Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@13:45:20 GMT

درگیری پلیس هلند با معترضان به تمهیدات کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۵۰۱۶۷

درگیری پلیس هلند با معترضان به تمهیدات کرونایی

به گزارش ایرنا از "رویترز"، دولت هلند برای مقابله با سویه بسیار مسری اومیکرون، اجتماع بیش از سه نفر را در این کشور ممنوع اعلام کرده است.  
پلیس آمستردام در بیانیه‌ای گفت: در درگیری با معترضان حداقل چهار نیروی پلیس مجروح شدند. همچنین ۳۰ نفر از معترضان بازداشت شده‌اند.  
فمکه هالسما، شهردار آمستردام، پس از آن که معترضان از ممنوعیت تجمعات عمومی سرپیچی کردند، فرمانی اضطراری صادر کرد و به پلیس اجازه داد تا افراد را از میدان مرکزی موزه این شهر متفرق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
معترضان که عمدتاً ماسک بهداشتی نزده بودند و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کردند، با نادیده گرفتن ممنوعیت اجتماع و راهپیمایی در خیابان‌های آمستردام حضور یافتند و به نشانه مخالفت با دولت پرچم‌های زرد به دست داشتند.  
هلند در ۱۹ دسامبر وارد یک قرنطینه ناگهانی شد و دولت این کشور دستور داد همه مراکز تجاری به جز فروشگاه‌های ضروری و همچنین رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی، موزه‌ها و سایر مکان‌های عمومی حداقل تا ۱۴ ژانویه تعطیل شوند.  
کشور هلند در ماه‌های اخیر شاهد تظاهرات‌های متعدد علیه تمهیدات کرونایی بوده است. مردم این کشور به اقدامات محدودکننده‌ دولت برای مقابله با ویروس کرونا، از جمله وضع قرنطینه‌ و معرفی یک سیستم مجوز بهداشتی برای واکسینه‌شدگان معترض هستند.  
به گزارش ایرنا، آمار ثبت شده موارد ابتلا به کرونا در اروپا از ۱۰۰ میلیون مورد گذشت تا این قاره به کانون ابتلا به کووید ۱۹ در دنیا تبدیل شود.  
خبرگزاری فرانسه در گزارشی با اشاره به این که در روزهای گذشته ۱۷ منطقه از ۵۲ کشور و سرزمین واقع در قاره اروپا رکورد میزان ابتلا به ویروس کرونا را در یک هفته شکستند، نوشت: میزان ابتلا به ویروس کرونا در اروپا با گذشتن از ۱۰۰ میلیون مورد از زمان ظهور این ویروس در دسامبر ۲۰۱۹ (آذر ۹۸)، سبب شد تا این قاره با جا دادن یک سوم آلودگی جهانی در خود به کانون فعلی کووید ۱۹ تبدیل شود.  
آمار نگران کننده افزایش ابتلا به کرونا در اروپا در حالی مطرح می‌شود که ساکنان اروپا تنها کمی بیش از متوسط جهانی واکسینه شده‌اند. حدود ۶۵ درصد از مردم اروپا وارد روند تزریق واکسن شده‌اند و ۶۱ درصد آنان واکسیناسیون کامل را انجام داده‌اند.  
ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد و به همین علت نام کووید ۱۹ را برای بیماری آن انتخاب کردند. سه ماه بعد در ۱۱ مارس ۲۰۲۰ سازمان بهداشت جهانی عنوان همه گیری جهانی (پاندمی) را برای آن اعلام کرد.

برچسب‌ها هلند قاره اروپا ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند قاره اروپا ویروس کرونا هلند قاره اروپا ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد

دولت هلند جمعه اعلام کرد، در صورتی که آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا پیشنهاد‌ها برای تقویت بی‌طرفی خود را اجرا کند، ازسرگیری کمک‌ها به این نهاد را بررسی می‌کند.

به گزارش رویترز، دولت هلند گفت که در ماه ژانویه کمک‌های سالانه خود را به آنروا داد و قصد ندارد در آینده نزدیک کمک‌های بیشتری ارائه کند.

در پی ادعا‌هایی که رژیم صهیونیستی اسرائیل در ژانویه مبنی بر احتمال مشارکت ۱۲ کارمند آنروا در حملات حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مطرح کرد، یک گروه تحقیق ایجاد شد. در هفته‌های بعد، بسیاری از کشور‌های حامی مالی آنروا حدود ۴۵۰ میلیون دلار کمک‌های خود به این سازمان را تعلیق یا متوقف کردند.

از آن زمان بسیاری از این کشور‌ها از جمله سوئد، کانادا، ژاپن، اتحادیه اروپا و فرانسه کمک‌های مالی را از سر گرفته اند، اما کشورهایی، چون آمریکا و انگلیس این کار را نکرده‌اند.

نتایج تحقیق مستقل از آنروا که روز دوشنبه منتشر شد، نشان دهنده «بی طرفی» این نهاد بین المللی است و می‌گوید که [رژیم]اسرائیل مدرکی برای ادعا‌های خود در مورد برخی از کارکنان این آژانس ارائه نکرده است. این گزارش می‌افزاید: آنروا همچنان «غیر قابل جایگزین و اجتناب ناپذیر» است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به تازگی گفت که توقف این کمک‌ها به ارگان اصلی کمک‌رسانی در غزه در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها عملیات نظامی اسرائیل این منطقه را به یک «جهنم بشردوستانه تبدیل کرده است» و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت آن به غذا، آب و خدمات پزشکی و سرپناه نیاز مبرم پیدا کرده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • دموکراسی علیه آزادی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دیدنی های امروز؛ توفان اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین از آمریکا تا اروپا
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت