Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام موحدی، روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گرانی نهاده‌های دامی، دامدار را مجبور به استفاده از نهاده‌های بی‌کیفیت و ته‌مانده‌ سایر دامداری‌ها همچون مرغداری‌ها و گاوداری‌ها می کند و این مساله سبب انتقال بار بیماری‌های دامی می‌شود.
وی با بیان‌اینکه در پی هر گرانی، بهداشت نخستین چیزی است که ذبح می‌شود، ادامه داد: در این حالت، اگر مردم پولی داشته باشند تنها بدنبال تهیه تکه نانی برای سیر کردن شکم فرزندانشان هستند و کسی دیگر به فکر بهداشت نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دامپزشکی اصفهان هشدار داد: با افزایش بار گرانی ها منتظر بالارفتن میزان تقلُب در کیفیت شیر و کارخانجات لبنی باشید.
وی گفت: کمبود نهاده‌های دامی، کشتار دام‌های مُولد و آبستن را افزایش داده بطوریکه این گونه دام‌ها روزانه روانه کشتارگاه‌ها می‌شوند با این حال، در کشتارگاه‌ را هم نمی توان بست.ِ

وی تاکید کرد: نظارت‌ کافی روی قیمت نهاده‌های دامی وجود ندارد.   
موحدی با اشاره به اینکه در تمام دنیا به حوزه بهداشت، یارانه اختصاص داده می‌شود در حالی که تاکنون برای واکسن و داروی دام در کشور هیچ یارانه‌ای اختصاص نیافته است، گفت: عبارت "پیشگیری بهتر از درمان است" تنها ورد زبان‌هاست اما در عمل اینگونه نیست زیرا ما اینک شاهد تخصیص یارانه به بخش درمان هستیم اما فکری برای حوزه بهداشت نشده است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه امروز خودروهای دامپزشکی بدلیل نداشتن پول بنزین زمینگیر شده است، تصریح کرد: اکنون یک ریال برای خرید کیت تشخیص شیر تقلبی از شیر سالم در اختیار نداریم.
به گزارش ایرنا، بدنبال حذف ارز ترجیحی، هشدار برای گرانی نهاده‌های دامی بصدا درآمده است.

در استان اصفهان، سه میلیون و ۴۶۰ راس دام سبک، ۵۹۶ هزار دام سنگین، ۱۰ هزار نفر شتر، هزار و ۹۷۳ باب دامداری صنعتی شیر و گوشت، ۲۲هزار دامداری روستایی و غیر صنعتی وجود دارد که ۷۱ هزار تن گوشت در سال و روزانه چهار هزار تن شیر تولید می‌کنند.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور اصفهان سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور اصفهان نهاده های دامی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد

فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور