Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن افشارچی روز چهارشنبه، در آیین تودیع و معارفه رییس قبلی و جدید دانشگاه زنجان که با حضور دکتر داداش پور، معاون وزیر علوم در دانشگاه زنجان برگزار شد، افزود: این امر مستلزم این است که دانشگاه زنجان به بلوغ خاصی از نظر زیرساخت های رفاهی و آموزشی رسیده باشد.

وی تاکید کرد: امیدوارم با تمرکز در این بخش سال آینده رخدادهای مهمی را در اقتصاد استان شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار زنجان با اظهار تاسف از اینکه اقتصاد دانش بنیان تنها حدود یک درصد از اقتصاد کشور را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: این عدد اصلا خوشایند نیست و وقتی می دانیم که در حوزه های خاصی، خروجی خوبی داریم، می توانیم این رقم را تا حدود زیادی افزیش دهیم و هیچ بهانه ای هم نمی توانیم داشته باشیم.

 افشارچی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در حال یک پوست اندازی و یک شیفت پارادایمی است افزود: این اتفاق خواسته خود ما نیست و ما ناگزیر در مسیری قرار گرفتیم که باید آن را  طی کنیم و  البته که باید خیلی قبل، این مسیر طی می‌شد.

وی با بیان اینکه این اتفاق مسیر اقتصادی است که در حال تغییر است و باید هم عوض شود، گفت: کشور ما در مسیر مبتنی بر اقتصاد نفت حرکت می کرد و اتفاقی که در چند سال گذشته افتاده این است که شیر نفت، به هر شکلی در حال بسته شدن است و باید هم بسته شود.

 استاندار زنجان اظهار داشت: اگرچه در حال حاضر دلیل آن تحریم است، اما هیچ تضمینی نیست که اگر توافقی هم صورت گیرد، شیرهای نفت، باز هم در کشور ما باز شود  چون معلوم نیست که فردا و فرداهای دیگر دلیل یا تحریم دیگری کشور را فلج نکند.

افشارچی با بیان اینکه آنچه که در این دوسه ماهه مسئوولیتم احساس می کنم این است که نگاه در کلان سیاست گذاری کشور، در حال تغییر است، تصریح کرد: اقتصاد  نفتی باعث شده بود که شکل گیری خیلی از ساز و کارها در جمهوری اسلامی، کاریکاتوری و کارتونی باشد، نه واقعی.

وی گفت: همین رویه باعث شد که وزارتخانه هایی مانند صمت، سازو کارهای خود را در حوزه های مختلف مانند صادرات بیرون بکشد در حالیکه این وزارتخانه، برای تولید و یا تسهیل در تولید ثروت، توسط سرمایه گذاران شکل گرفته است.

 استاندار زنجان افزود: در حوزه کشاورزی و برخی وزارتخانه ها هم به همین شکل است و گویا برخی از وزارتخانه ها فقط به این خاطر به وجود آمده اند که یک وزارتخانه از آن جنس داشته باشیم که متولی حاکمیتی ما باشد.

افشارچی با تاکید بر اینکه دانشگاه هم به همین شکل است و شکل گیری دانشگاه در کشور با توجه به داشتن  اقتصاد نفتی، به همان روش است، گفت: به نظر من خیلی  تفاوتی با صمت و کشاورزی نداشت و اصلا نگاهی به اینکه، دانشگاه باید یک بنگاه آموزشی و اقتصادی باشد که بتواند بخشی از مشکلات کشور را با تولید دانش حل کند، نبود.

وی افزود: زمانی که دانشگاه را تحویل می‌دادم افتخار می کردم که دوره های تحصیلات تکمیلی را  افزایش دادم و  فکر می کردم کار بزرگی است البته به این خاطر که من معتقدم دانشجوی دکتری هست که هم تولید علم می کند و هم از محل تولید علم، به تولید ثروت دست می یابد.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه در همه جای دنیا مرسوم است که در جیب دانشجوی دکتری پول می گذارند که با جابجایی مرز دانش، تولید ثروت هم بکند، افزود: بناب این آنچه  به نظرم می رسد که باید از رییس جدید دانشگاه، بخواهم این است که تمرکزشان روی این باشد که دانشگاه زنجان را یک تغییری بدهند که از محل تولید علم و نیز تولید ثروت از محل تولید دانش، ملموس باشد.

 وی خاطرنشان کرد: هر یک از روئسای دانشگاه، در طی مدیریت خود وظایفی داشتند و انرژی زیادی برای افزایش سطح دانش هیات علمی  صرف کردند و اگر من در حال حاضر مدیر دانشگاه بودم حتما روی پژوهش تمرکز می کردم نه ساختار، چون محتوای ساختار مهم است.

 افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در حال حاضر کمی هم متفاوت و سبد صنعتی آن متنوع شده است اظهار داشت: از فولاد تا صنایع معدنی، برق، تولیدات سلوزی،  غذایی، شیمیایی و .. داریم و اتفاقات مثبت و متفاتی هم در حال رخ دادن است.

وی سرمایه گذاری هشت هزار میلیارد تومانی در سال گذشته و حدود 7 هزار میلیادتومانی در سال آینده را بسیار نوید بخش عنوان کرد و گفت: با این میزان سرمایه گذاری، می توان چندین برابر آن را در بخش پژوهش دانشگاه، به کار گرفت به شرطی که ما هم برای آنها کاری انجام دهیم.

 استاندار زنجان با تاکید بر اینکه در حوزه دانش بنیان سعی بر  این خواهد بود که پارک و ملزومات آن را به شدت تقویت کنیم تصریح کرد: گام هایی هم برای  راه اندازی  صندوق پژوهش و فناوری انجام می دهیم که در صدد هستیم آورده آن خیلی زیاد شود تا تاثیرات خاصی داشته باشد.

  در پایان این مراسم،جلال بازرگان به عنوان رییس جدید دانشگاه زنجان معرفی و از خدمات محسن نجفیان رییس قبلی این دانشگاه قدردانی شد.

برچسب‌ها پژوهش دانشجو توسعۀ زیرساخت هوشمندسازی دانشگاه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهش دانشجو پژوهش دانشجو دانشگاه زنجان استاندار زنجان دانشگاه زنجان جدید دانشگاه تولید ثروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند