Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@04:07:09 GMT

انگلیس برای پرتاب ماهواره به روسیه متوسل شد

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۵۳۱۵۹

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، خبرگزاری روسی «تاس» دراین باره گزارش داد: قرار است روسیه ماهواره ارتباطاتی «وان وب» (OneWeb) انگلیس را طی هفته های آتی از مرکز فضایی بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب کند.

پرتاب ماهواره ملی فجر

تاس افزود: بنابر اعلام  سازمان فضایی روسیه، قرار  است در پنجم ماه مارس (۱۴ اسفند ۱۴۰۰)؛  ۳۶ ماهواره ارتباطی وان وب انگلیس به فضا پرتاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نخستین بار نیست که روسیه ماهواره های انگلیس را در مدار زمین قرار می دهد.

بنابراین گزارش این پرتاب توسط راکت ماهواره بر «سایوز-۲.۱بی» (Soyuz-۲.۱b)  از مرکز فضایی بایکونور واقع در قزاقستان صورت گیرد.

پرتاب ماهواره نور توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سازمان فضایی روسیه در بیانیه ای دراین زمینه اعلام کرد: بنابر برنامه های تایید و تعیین شده در سال ۲۰۲۲ میلادی، قرار است پنجم ماه مارس، راکت ماهواره بر «سایوز-۲.۱بی» با بوستر تقویت شده ۳۶ ماهواره ارتباطی وب وان انگلیس را به فضا ارسال کند.

تاس گزارش داد: انتظار می رود این محموله از ماهواره های انگلیس تا ۱۰ فوریه (۲۱ بهمن ) به مرکز فضایی بایکونور ارسال شوند.

ادعای کشورهای منتقد پرتاب ماهواره نظامی ایران را چقدر می توان جدی گرفت؟

بنابراین گزارش ماهواره های ارتباطاتی وان وب انگلیس که در مدار سطح پایین زمین قرار می گیرند، به منظور ایجاد اینترنت پرسرعت درنقاط مختلف جهان طراحی شده اند. درحال حاضر این  ماهواره ها شامل ۳۹۴ مجموعه ماهواره هستند که تمامی آنها توسط روسیه به فضا پرتاب شده اند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: انگلیس روسیه پرتاب ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • روش ویژه سرباز روس برای فرار از پهپاد قاتلی که به سراغش آمد | فیلم
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد