Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: با همکاری سیستم بانکی در استان از محل اعتبارات اشتغال روستایی ۳۳۴ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های روستایی پرداخت شد.

علی آشتاب در جلسه بررسی طرح‌های اقتصادی لرستان که با حضور دبیر عالی اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: لرستان علی‌رغم برخورداری از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خوب در حوزه‌های مختلف اقتصادی دارد، اما از نظر اشتغال مشکلاتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: دو عامل در سال‌های اخیر مزید بر علت شد، یکی سیل سال ۹۸ که کلی از امکانات، زیرساخت‌ها و توانمندی‌های استان را از بین برد، به طوری که تلمبه‌خانه و پمپاژهای آماده افتتاح به واسطه سیل از بین رفتند.

۴۷ درصد اشتغال لرستان در بخش خدمات آسیب دید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کرونا پس از سیل آسیب بسیار جدی به بخش اقتصادی به ویژه خدمات وارد کرد، افزود: ۴۷ درصد اشتغال لرستان در بخش خدمات آسیب دید.

آشتاب گفت: در راستای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده ناشی از کرونا، به بیش از ۲۴ هزار بنگاه با همکاری سیستم بانکی تسهیلاتی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد.

وی با اشاره به اجرای طرح‌هایی اشتغال روستاییان و عشایر در جهت  حمایت از اقتصاد روستا و ایجاد اشتغال، گفت: با تلاشی که صورت گرفت بیش از ۱۴۰۰ طرح با ۳۳۴ میلیارد تومان از ظرفیت اشتغال روستایی استفاده شد که با بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال برای ۵۸۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

برخی طرح‌ها به واسطه تورم نتوانستند به بهره‌برداری برسند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برخی طرح‌ها به واسطه تورم نتوانستند به بهره‌برداری برسند، افزود: انتظار می‌رود اعتبارات بیشتری برای تکمیل این طرح‌ها پیش‌بینی شود.

آشتاب، اجرای طرح اشتغال حمایتی برای فرزندان تحت حمایت کمیته امداد، بنیاد شهید و بهزیستی را دیگر طرح  مجموعه اداره کار عنوان و تصریح کرد: در راستای توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت و خوداتکایی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۲۴ میلیارد تومان بالع بر ۱۱۲ میلیارد تومان آن به بیش از ۳۰۰۰ نفر پرداخت شده، مابقی مربوط به سهم بنیاد شهید است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سامانه استفاده از مشوق‌هایی همچون طرح کارورزی فارغ‌التحصیلان و یارانه دستمزد و معافیت‌های بیمه‌ای دانشگاهی از مرداد ماه امسال بسته شده است، افزود: این در حالیست که لرستان به شدت نیازمند این مشوق‌ها است و نیازمند کمک و توجه بیشتر هستیم.

سهم وزارت کار در ایجاد اشتغال سهم حداقلی است

آشتاب اظهار کرد: واحدهای بزرگی در استان داریم که راکد هستند و باید از وزارتخانه‌های دیگر پیگیری شود، و سهم وزارت کار در ایجاد اشتغال سهم حداقلی است.

وی با بیان اینکه پارسیلون پس از خلع ید، دو سال است که در نوبت تغییر کاربری و منطقه ویژه اقتصادی شدن است، گفت: انتظار می‌رود این واحد همچون دیگر واحدهای راکد  تعیین‌تکلیف شود.

آشتاب ادامه داد: ۴۰۰ واحد سنگ‌بری در استان داریم که کمتر از ۵۰ درصد آن‌ها فعال هستند و مشکل فرسودگی تکنولوژی و تجهیزات داشته و نیازمند به‌ تزریق سرمایه و حمایت مالی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كميته امداد یارانه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بنياد شهيد وزارت کار خلع ید تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی كرونا تعاون کار و رفاه اجتماعی کمیته امداد لرستان يارانه کار و رفاه اجتماعی اشتغال روستایی میلیارد تومان مدیرکل تعاون طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس

 مهلت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس برای بارگذاری مدارک منتسب به دریافت مجوز حرفه‌ای به پایان رسیده است.

به گزارش مشرق، یکی از شروط برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس به منظور کسب مجوز حرفه‌ای پرداخت بدهی‌های خارجی و تعیین تکلیف پرونده‌هایی بود که منجر به رای صدور نهایی شده بود.

دیگر موضوعی که کنفدراسیون فوتبال روی آن در مورد این دو تیم ایرانی زوم کرده بود، تفکیک مالکیت بود. نامه فدراسیون فوتبال برای تفکیک مالکیت این دو باشگاه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.

البته نامه ارسالی و نظر کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال در مورد تیم‌های ایرانی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده محرمانه است. اما بر اساس خبرهای رسیده مجوز حرفه‌ای تیم‌های استقلال و پرسپولیس از سوی این کمیته تایید شده است.

با واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی به زودی پرونده بدهی‌های دو تیم که بیشتر داخلی هستند، تعیین و تکلیف خواهد شد. هم چنین با این واگذاری مقرر شد منبعد هیچ پرونده خارجی بدون تعیین و تکلیف رها نشود. به واقع از این پس مالکان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اجازه نخواهند داد مربی و بازیکن خارجی از استقلال و پرسپولیس شکایت کنند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس