Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس (GPCA) پیش‌بینی کرد که تجارت مواد شیمیایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در سال 2021 میلادی از نظر حجم با 10 درصد افزایش همراه بوده است.

به گزارش گالف تایمز، انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس (GPCA) اعلام کرد که تجارت مواد شیمیایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در سال 2021 از نظر حجم تا 10 درصد رشد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنایع شیمیایی شورای همکاری خلیج فارس بیشتر صادرات‌محور است و سهمی معادل 4.3 درصد در صادرات جهانی مواد شیمیایی دارد و با بیش از 100 کشور در سراسر جهان مبادلات تجاری دارد و سالانه بیش از 73 میلیون تن مواد شیمیایی صادر می‌کند.

شورای همکاری خلیج فارس مرکز اصلی تولید و صادرات مواد شیمیایی است، در سال 2019 میلادی، صادرات مواد شیمیایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با 6.4 درصد رشد به 82.5 میلیون تن رسید.

انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس کاهش حجم صادرات مواد شیمیایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را در سال 2020 میلادی 15 تا 20 درصد برآورد می‌کند که به‌دلیل اختلال‌های قابل توجه تقاضا در بازارهای عرضه مواد شیمیایی ناشی از شیوع ویروس همه‌گیری کووید-19 (کرونا) به 66 تا 70 میلیون تن می‌رسد.

اگرچه حجم صادرات کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در سال 2019 میلادی 6.4 درصد افزایش یافت، درآمد صادراتی این منطقه 10.3 درصد کاهش یافت و پیش‌بینی می‌شود که در سال 2020 بیش از 20 درصد کاهش یافته باشد.

مازاد مواد شیمیایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس همچنان در حال افزایش است و به بالاترین حد خود یعنی 59 میلیون تن در سال 2019 رسید که حدود 70 درصد از حجم صادرات را نشان می‌دهد.

پیش‌بینی پنج‌ساله کنونی تجارت سالانه مواد شیمیایی شورای همکاری خلیج فارس 3 تا 5 درصد است.

بیشترین سهم صادرات شیمیایی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در یک دهه گذشته از پلیمرها و کودها با سهم 29.6 درصد و 27.9 درصد بوده است.

با این حال، تحت یک چارچوب سیاست بین المللی مناسب، ظرفیتی مناسب برای این صنعت به‌منظور گسترش بیشتر و پاسخگویی به جمعیت دائم در حال رشد جهانی وجود دارد.

در حالی که پتروشیمی‌ها و پلیمرها بیشترین سهم را در صادرات مواد شیمیایی شورای همکاری خلیج فارس شامل می‌شوند، واردات مواد شیمیایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس حول مواد شیمیایی معدنی متمرکز شده است که 48.1 درصد از کل واردات را تشکیل می‌دهد.

انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس در گزارشی یادآور شد که با آن، پتروشیمی‌ها و کودها بیشترین سهم را در مازاد تجاری شورای همکاری خلیج فارس دارند، در حالی که مواد شیمیایی معدنی بیشترین سهم را در کسری تجاری دارند.

انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس به‌طور مداوم از تجارت آزاد با بلوک‌های اقتصادی جهانی حمایت می‌کند.

برچسب هاانجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس (GPCA) خلیج فارس شورای همکاری خلیج فارس گالف تایمز محصولات پتروشیمی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خلیج فارس شورای همکاری خلیج فارس گالف تایمز محصولات پتروشیمی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شورای همکاری خلیج فارس صادرات مواد شیمیایی بیشترین سهم میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر یافت

به گزارش صدای ایران از فرارو،عبدالعلی علی عسکری، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به اینکه پسوند «خلیج فارس» نقطه اشتراک تمامی شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است، گفت: بر اساس همین سیاست، در راستای حفظ وحدت رویه، سیاست حاکمیت شرکتی و همچنین روز مبارک خلیج فارس، بر اساس تصمیم مالکان جدید، تیم محبوب استقلال، به استقلال خلیج فارس تغییر می‌یابد.


وی ادامه داد: این اقدام، گامی مهم برای اصلاح ساختار‌های اقتصادی، سودده کردن این باشگاه، حرکت استقلال خلیج فارس در تراز جهانی و ان‌شاءالله کسب توفیقات در شأن این تیم در عرصه‌های بین‌المللی است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر یافت
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد