Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت بزرگداشت سالگرد رحلت علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی (ره) و شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی در دهه بصیرت بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمات ایشان در تولید اندیشه‌ی دینی و نگارش کتب راه‌گشا، و در تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار، و در حضور انقلابی در همه‌ی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کم‌نظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است. (قسمتی از پیام امام خامنه ای به مناسبت رحلت علامه آیت الله مصباح یزدی، ۱۳/۱۰/۱۳۹۹)

تقارن رحلت علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی در ۱۲ دی ۱۳۹۹ با دهه بصیرت و در تقویم، در شب سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در ۱۳ دی ۱۳۹۸، دارای پیامی ویژه برای ملت ایران است. این مناسبت‌ها دیگر هر سال در دهه کرامت تکرار خواهند شد و الگویی عینی برای همگان از بصیرت مثال زدنی در دو جبهه مبارزه نرم و مبارزه سخت فراهم می‌سازند.

دهه کرامت در ابتدا و انتهای خود یادآور دو مناسبت و هنرنمایی بصیرتی از ملتی است که همیشه نقشه های دشمن را در بزنگاه های انقلاب نقش بر آب کرده است. این دهه در ابتدای خود یادآور حماسه ۹ دی است روزی که درسی ماندنی برای همیشه ی نسل های انقلاب در برابر فتنه ها آفرید و آموخت که نباید دشمن را کوچک شمرد و نباید از عناصر خود فروخته و خائن داخلی که نقش ستون پنجم دشمن را بازی می کنند غافل شد. ودر عین حال با حضور همیشگی ملت در بحران ها وصحنه های حساس کشور می‌توان فتنه‌گران را رسوا و با برقراری امنیت،زمینه های پیشرفت کشور را فراهم ساخت۰

دهه بصیرت در انتهای خود یادآور ۱۹ دی است، یعنی روزی که انقلاب اسلامی با فداکاری و جانبازی فرزندان انقلابی مردم قم به خون نشست و اولین شهدای انقلاب را تقدیم نمود و زنجیره مراسم گرامیداشت آن شهدا در شهرهای مختلف کمر نظام شاهنشاهی را شکست و انقلاب اسلامی را در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رساند.

چهارمین روز از دهه بصیرت، ۱۲ دی، سالروز رحلت علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی است. بزرگداشت علامه فقید آیت الله مصباح(ره) در دهه بصیرت پیامی زیربنایی برای همه نیروهای دلسوز انقلاب و اسلام عزیز دارد. میراث علمی و سیره آن بزرگوار منبعی سرشار از آگاهی و بصیرت دینی و انقلابی را به نسل های پیش روی انقلاب هدیه می کند.

اما پنجمین روز از دهه بصیرت، ۱۳ دی، سالروز شهادت سردار دلها و در حقیقت نماد همه شهدای انقلاب اسلامی از شهدای انقلاب گرفته تا شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم و در حقیقت شهدای بین‌المللی انقلاب اسلامی است. می‌توان شهید قاسم سلیمانی را شهید تمدن نوین اسلامی نامید. شهیدی که در راه زمینه‌سازی طلوع خورشید ولایت عظمای امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه تکه تکه شد و تنها یک دست بریده از او به یادگار ماند. شهید حاج قاسم سلیمانی در حقیقت نماد مقاومت و پایداری در گفتمان انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون است.

به این ترتیب با اضافه شدن بزرگداشت این دو الگوی بصیرت و ولایت محوری، دهه بصیرت از امسال بسیار غنی‌تر و پربارتر خواهد بود.

امسال همچنین ایام شهادت ام الائمه فاطمه زهرا سلام الله علیها، اولین شهید بصیرت و دفاع از امام حق، این دهه را نور علی نور نموده است.

امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) فرموده اند خزانه داران اموال حتی قبل از مرگ هلاک می شوند یعنی اموال خود را از دست می دهند، در حالی که دانشمندان تا دنیا باقی است زنده می مانند زیرا گرچه جسمشان را نمی یابند اما خاطره آن ها در دل ها موجود است. علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی (ره) شاگرد برجسته‌ی امام خمینی(ره)، علامه طباطبایی(ره) و آیت‌الله بهجت(ره) در نیم قرن گذشته است. هرجا مکاتب و نحله‌های گوناگون و جریان‌های چپ‌گرا و راست‌گرا و اشخاص منحرف و معلوم‌الحال به شکار نسل جوان گام به میدان نهادند، او با پرهیز از هر گونه کار ژورنالیستی و شکلی؛ تمام نیروی خود را صرف معلوم شدن مجهول، حل مشکل و روشن شدن شبهه‌ کرد. او تمام‌قد به دفاع از اسلام و امت اسلامی و ولایت برخاست و هرگز اجازه نداد دشمنان کینه‌جو گزندی به ارزش‌های الهی وارد سازند آری وی همه زندگی خود را بر پای نهال انقلاب، اهداف و قلب‌های مشتاق آن جاری ساخت. وی با اندیشه برگرفته از اسلام ناب محمدی(ص) همواره تأکید بر توجه و اهمیت انجام تکالیف اجتماعی و سیاست ورزی با نگاه گفتمان انقلاب اسلامی داشت.

ویژگی علامه آیت الله مصباح (ره) ترکیب دستاوردهای علمی اساتید برجسته و دیدگاه های بدیع خود در قالب نظام اندیشه جامع و کاملی است که همه عناصر لازم را در خود گرد آورده است. آثار ایشان تا دنیا باقی است تشنگان حقیقت را از زلال معارف قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) سیراب خواهد ساخت.

گذشته از آثار مکتوب و تصویری و صوتی ایشان، فرزندان جسمانی و معنوی یعنی صدها تربیت یافته مکتب فکری ایشان نیز به شکل زنده افکار ایشان را نمایندگی خواهند کرد و به مثابه ی شاخه هایی از رودخانه عظیم اندیشه آن متفکر گرانقدر معارف الهی را در دسترس علاقمندان قرار خواهند داد. امید است جوانان عزیز این فرصت را غنیمت بشمرند و هر چه بیشتر با افکار و اندیشه های بلند آن آموزگار الهی آشنا شوند.

با الهام از این حماسه ها و این اسوه های ماندگار، ضمن تجدید عهد با ولی فقیه و رهبر فرزانه انقلاب، لازم است خود را برای مقابله با فتنه های پیش رو آماده کنیم. پیام صریح این بزرگداشت به تمامی مسئولان و دولتمردان بویژه رئیس جمهور محترم آن است که پاسدار مجاهدت های علامه مصباح یزدی ها در بعد فرهنگی و فکری انقلاب و مجاهدت های حاج قاسم سلیمانی ها در بعد مجاهدت سخت افزاری انقلاب باشند و از نیروهای معتقد به انقلاب و آرمان های امام راحل و آرمان های مندرج در بیانیه گام دوم در مسیر تحول بیش از پیش استفاده کنند.

جبهه پایداری انقلاب اسلامی ایام دهه بصیرت بویژه حماسه ۹ دی و نیز ۱۲ دی سالروز عروج ملکوتی علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی (ره)، و نیز ۱۳ دی، سالگرد شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و خاطره حماسه ۱۹ دی را گرامی می دارد و شهادت بانوی اسلام و سرور همه زنان عالم حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به ملت عظیم الشأن تسلیت می گوید و تعجیل در ظهور عدالت گستر جهان حضرت ولی عصر حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) و استجابت ادعیه زاکیه آن حضرت، رفع گرفتاری ها و پیشرفت همه جانبه کشور و سلامتی همه آحاد ملت بویژه رهبر عظیم الشأن امام خامنه ای (مدظله العالی) را از خداوند متعال خواستار است.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی جبهه پایداری شهید آیت الله مصباح علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار دلها انقلاب اسلامی رحلت علامه دهه بصیرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده

دوست قدیمی‌اش سلیم غفوری می‌گوید که بزرگترین آرزویش این بود روزی را ببیند رژیم صهیونیستی در این دنیا نیست و این روزها همه دنیا پرچم مبارزه و مقابله با اسرائیل را به اهتزاز درآورده‌‌اند، جایش بیشتر از هر زمانی دیگر، خالی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نهم اردیبهشت‌ماه سال 1401 روزی که همه جهان فریاد مرگ بر اسرائیل سر می‌دادند خبر درگذشت یک متفکر و پژوهشگر رسانه به گوش رسید. آن روز، روز قدس بود و نادر طالب‌زاده برای همیشه چشم از جهان فروبست. مردی که با همه سختی‌ها و پیچیدگی‌ها کنفرانس افق نو را راه انداخت. 

سال‌ها دبیری جشنواره فیلم عمار را برعهده داشت و به کارگردانی سریال «بشارت منجی» هم شناخته می‌شود. ساخت چندین مستند و البته اجرای برنامه «عصر» شبکه افق تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های اوست، نادر طالب‌زاده را  بیش از هرچیزی با فعالیت‌های انقلابی‌اش می‌شناسیم؛ در حالی که از 16 تا 26 سالگی در آمریکا زندگی می‌کرد همزمان با وقوع انقلاب به کشور بازگشت تا صدای آن باشد، خط او، خط انقلاب بود.

همان‌جا که سخنان امام خمینی (ره) را از مطبوعات درست چندماه قبل از عزیمتشان به پاریس پیگیری می‌کرد و در خاطراتش عنوان کرد که از این سخنان بسیار متأثر شده است. کارگردانی که معتقد بود به هیچ جبهه‌ای جز انقلاب تعلق ندارد، خودش می‌گوید «من در آمریکا مشاهداتی داشتم که بعدها خیلی به دردم خورد» همین هم شد بعدها هم در قالب جشنواره «عمار» و هم کنفرانس افق نو ابعادی تازه از این کشور را هویدا کرد.

طالب‌زاده اما نقشی در ماندگاری حوادث تسخیر لانه جاسوسی را هم دارد، او که در سال‌های اخیر به واسطه فعالیت‌های ضد استکباری‌اش در لیست تحریم‌های آمریکا هم قرار گرفت، از اولین کسانی بود که در قالب تیم مستندسازی در صحنه تسخیر سفارت آمریکا حاضر شد و وقایع آن روزگاران را ثبت و ضبط کرد، ساخت همین مستند هم سرآغاز همکاری او با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شد.

حقیقتی که نادر طالب‌زاده از داود میرباقری گفت/ نخستین سالگرد درگذشت مبدعِ برنامه زنده تلویزیونی + فیلم

برنامه «عصر» را می‌توان یکی از مهمترین‌های فعالیت‌های او در بستر تلویزیون محسوب کرد، برنامه‌ای که پلی ارتباطی و البته حلقه‌ای برای گردآوری چهره‌های استکباریستیز بود، همان هدفی که نادر طالب‌زاده دنبالش می‌کرد. طالب‌زاده البته همین هدف را در کنفرانس افق نو هم پیگیری کرد، همایشی که ابتدا با عنوان «هالیوودیسم» آغاز به کار کرد اما بعدها با تغییر نام چهره‌هایی از کشورهای مختلف جهان را به خود دید.

اما به مناسبت سالروز درگذشت او نگاهی به چند حقیقت از این متفکر انقلابی داریم که سیدسلیم غفوری قائم‌مقامِ این روزهای معاونت سیما و مدیر سال‌های نه چندان دور شبکه مستند و افق سیما آنها را بازگو کرد.

غفوری از این نکته آغاز کرد: اگر بخواهم درباره حاج نادر در یک جمله بگویم او در هر زمانی پیشتاز عرصه رسانه بود. با فهم درست از نیاز آن مقطع، واردِ فضای رسانه می‌شد. وقتی به زمانِ‌جنگ او نگاه کنیم ساخت مستندهای دوران دفاع‌مقدس را با شکل و شمایلی درست پیش می‌برد. اگر به روایت مظلومیت مردم بوسنی رسید که در مقطعِ خودش بهترین کار بود، «خنجر و شقایق» را ساخت. کارهای مختلفی که در حوزه مقاومت در دستور کار قرار داد مثل مجموعه «عصر انتظار» و مجموعه «نسل فراموش شده» که راجع به اردوگاه‌های فلسطینی‌ها بود جزو کارهایی است که هنوز هم ماندگارند و درباره‌شان می‌توان ساعت‌ها صحبت کرد. 

این مدیر در تلویزیون از وجوه متمایز برنامه‌سازی نادر طالب‌زاده گفت؛ «مهمترین نکته‌ای که طالب‌زاده در عرصه برنامه‌سازی داشت فهم کامل نسبت به موضوعی بود که در دستورِ کار خودش قرار می‌داد. بنابراین دست روی نقاطی می‌گذاشتند شاید برای خیلی از افراد، این نقاط مکشوف نبود و پنهان مانده است. نقاط پنهان را می‌آوردند و روی آن ذره‌بین می‌گذاشتند و آن نقاط پنهان را برجسته می‌کردند. در تلاش بودند خودشان را تسلیمِ جریان غالب رسانه‌ای نکنند؛ واقعاً اگر در یک موضوعی به چیزی می‌رسیدند و می‌آمدند خیلی آن را شجاعانه و با صراحت بیان می‌کردند.

در واقع وجوه تمایز او صراحت، فهم درست موضوع و تلاش برای کشف حقیقت بود. شما در مجموعه "خنجر و شقایق" این تفاوت و وجوه تمایز را می‌بینید. این فقط یک مستند جنگی صرف نیست و گزارش از نبرد جنگ در بوسنی نبود. "خنجر و شقایق" در پی کشف حقیقتی بود که در ظاهر و پوسته جنگ جریان داشت و این "خنجر و شقایق" را به عنوان اثری متفاوت خلق کرد.»

اما شاید نگاه صهیونیست‌ستیزی و استکبارستیزیِ نادر طالب‌زاده در جای جایِ فعالیت‌های فرهنگی و هنری او دیده شود؛ همان‌گونه سلیم غفوری به آن اشاره کرد: «او همیشه مهمترین دغدغه‌اش این بود آن‌چیزی که به عنوان صهیونیست جهانی شناخته می‌شود را معرفی کند. این خط را او در برنامه «راز» دنبال کرد و در کارهای دیگرِ او می‌توان به وضوح مشاهده‌اش کرد. در سریال «بشارت منجی» هم این نگاه دیده می‌شود.

طالب‌زاده در دوران جنگ برای مستندسازی دفاع‌مقدس از هیچ تلاشی دریغ نکرد و در طول 30 سال دیگر، عمرش را صرفِ مبارزه با صهیونیست کرد. نکته مهمی است که او در روزِ منتسب به مبارزه با صهیونیست و حمایت از مردم فلسطین، این دنیا را ترک کرد. به نظرم بزرگترین پیام فوت ایشان در روز قدس این است نادر طالب‌زاده قهرمان مبارزه با صهیونیست و اسرائیل بود. به نظرم این نکته نباید در هیچ مطلبی از طالب‌زاده، مغفول بماند. یا ماجرای تحریمِ او از سویِ آمریکایی‌ها که بابتِ برپایی افق نو اتفاق افتاد. چرا که افق نو در پی افشای ماهیت صهیونیست جهانی بود و آنها متوجه شدند او خلاف جریان رسانه‌ای مسلط بر جهان عمل می‌کند.»

او بزرگترین آرزوی طالب‌زاده را از بین رفتن رژیم صهیونیستی دانست و گفت: بزرگترین آرزویش این بود روزی را ببیند رژیم صهیونیستی در این دنیا نیست و رژیم صهیونیستی دچار زوال شده است.  سال‌ها برای مسئله افشای ماهیت جریان صهیونیستی در دنیا تلاش کرد. شاید به حق باید بگوییم ایشان سردار رسانه‌ای مبارزه با صهیونیسم و سردار جبهه فرهنگی انقلاب بودند.

شاید یکی از حقایق دیگر زندگی او پرورش نیرو در فضای هنر و رسانه انقلاب باشد؛ به تعبیر غفوری، او در طول این سه دهه برای پرورش نیرو در فضای هنر و رسانه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرد. آموزش به بچه‌های رسانه‌ای خارج از کشور مثل دوستان لبنانی و افغانستانی تا داخل کشور که دوره‌های مختلفی برگزار کرد و ساعت‌ها کارشان را می‌دید و راهنمایی‌شان می‌کرد. برای رشد و آموزش بچه‌های رسانه‌ای جبهه انقلاب واقعاً وقت می‌گذاشت. شاید یکی از بزرگترین کارهای او نسلی باشند که امروز در این عرصه فعالیتِ چشمگیری دارند و شاگردانِ نادر طالب‌زاده‌اند. 

در سالروز درگذشت او شاید یادآوری این نکته جالب باشد؛‌ نادر طالب‌زاده بارها درباره غفلت نسبت به عدم ساخت فیلم، مستند و کارهای نمایشی درست درباره اهل‌بیت و فضایِ دینی گلایه‌ها کرده بود؛ او همواره به نگاه جهانی و بین‌المللی در این عرصه تأکید می‌کرد. "ما باید روایت‌های دینی و مذهبی‌مان را چارچوب و ساختار بین‌المللی ببخشیم و اصلاً نویسندگان و پژوهشگران این حوزه باید به این سمت و سو بروند تا دیگر عوالم جهانی هم به پاسخ‌ پرسش‌ها،‌ ابهامات و نظریات دینی‌شان دست یابند."

و یک نکته جالب درباره راه افتادن گفت‌وگوی زنده در تلویزیون است؛‌ نادر طالب‌زاده در یکی از گفت‌وگوهایی که با خبرگزاری تسنیم داشت درباره سریال‌های دینی تلویزیون به این نکته جالب اشاره کرد که گفت‌وگوی زنده را در تلویزیون راه انداخته است. او گفت:  "یادم می‌آید به علی لاریجانی رئیس سازمان صداوسیما وقت پیشنهاد دادم صداوسیما برنامه گفتگوی زنده‌ای ندارد و در حالی که تلویزیون کشورهای دیگر با گفتگوهای زنده انتقادی، سرپا بودند. خوشبختانه این پیشنهاد مورد قبول قرار گرفت و این کار از شبکه پنج شروع شد برنامه‌ای تحت عنوان «شباهنگام» که کار سیاسی و جنگ نرم با من بود. البته ناگفته نماند که برخی‌ها را هم می‌خواستیم همچون ازغدی که به واسطه این برنامه دیده شد، دیده شوند اما تلویزیون جلویشان را گرفت. آنقدر نمی‌شودهای سازمان زیاد شد که من به عنوان طراح برنامه ترجیح دادم استعفا بدهم."

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان در گرو بصیرت‌افزایی است
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است