Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه - پیمان ترکمانه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با اشاره به افزایش جمعیت خانواده امداد در سال‌های اخیر، گفت : متاسفانه در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی شاهد افزایش مراجعه کنندگان به کمیته امداد بودیم که حقیقتا ناراحت کننده است.

جمعیت حال حاضر تحت پوشش کمیته امداد استان ۱۸۰ هزار نفر است این تعداد در قالب ۸۲ هزار خانوار تحت پوشش امداد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون خانواده پشت نوبتی در استان نداریم، خوشبختانه تمام خانوار‌های نیازمند که واجد شرایط بوده اند تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته اند.

از سال ۹۷ و به دنبال افزایش قیمت دلار، تبصره ۱۴ در قانون بودجه سنواتی برای حمایت از خانوار‌های آسیب پذیر مصوب شد که خوشبختانه هر سال هم تکرار می‌شود.

در حال حاضر مستمری خانوار‌های تحت پوشش از منابع اختصاصی و دولتی و نیز کمک‌های مردمی تامین و سایر اقشار نیازمندی که تحت پوشش نیستند از محل تبصره ۱۴ بودجه سنواتی حمایت می‌شوند.

خوشبختانه با حمایت دولت و مجلس و کمک خیران، درب کمیته امداد به روی همه نیازمندان باز است و در حال حاضر خانوار پشت نوبتی در استان نداریم.

در سال‌های گذشته سالانه ۱۰ درصد خانوار‌های تحت پوشش توانمند شده و از پوشش امداد خارج می‌شدند، اما در حال حاضر این امکان فراهم نیست و علاوه بر این سال به سال به جمعیت خانواده امداد اضافه می‌شود.

در دولت جدید با بهبود شرایط اقتصادی خانوار‌ها از رفاه و آرامش بیشتری برخوردار شده و خانواده‌های تحت پوشش هم توانمند شده و از پوشش امداد خارج شوند.

خانوار‌های نیازمند زمانی از تحت پوشش امداد خارج می‌شوند که از توانمند شدن آن‌ها اطمینان حاصل شود،اینطور نیست که خانواری چند سال تحت پوشش قرار گرفته و بعد از مدتی تسهیلات و یا... دریافت کرده و از حوزه پوشش امداد خارج شود.

زمانی خانواری از تحت حمایت خارج می‌شود که به یک نقطه امیدوار کننده رسیده و بتواند روی پای خود بایستد. حتی در این صورت هم پس از خروج مجددا از برخی خدمات امداد مانند خدمات درمانی، حقوقی و ... همچنان بهره مند می‌شود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد مددجویان کمیته امداد کمک های مردمی حمایت مالی پوشش امداد خارج کمیته امداد حال حاضر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی