Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور بستام روز دوشنبه صرفه‌جویی حاصل از انسداد این چاه‌ها را بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعب عنوان کرد و گفت: این اقدام در راستای مدیریت و نظارت دقیق بر منابع آب زیرزمینی و حفاظت و صیانت از این منابع توسط گروه‌های گشت و بازرسی این شرکت و با همکاری مسئولان قضایی و انتظامی در سطح استان تحقق یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از اول سال‌جاری تاکنون ۱۸۶دستگاه کنتور هوشمند و حجمی بر روی چاه‌های استان نصب شده  و ۲۵ دستگاه نیز با هزینه بهره‌برداران چاه‌ها خریداری و در آینده نزدیک نصب خواهد شد.

بستام بیان کرد: در راستای جلوگیری از اضافه برداشت آب از چاه‌های مجاز نیز از طریق تقلیل منصوبات، قطع برق چاه‌ها و برچیدن منصوبات ۸۰ حلقه چاه کشاورزی، یک میلیون متر مکعب صرفه‌جویی شده است.

وی افزود:علاوه بر اقدامات یاد شده همگام با سایر پروژه‌های تعادل بخشی پروژه، اطلاع‌رسانی در سطح استان، ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب، ارتقا سواد آبی بهره‌برداران و اجرای طرح داناب در استان در اولویت قرار گرفته است.

بستام اظهار کرد: این شرکت با توجه به وظیفه ذاتی خود بر اساس قانون به دنبال خشکسالی حادث شده با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد خواهد کرد.

مدیر دفتر حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل افزود: پر کردن بقیه چاه‌های غیرمجازی که حکم پر و مسلوب‌المنفعه شدن آنها توسط مراجع قضایی صادر گردیده تداوم خواهد یافت.

بر اساس آمارهای موجود ۵۰۹ چاه غیرمجاز در استان اردبیل وجود دارد.

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای بهینه سازی مصرف انرژی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای بهینه سازی مصرف انرژی اردبیل شرکت آب منطقه ای بهینه سازی مصرف انرژی اردبیل چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی افزود: تاکنون بیش از ۸ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است.

وی با اشاره به این که برای تأمین برق این دستگاه‌های غیرمجاز می‌بایست نیروگاهی به بزرگی ۱۱۰۰ مگاوات احداث می‌شد، گفت: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینر‌های غیرمجاز به‌صورت پیوسته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بر اساس قوانین جدید ماینر‌های کشف شده، امحا خواهد شد گفت: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به‌صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه خواهند شد.

رجبی مشهدی با توصیه به علاقه‌مندان این کسب‌وکار برای دریافت مجوز‌های لازم ادامه داد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • چاه‌های مسدود شده شهرداری قم فک پلمب شد