Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری فارس، عبدالحسین هوشمند، مدیر عامل انجمن MS ایران با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد بحران دارو و بیماران خاص به خصوص بیماران ‌ام اس و پروانه‌ای گفت: وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور باعث شده بسیاری از مشکلات در هم گره بخورند، یکی از مشکلاتی که بیماران‌ام اس دارند این است که برخی داروهای خارجی که مصرف می‌کردند از زمانی که مقرر شده است با ارز نیمایی تامین شود، به طور مثال مبلغ دارویی که ۸۵۰ هزار تومان بوده است به حدود ۸ میلیون تومان افزایش یافته و یا دارویی که یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده اکنون ۹ میلیون تومان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این باعث یک فشار روحی و روانی به بیماران ام اس شده است گفت: در گذشته دسترسی به دارو‌های بیماران‌ام اس امکان پذیر نبود ولی اکنون به برکت داروهای تولید داخل دسترسی به دارو‌های تولید داخل امکان دارد ولی متاسفانه بیماران ‌ام اس توان تامین هزینه‌های داروهای داخلی را هم ندارند که انتظار بر این است که تامین داروها براساس بسته خدمت رایگان انجام شود.

هوشمند ادامه داد: در کشور ما سه بیماری هموفیلی، تالاسمی، کلیوی سه بیماری خاص هستند و در اسفند سال ۹۶ در کمیسیون بهداشت مقرر شد بیماران‌ ام اس هم در زمره بیماران خاص قرار بگیرند که به دلیل عدم تامین بودجه خاص صرفا قرار شد از مزایای دارویی بیماران خاص استفاده کنند.

وی افزود: تا قبل از این مصوبه بسته خدمتی برای بیماران ‌ام اس تعریف نشده بود و با تعریف این بسته خدمتی، ۲۳ خدمت برای بیماران‌ام اس رایگان شد و حدود ۹ قلم داروهای مصرفی بیماران با فرانشیز ۹۰ درصد برعهده بیمه‌ها قرار گرفت و خدمات آزمایشگاهی، عکسبرداری و بستری هم در این بسته به صورت رایگان دیده شده است.

۹۰ درصد بیماران‌ام اس در کشور داروهای ایرانی مصرف می‌کنند

مدیر عامل انجمن ‌ام اس ایران با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد بیماران‌ام اس در کشور داروهای ایرانی مصرف می‌کنند گفت: برخی بیماران MS داروهای خارجی مصرف می‌کنند و حساسیت‌هایی به داروهای ایرانی دارند، انتظار می‌رود تمهیداتی اندیشیده شود تا آنها بتوانند داروهای مورد نیاز خود را تامین و مصرف کنند.

وی با بیان اینکه اغلب بیماران ‌ام اس در میانگین سنی ۲۷ سال هستند و اشتغال ندارد و وابسته به درآمد سرپرست خانواده هستند و سرپرست خانواده توانایی تامین دارو‌های آنها را ندارند گفت: بیماران‌ام اس در تمام استانها برای دسترسی به دارو‌ها به لحاظ قیمتی تحت فشار هستند و حتی بعضی از داروهای تزریقی که ممکن است در سبد حمایتی بوده و رایگان باشد، ولی آن انژکتور و خود تزریقی که دارد باعث شده که گسستگی را لز لحاظ قیمت در داروخانه‌های مختلف داشته باشد و در داروخانه‌ای انژکتور ۲۰۰ هزار تومان و داروخانه دیگر ۴۰۰ هزار تومان توزیع شود.

هوشمند با بیان اینکه در حال حاضر ۵۶ مرکز ‌ام اس در سراسر کشور وجود دارد از سازمان غذا و دارو درخواست کرد با توجه به اینکه بیماران ‌ام اس در مراکز انجمن شناسایی شده هستند، اداره غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی را موظف کند یک همکاری با انجمن ‌ام اس داشته باشند و مواردی این چنینی با کمک ادارات غذا و دارو و اعتباراتی که دارند فعلا رایگان توزیع شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انجمن MS ایران داروی ام اس بیماران ام اس هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری