بازار می‌گذارد، مخالف هستند و به نمایندگی از مردم، پیگیر شده‌اند تا این روند، منطقی شود.

نتیجه نشست 21 آذرماه با وزیر صنعت، تشکیل کمیته مشترک میان کمیسیون صنایع مجلس و وزارت صنعت بود تا درباره ابعاد این مسئله بررسی و جمع‌بندی شود.

حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی کیا نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن همان روز در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی فارس اعلام کرد: « نمایندگان خودروسازان در این جلسه به نکاتی همچون بالا بودن هزینه‌های تمام شده و در معرض خطر قرار داشتن این شرکت‌ها به دلیل هزینه‌ها اشاره کردند و به همین دلیل قرار شد موضوع به صورت دقیق در یک کارگروه بررسی و جمع‌بندی شود».

 

تشکیل دیرهنگام جلسه کمیته مشترک مجلس و دولت و تذکر به وزیر

با گذشت حدود یک هفته از اعلام این خبر، خبرنگار فارس موضوع را از رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس  پیگیر شد.

عزت‌الله اکبری تالارپشتی نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون در این باره از تذکر به وزیر صنعت برای تشکیل سریعتر جلسه کارگروه قیمت خودرو خبر داد و گفت: نتایج تشکیل جلسه این کارگروه باید ظرف 10 روز الی 2 هفته به مجلس اطلاع داده شود.

وی افزود: 8 نفر از اعضای کمیسیون را به وزارت صنعت معرفی کردیم، اما تا امروز جلسه آنها تشکیل نشده است که به همین دلیل، امروز در تماس تلفنی به وزیر صنعت تذکر دادم که جلسه این کارگروه سریع‌تر تشکیل شود. (اینجا را بخوانید)

پیگیری اعضای کمیسیون صنایع برای تشکیل جلسه با حضور رئیس جمهور

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس، از نتیجه جلسات کمیته مشترک ابراز بی‌اطلاعی کرده و آن را به دیگر اعضای کمیسیون احاله داد.

حالا و با گذشت بیش از 20 روز از جلسه کمیسیون با وزیر صنعت و وعده تشکیل کمیته مشترک، خبرها حکایت از آن دارد که جلسات مشترک کمیسیون صنایع و وزارت صنعت به نتیجه چندان عملی و روشنی نرسیده و اعضا خواستار تشکیل جلسه با شخص آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور هستند. 

این خبر را امروز علی جدی نماینده مردم شیروان و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس که در کارگروه مشترک نیز عضویت دارد، به خبرنگار فارس داد.

وی با تأکید بر اینکه مجلس امکان مداخله در قیمت خودرو را ندارد و این موضوع در اختیار دولت است، گفت: تا کنون دو جلسه این کارگروه با وزیر صنعت تشکیل شد و حدود 18 محور در آن تعیین شده و نهایتا این محورها در 10 محور تجمیعی شامل مهمترین مسائل صنعت خودرو جمع‌بندی شده است تا به سمت تعریف یک مدل مناسب برای خودروسازی کشور برویم.

وی افزود: از مهمترین محورهای ده‌گانه جمع‌بندی شده می‌توان به موضوع رقابت، کیفیت، ساختار حکمرانی خودروسازی، ورود یا عدم ورود دولت در حوزه خودروسازی، ظرفیت خودروسازی‌های دولتی و خصوصی و میزان واردات اشاره کرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اعضای کمیسیون مخالف افزایش قیمت‌های اخیر هستند گفت :‌به دلیل همین مخالفت بوده است که طرح استیضاح وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت با 19 امضاء تحویل هیأت رئیسه مجلس شده و البته اعلام وصول آن در اختیار هیأت رئیسه است.

 

جدی با بیان اینکه در جلسه مشترک با معاون اول رئیس‌جمهور نیز به موضوع افزایش قیمت خودرو و تأثیر آن بر بازار خودرو اشاره کرده‌ایم، گفت: با توجه به اینکه طرح استیضاح وزیر کلید خورده، قرار شد هر چه سریع‌تر جلسه مشترکی میان اعضای کمیسیون و رئیس‌جمهور برگزار شود تا این موضوع به نتیجه منطقی و روشنی برسد.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد:‌ در خصوص حل مسأله خودرو در رابطه با افزایش قیمت‌های اخیر عملاً کاری نمی‌توانیم، بکنیم مگر اینکه طرح ساماندهی صنعت خودرو به نتیجه برسد و نهایتا به مدل تعریف شده و روشنی در خصوص خودروسازی کشور برسیم.

وی افزود: در خصوص طرح ساماندهی صنعت خودرو با توجه به باقی بودن ایرادات هیأت عالی نظارت مجمع، قرار شده است آقای قالیباف رایزنی کند تا این مسأله حل شود.

در شرایطی که با تاکید رئیس جمهور در اوایل آبان‌ماه مبنی بر لزوم رعایت حقوق مردم در موضوع قیمت خودرو، انتظار می‌رفت مدیریت منطقی و شفافی در این زمینه از سوی وزارت صنعت صورت بگیرد، افزایش یکباره و 18 درصدی قیمت‌ کارخانه، انتقادات کارشناسان را به دنبال داشته است؛ در این وضعیت، انتظار مردم از وکلایشان در مجلس این است که پیگیری هماهنگ‌تر و منسجم‌تری در این موضوع داشته و به موقع، به ابهامات پیش آمده برای افکار عمومی پاسخ دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قیمت خودرو علی جدی ایران خودرو سایپا کمیسیون صنایع و معادن مجلس اعضای کمیسیون خبرنگار فارس رئیس کمیسیون کمیته مشترک قیمت خودرو رئیس جمهور وزارت صنعت وزیر صنعت جمع بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • رئیس جمهور پنج شنبه وجمعه به قم می‌رود
  • جلسه جمع‌بندی طرح‌های دومین سفر استانی رئیس جمهور به قم برگزار شد
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار