Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، وزارت حمل و نقل و هواپیمایی طالبان اعلام کرد که مدیریت فرودگاه‌های بین المللی این کشور از سوی طالبان اداره می‌شود و مدیریت بخش‌های فنی آن با شرکت‌هایی که استاندارد بین‌المللی دارند قرارداد بسته خواهد شد.

مسؤولان در این نهاد با تاکید بر این‌که تا دو هفته دیگر گفت‌وگوهای هیأت طالبان با هیأت مشترک ترکی و قطری نهایی خواهد شد، اعلام کردند که این تیم‌ها بر سر مدیریت سه بخش فنی، مشمول کنترل حریم هوایی، مصونیت هواپیما و مسافران و خدمات زمینی سرگرم گفت‌وگو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یازده روز پیش هیات مشترک از قطر و ترکیه برای مذاکره درباره مدیریت فرودگاه‌های بین المللی افغانستان به کابل آمدند و درباره چگونگی به توافق رسیدن با طالبان در این باره تیم‌های فنی را تشکیل دادند.

در همین حال مسؤولان در وزارت حمل و نقل و هواپیمایی طالبان می‌گویند که مدیریت فرودگاه‌های بین المللی را به هیچ شرکتی واگذار نمی‌کنند، اما هنوز بر سر دادن مدیریت سه بخش فنی فرودگاه‌ها با هیأت مشترک ترکی و قطری به توافقی نرسیده‌اند.

امام الدین احمدی، سخنگوی وزارت حمل و نقل و هواپیمایی طالبان گفت: «مدیریت فرودگاه را به کسی نمی‌دهیم. اداره بخش‌های فنی فرودگاه‌های بین المللی با شرکت‌های دارای استاندارد بین المللی قرارداد می‌بندیم. برخی از اعضای تیم‌های فنی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با آغاز سال نو میلادی هیآت‌ها به مرخصی رفتند. به این دلیل روند گفت‌وگوها معطل شد. اما تیم‌های فنی با هم در تماس هستند تا به تصمیم نهایی برسند.»

تیم فنی طالبان هفت تن هستند که این تیم از سوی سرپرست وزارت حمل و نقل و هواپیمایی آن رهبری می‌شود. قرار است این تیم  تا دو هفته دیگر با هیات مشترک آنکارا و دوحه بر سر رهبری  بخش‌های فنی پنج فرودگاه بین المللی افغانستان به نتیجه برسند.

با سپردن اداره بخش‌های فنی فرودگاه‌های افغانستان به شرکت‌های قطری و ترکی، امیدواری‌ها برای از سرگیری پروازهای جهانی به افغانستان بیشتر شده‌اند؛ پروازهایی که با سقوط حکومت پیشین، تخریب بخش‌هایی از فرودگاه کابل و وضع تحریم‌ها بر کابل بیش از چهار ماه می‌شود که متوقف‌ هستند.

افغانستان بیست و چهار فرودگاه دارد، اما فرودگاه کابل، مزارشریف، هرات، قندهار و خوست ظاهرا برای پروازهای بین المللی آماده هستند و از همین‌رو  بحث‌ها برای سپردن بخش‌های فنی اداره آنها به قطر و ترکیه ادامه دارند.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت حمل و نقل و هواپیمایی فرودگاه های بین المللی مدیریت فرودگاه بخش های فنی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد