Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص عفونی، با اشاره به تفاوت عمده دلتاکرونا و امیکرون، خاطرنشان کرد: طبق مطالعات به عمل آمده در کشورهای مختلف، سویه امیکرون با آبریزش بینی و بدن درد و گلودرد بیشتر نمایان می شود، اما در سویه دلتا شاهد درگیری بیشتر ریه بودیم.

دکتر توفیق یعقوبی در گفت وگو با ایسنا، عامل بیماری کووید را از دسته ویروس های «common cold» دانست و اظهار کرد: علائم بالینی اولیه common cold ها غالبا تنفسی بوده و معمولا با بدن درد و سردرد و تب و گلودرد و آبریزش بینی شروع می شود و در هفته دوم سرفه و درگیری ریه بروز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کروناویروس ها را دارای سویه های مختلفم اعم از آلفا و بتا و دلتا و امیکرون و... دانست و افزود: علائم بالینی همه این سویه مشابه بوده و خیلی قابل تفکیک نیست؛ حتی از آنفلوانزا!

این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری، با بیان اینکه پزشکان در برخورد با بیماران دارای علائم سرماخوردگی نگاه سندومیک دارند، گفت: در دوران اپیدمی کووید هستیم و لذا هرگونه علائم بیماری به احتمال زیاد کروناست و در حال حاضر سویه امیکرون آمده و باید هرگونه سرماخوردگی را امیکرون بدانیم.

یعقوبی، با اشاره به تفاوت عمده دلتاکرونا و امیکرون، خاطرنشان کرد: طبق مطالعات به عمل آمده در کشورهای مختلف، سویه امیکرون با آبریزش بینی و بدن درد و گلودرد بیشتر نمایان می شود، اما در سویه دلتا شاهد درگیری بیشتر ریه بودیم.

وی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان بیشتر با امیکرون درگیر می شوند، عنوان کرد: راه انتقال کروناویروس ها تنفسی بوده و لذا باید حداقل در فاصله دو متری از قطرات آلوده قرار داشته باشیم؛ البته انتقال از طریق سطوح آلوده به ویروس درصد خیلی کمی دارد، اما صفر نیست.

این متخصص عفونی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را دو اصل مهم در پیشگیری از امیکرون دانست و یادآور شد: در کشور ما سویه ها مخالف بروز کرده و خوشبختانه با انجام واکسیناسیون عمومی شاهد بروز علائم خفیف در مردم هستیم و بیماران با آبریزش و تب مراجعه می کنند و غالبا نیازی به بستری ندارند که نشان دهنده اثرگذاری واکسیناسیون است.

وی از مردم به ویژه بزرگسالان خواست حتما دز سوم واکسن خود را بزنند و چرخه واکسیناسیون را کامل کنند و گفت: واکسیناسیون موجب شده در بدن افراد آنتی بادی وجود داشته باشد و به صورت سبک به امیکرون مبتلا شوند؛ البته افرادی مه قبلا کرونا گرفتند نیز دارای آنتی بادی هستند، اما توصیه می شود حتما چرخه واکسیناسیون کامل شود، زیرا اطلاعات کمی درباره امیکرون داریم و هنوز مطالعات پیرامون آن کامل نشده است.

یعقوبی، در پاسخ به این سوال که «امکان ابتلای همزمان فرد به چند سویه کرونا وجود دارد؟»، اظهار کرد: معمولا چنین اتفاقی رخ نمی دهد و افراد در مقابل سویه های مختلف، نسبت به یک سویه ایمنی ندارند و مبتلا می شوند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در راستای مقابله با بیماری نیوکاسل، طرح واکسیناسیون طیور در زنجان اجرا شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای برنامه ملی کنترل بیماری نیوکاسل و بر اساس وظایف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه با بیماری‌های دام و طیور و جلوگیری از سرایت و انتشار آنها، مرحله دهم واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن مقاوم به حرارت علیه بیماری نیوکاسل در سطح استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه نیوکاسل یک بیماری ویروسی است، گفت: در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار بیماری در جمعیت طیور صنعتی و بومی معمولاً نمی‌توان درمان خاصی انجام داد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی زنجان گفت: طی دو ماه گذشته بیش از ۳۵۷ هزار و ۷۰۰ قطعه طیور بومی در روستاهای شهرستان‌های تابعه استان با واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به صورت آشامیدنی مورد واکسیناسیون رایگان قرار گرفتند.

حاج‌کاظمی گفت: نیوکاسل یکی از بیماری‌های مهم و قابل توجه در گله مرغ و خروس یا ماکیان است که در صورت بروز، سبب خسارات سنگین به پرورش‌دهندگان طیور صنعتی (مرغداری‌ها) و روستاییان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل علاوه بر بالا بردن سطح ایمنی در طیور بومی، مانع از سرایت بیماری به مجموعه‌های پرورش صنعتی طیور می‌شود.

کد خبر 748669

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی