Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@12:51:41 GMT

کودکان سیاه پوست انگلیسی در چنگال فقر

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۵۴۲۵۸

کودکان سیاه پوست انگلیسی در چنگال فقر

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روزنامه گاردین نتایج تحلیل آمار رسمی را که در تحقیقات حزب کارگر انگلیس فاش شد منتشر کرده و افزود: این تحقیقات بر اساس آمار دولتی درباره خانواده هایی با درامد نسبتا پایین بوده است.

در یک دهه گذشته مجموع کودکان سیاه پوست در خانواده های فقیر انگلیسی افزایش یافته هر چند که این افزایش را می توان تا حدی با افزایش کلی جمعیت این گروه نیز توجیه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعیت کودکان سیاه پوست که در خانواده های فقیر انگلیسی زندگی می کنند از ۴۲ درصد بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ به ۵۳ درصد  بین سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ رسیده است. جدیدترین اطلاعات مربوط به همین بازه زمانی بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ است.

حزب کارگر نتایج این تحقیقات را در اختیار روزنامه گاردین قرار داده است و آن را شاهدی برای «فقدان صلاحیت حزب محافظه کار و انکار وجود نژادپرستی ساختاری (در جامعه انگیس) توصیف کرده است.

کِی یِر استرامر رهبر حزب کارگر متعهد شده اگر دوباره این حزب پیروز شود قانون مقابله با نابرابری جنسیتی جدیدی را در پارلمان تصویب خواهد کرد و انتظار می رود جزییات بیشتری درباره این قانون در سال ۲۰۲۲ ارائه شود.

بر اساس این گزارش، در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار کودک زیر ۱۶ سال یا در رده سنی ۱۶ تا ۱۹ سال در خانواده های فقیر زندگی می کردند. این عده ۳۱ درصد از جمعیت کودکان انگلیس متشکل از ۱۴ میلیون نفر را تشکیل می دادند.

فقر کودکان در بین خانواده های مختلف قومیتی متفاوت بود. این تحقیق ۹ طبقه بندی از کودکان فقیر انگلیسی را نشان داد که کودکان بنگلادشی در بین آنها فقیرترین قشر بودند و ۶۱ درصد آنها در خانواده های فقیر زندگی می کردند.

کودکان پاکستانی (۵۵ درصد)، آفریقایی تبارها و یا اتباع مناطق کارائیب (۵۳ درصد)، دیگر قومیت ها (۵۱ درصد) سایر آسیایی تبارها (۵۰ درصد)، قومیت های مختلط (۳۲ درصد)، هندی تبارها (۲۷ درصد)، سفید پوستان (۲۶ درصد) و چینی ها در رتبه های بعدی قرار داشتند.

این آمار نشان داد در بین برخی از گروه های قومی، کودکان اکنون به همان اندازه یک دهه قبل ممکن است در فقر زندگی کنند. در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ میلادی ۶۱ درصد از کودکان بنگلادشی در خانواده های فقیر زندگی می کردند .

احتمال این که کودکان هندی در یک خانواده فقیر زندگی کنند نسبت به یک دهه قبل از ۳۴ درصد به ۲۷ درصد رسیده است. این رقم برای کودکان چینی از ۴۷ درصد به ۱۲ درصد کاهش یافته است. اما در خصوص کودکان سفید پوست احتمال این که آنها در مقایسه با یک دهه قبل در خانواده ای فقیر زندگی کنند از ۲۴ درصد به ۲۶ درصد افزایش یافته است. این شاخص برای کودکان پاکستانی از ۵۰ درصد به ۵۵ درصد و برای کودکان سیاه پوست از ۴۲ درصد به ۵۳ درصد جهش یافته است.

به طور کلی ۲۷ درصد همه کودکان انگلیسی بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱  در خانواده های فقیر زندگی می کردند.

آنالیزا دودز وزیر دولت سایه در امور زنان و عدالت که دفتر متبوعش آمار اخیر را منتشر کرده گفت محافظه کاران باید از آنچه فاش شده شرمنده باشند. فقر کودکان در یک دهه گذشته افزایش یافته و وزیران حزب محافظه کار اقدام چندانی را برای مقابله با نابرابری ساختاری انجام نداده اند.

سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به این گزارش آمار دیگری را منتشر کرده و مدعی شد بین سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی در مقایسه با سال ۲۰۱۰ از تعداد کودکانی که در خانوادهایی با درامد پایین زندگی می کنند کاسته شده است.

وی افزود آمار جدید رسمی اکنون نشان می دهد که بعد از محاسبه هزینه های مسکن ما اکنون شاهد هستیم نسبت به سال ۲۰۱۰ میلادی جمعیت کودکان  در خانواده های فقیر۳۰۰ هزار نفر  کاهش یافته است.

برچسب‌ها انگلیس پاکستان حزب محافظه کار بریتانیا بنگلادش فقر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس پاکستان حزب محافظه کار بریتانیا انگلیس پاکستان حزب محافظه کار بریتانیا بنگلادش فقر کودکان سیاه پوست بین سالهای یک دهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها