Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،شیرازی جانشین رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا مازندران درباره به درستی اجرا نشدن طرح مدیریت هوشمند کرونا در حمل و نقل، ادارات و اصناف، گفت: بنای دولت آن است که در این طرح که در گام اول شامل ۵ مرحله است فعلا بحث اطلاع رسانی را داشته باشد تا مردم غافلگیر نشوند.

شیرازی از اجرایی شدن این طرح به محض اتمام این ۵ مرحله خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف دولت این است که در گام اول خدمات دهندگان که شامل دستگاه‌های دولتی، صنوف و اقشار می‌شوند را ملزم به تزریق واکسن کند و دوم اینکه کارکنان این بخش‌ها بیمار نباشند و با وارد به سامانه، کد کیو آر که در واقع همان کارت واکسن را دریافت کنند است.

طرح سامانه هوشمند امید همانطور که از اسم آن مشخص است به دنبال تکمیل فرآیند واکسیناسیون و همچنین بیماریابی به طور هوشمند، برخط و آنلاین است.

وزارت بهداشت، سازمان ثبت احوال، وزارت راه و شهرسازی، امور اداری و استخدامی بایستی اطلاعات خود را در این سامانه بارگزاری کنند که این کار در مراحل پایانی قرار دارد.

به گفته جانشین رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا مازندران بعد از بارگذاری این اطلاعات اگر تمامی اشخاصی که مشخصات آنها در این سامانه موجود است واجد شرایط نباشند بر اساس دستورالعمل حتما با آنها به طور قانونی برخورد می‌شود.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح مدیریت هوشمند کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد یوسفی صبح دوشنبه در جلسه شورای شهرستان بردسکن که با حضور شهردار بردسکن و اعضای شورای شهر برگزار شد، اظهار کرد: از ماه‌های آتی اطلاعات میدانی و به هنگام سازی کدهای پستی ۱۰ رقمی انجام و در گام بعدی نسبت به تولید و نصب پلاک بر اساس اطلاعات برداشت شده اقدام می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان بردسکن افزود: با انجام طرح مذکور برای هر واحد ملک، یک آدرس یکتا و کد پستی تعیین خواهد شد و خدمت رسانی توسط دستگاه‌های خدمت رسان، مسیر جدید و مطلوب و حالت هوشمند به خود خواهد گرفت.

وی بیان کرد: شهروندان می‌توانند با اسکن کد الصاقی بر روی پلاک‌ها (کیوآر) به اطلاعات شهرسازی ملک خود دسترسی پیدا کنند.

کد خبر 6092041

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها