Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور آزادسازی نرخ ارز را به نفع تولید دانست و گفت: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تاثیر چندانی بر بازار گوشت قرمز ندارد زیرا نزدیک به ۴۰ درصد از نهاده‌های مورد نیاز صنعت دامی از این محل تامین می‌شود.

به گزارش ایرنا، «افشین صدر دادرس» در نشستی خبری درباره وضعیت بازار گوشت قرمز افزود: حدود ۶۰ درصد نیاز خوراک دامی کشور از علوفه تامین می شود بنابراین حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از نهاده‌ها در قیمت این محصول تاثیر چندانی ندارد؛ این درحالی است که بیش از ۹۰ درصد نهاده‌های صنعت طیور وابسته به ارز ترجیحی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه سراسری دام سبک کشور اظهار داشت: اما اجرای این طرح نیازمند اصلاحاتی در زمینه احیای مراتع و از طرفی معرفی علوفه‌های سازگار با شرایط اقلیمی است تا علوفه مورد نیاز صنعت دامی تامین شود.

به گفته وی، در شرایط خشکسالی نیاز است تا با آب شور علوفه و نهاده مورد نیاز تولید تامین شود و در اختیار دامداران قرار گیرد.

دادرس تصریح کرد: اکنون نگرانی تعیین نرخ آزاد و نیمایی را داریم زیرا به دلیل اختلاف قیمت بین این دو، در صورت تعیین نرخ ارز نیمایی ورود دلالان می تواند به طور مجدد این مشکلات را ایجاد کند و قیمت های دستوری اعمال شود.

وی ادامه داد: همچنین برای برون رفت از برخی مشکلات صنعت دامی کشور باید علم، دانش، تکنولوژی و روش های جدید تولید بکار گرفته شود که البته این امر نیازمند ورود بخش ترویج کشاورزی است تا با ورود دانش روز بهروری صنعت دام کشور نیز ارتقا یابد.

دادرس افزود: در این شرایط می توان با مدیریت بحران و آینده نگری محصولات پروتئینی را با قیمت های مناسبی به بازار عرضه کرد.

دلالان تعیین کننده بازار گوشت قرمز

مدیرعامل اتحادیه سراسری دام سبک کشور گفت: با وجود مازاد دام در کشور و قیمت هر کیلوگرم دام زنده ۵۵ هزار تومان، باید قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی در بازار ۱۲۰ هزارتومان باشد اما گوشت با نرخ های غیرمنطقی به دست مردم می رسد.

وی افزود: در واقع توزیع کنندگان و قصابان بازار گوشت قرمز را در دست دارند که برای قیمت گوشت قرمز نرخ تعیین می کنند به طوری که اکنون عمده غرفه های توزیع گوشت قرمز در اختیار صنایع بسته بندی که حلقه واسط تولید و عرضه هستند؛ قرار دارد.

دادرس گفت: علاوه بر منفعت طلبی بیش از اندازه در تعیین قیمت گوشت قرمز، دلالان به دنبال جلوگیری از صادرات دام زنده هستند تا تولید در کشور از بین برود و شرایط واردات برای برخی افراد سودجو مهیا شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دام سبک کشور اظهار داشت: همچنین هر کیلوگرم دام بز و میش زنده بین ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان و دام مولد زنده بین ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان از دامداران خریداری می شود که باید این محصولات به ترتیب در بازار بین ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان و بین ۸۰ تا ۸۵ هزار تومان به فروش برسد اما گوشت بز و میش در بازار توسط عرضه کنندگان به جای گوشت گوسفندی بره فروخته می شود.

صادرات ۵۰ هزار راس دام سبک

دادرس گفت: به تازگی ۴۰ هزار راس دام سبک به کشورهای همسایه صادر شده است و ۱۰ هزار راس دیگر در قرنطینه به سر می برند که بزودی صادر می شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اتحادیه سراسری دام سبک مدیرعامل اتحادیه بازار گوشت قرمز دام سبک کشور هزار تومان صنعت دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور هشتم اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورا در وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه به دنبال درخواست اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مورد زیر به تصویب رسید:

مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی

با توجه به تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

۱- خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

۲- خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات ۱۱۰ و ۱۸۱ و ۱۹۱ شورا را در خصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه های ذیل سازمان شهرداری¬ها و دهیاری¬های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌گردد، توسط این شورای عالی تعیین شود.

اعضای شورای عالی ترافیک بر ضرورت ارائه همه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت ۱۰سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول