Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدصولت مرتضوی یکشنبه درپایان سفر ۲ روزه خود به خوزستان در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا تاکید کرد: تمام تلاش مجموعه معاونت اجرایی ریاست جمهور اجرایی شدن تمام مصوبه های رییس جمهور و هیات دولت به استان های مختلف در بازه زمانی سه ساله است.

وی با بیان اینکه مصوبه سفرهای استانی هیات دولت در چند سطح تعرف شده است گفت: بهره برداری از برخی از این طرح ها تا پایان امسال، برخی تا سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و برخی طرح های بزرگ تا خرداد ۱۴۰۳ برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت اجرایی رییس جمهور با تاکید بر اینکه روند اجرایی شدن مصوبه های استانی هیات دولت از نزدیک پیگیری می شود، افزود: تمام طرح های مصوب سفرهای استانی هیات دولت در حال تامین منابع است و در تلاش هستیم تا همه این طرح ها تا خرداد ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.

وی در ادامه هدف از سفر به خوزستان را پیگیری مصوبه های سفر رییس جمهور به این استان و بازدید از مناطق زلزله زده اندیکا اعلام کرد و ادامه داد: بخش قابل توجهی از طرح های مصوب سفر رییس جمهور به خوزستان در حال اجرا هستند و پیشرفت بسیار خوبی دارند.

مرتضوی با اشاره به بازدید خود از طرح انتقال آب غدیر در خوزستان گفت: با اجرای این طرح مشکل کم آبی ۵۲ درصد از جمعیت استان خوزستان حل می شود که بهره برداری از این طرح تا خرداد ۱۴۰۱ برنامه ریزی شده است و با این کار بخش مهمی از تنش آبی خوزستان برطرف می شود.

وی، پساب فاضلاب و روان آب ها را یکی از معضل های جدی شهرهای مختلف استان خوزستان دانست و گفت: اقدام های خوبی در راستای ساماندهی فاضلاب از جمله اجرای شبکه فاضلاب و احداث تصفیه خانه همچنین تعمیر خطوط شبکه فاضلاب در شهرهای مختلف استان به ویژه اهواز، آبادان و خرمشهر در حال انجام است.

معاون اجرایی رییس جمهور ورود پساب فاضلاب به کارون را از جمله چالش های مهم زیست محیطی دانست و ادامه داد: با اجرای ۲ خط انتقال پساب فاضلاب شرق وغرب اهواز در آینده نزدیک از ورود پساب فاضلاب به رودخانه کارون جلوگیری شده و تمام این پساب به تصفیه خانه ها منتقل می شود.

وی همچنین با اشاره به بازدید خود از مناطق زلزله زده اندیکا گفت: در پی زلزله مهرماه در اندیکا ۹۸۰ واحد مسکونی در این منطقه تخریب شد که بنیاد مسکن برای تمام این واحدها تشکیل پرونده داده و اعتبار مورد نیاز تامین شده است.

مرتضوی ادامه داد: هم اکنون ۴۰۰ واحد مسکونی در مرحله نصب اسکله و نزدیک به ۶۰۰ واحد نیز پی ریزی آنها انجام شده است و مرمت یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی نیز در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، معاون اجرایی رییس جمهور در دومین روز سفر خود به خوزستان علاوه بر بازدید از مناطق زلزله زده اندیکا، حضور در جلسه قرارگاه بازسازی این شهر را در برنامه خود دارد.بازدید از طرح تزریق آب به خط لوله غدیر، بازدید از طرح جامع فاضلاب اهواز، دیدار با امام جمعه اهواز از جمله برنامه های دیروز معاون اجرایی رییس جمهور در خوزستان بود.

اجرای شبکه فاضلاب اهواز که از سال ۱۳۷۲ آغاز شده تاکنون حدود ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.به دلیل اهتمام جدی دولت سیزدهم به حل مشکل فاضلاب خوزستان، جمعه پنجم شهریور امسال رییس جمهور در نخستین سفر استانی خود، به طور سرزده به این استان سفر کرد و در نخستین بازدید وضعیت اجرایی شبکه فاضلاب اهواز را از نزدیک بررسی و قول حل این مشکل را در آینده نزدیک داد.

از ۱۲ تا ۱۷ مهر گذشته، پنج زلزله بزرگ که بزرگترین آن ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) بود در مرز استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری حوالی چلگرد رخ داد که اندیکا را نیز لرزاند.

به گفته استاندار خوزستان این زمین لرزه‌ها بیش از پنج هزار میلیارد ریال به اندیکا خسارت وارد کرد و ۱۳۰ روستای شهرستان اندیکا بر اثر این زمین لرزه‌ها دچار خسارت شدند.

شهرستان اندیکا در شمال شرق خوزستان دارای حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت است.

رییس دولت سیزدهم هفتم آبان ماه امسال نیز به همراه معاون اول خود به صورت سرزده برای بررسی وضعیت زلزله زدگان شهرستان اندیکا وارد خوزستان شد و از نزدیک با حضور در مناطق زلزله زده دستور لازم برای حل مشکلات این مناطق را صادر کرد.

برچسب‌ها سید صولت مرتضوی مصاحبه اختصاصی بنیاد مسکن خوزستان اهواز پروندهٔ خبری زلزله در اندیکا و تلاش‌ دولت برای جبران خسارت وارد شده به مردم نخستین سفر استانی رییس‌جمهوری و پیگیری‌ رهاورد آن برای خوزستان تلاش ها برای رفع تنش آبی در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید صولت مرتضوی مصاحبه اختصاصی بنیاد مسکن سید صولت مرتضوی مصاحبه اختصاصی بنیاد مسکن خوزستان اهواز اجرایی رییس جمهور مناطق زلزله زده پساب فاضلاب شبکه فاضلاب هیات دولت طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۹۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد

به گزارش قدس خراسان، حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد اظهار کرد: یکی از اشکالاتی که در شوراها شاهدیم مغایرت برخی مصوبات با موازین شرع و قانون است چنانچه گاهی برای رفع یک مشکل در شورا تصمیمی اتخاذ می‌شود که همه زوایای حقوقی و شرعی آن بررسی نمی‌شود.

رییس دیوان عالی کشور بیان کرد: برای رفع این نقص پیشنهاد می‌شود قبل از اینکه مصوبه‌ای در شورا به بحث گذاشته شود افراد یا کارشناسانی قبلا آن را از نظر تطبیق با شرع و قانون بررسی کنند، اگر نیاز است در این زمینه یا قانون اصلاح شود یا از عناصر حقوقدان و علما در کنار شوراها استفاده شود تا آسیب برطرف شود.

رییس دیوان عالی کشور همچنین بیان کرد: باید شوراها بتوانند مشکلات مردم را طی یک دوره برطرف کنند و یا حداقل کاهش دهند در همین راستا لازم است زمینه ارزیابی عملکرد شوراها فراهم شود و مثلا اعلام شود مشکلات یک منطقه زیر نظر شورا از ۵۰ درصد به ۴۰ درصد یا کمتر کاهش یافته است.

منتظری با یادآوری شعار جهش تولید با مشارکت مردم افزود: شوراهای اسلامی برخواسته از متن مردم هستند و در حوزه روستا، بخش و یا شهرستان از مدیران کشوری به مسائل محلی بیشتر آشنا هستند بنابراین در راستای مشارکت دادن مردم در امر جهش تولید، اطلاعات بیشتری دارند.

وی گفت: علاوه بر قوای سه گانه، شوراها نیز وظیفه دارند در تحقق شعار سال مطابق شاخصه‌هایی که رهبر انقلاب ذکر کرده‌اند با همه توان مردم را به میدان بیاورند، تحقق شعار سال کلید حل مشکلات کشور است.

رییس دیوان عالی کشور همچنین اظهار کرد: در برخی دستگاه‌ها موانع و سنگ اندازی‌هایی در برابر سرمایه گذاران وجود دارد به نحوی که گاهی آن‌ها از وارد شدن در عرصه سرمایه گذاری خسته می‌شوند.

منتظری افزود: هرچند این دولت در رفع این مساله اقدامات موفقی داشته است اما هنوز هم ادارات و بخش‌های مختلف موانع را پیش پای سرمایه گذار ایجاد می‌کنند که لازم است دولت و قوه قضائیه این موانع را از سر راه بردارند.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات دیوان عالی کشور این بود که اعلام کردیم هر پرونده حقوقی که به تولید و سرمایه گذاری افراد مربوط است در اولویت قرار گیرد تا فرد مولد مثلا یک سال پشت در دادگاه معطل نشود.

رییس دیوان عالی کشور گفت: ابلاغ کرده‌ایم هر پرونده‌ای که در این حوزه تشکیل می‌شود هر چند پرونده بزرگ و قطور و رسیدگی به آن زمان بر باشد، باید ظرف مدت یک تا دو ماه بررسی و تعیین تکلیف شود.

همایش روز ملی شوراها شامگاه پنجشنبه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد با حضور ۲ هزار نفر از اعضای شوراهای اسلامی خراسان رضوی و با معرفی شوراهای برتر روستا، بخش، شهر و شهرستان برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • رئیس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • رییس عدلیه به هرمزگان سفر می‌کند
  • رییس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد