Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر مردانی روز چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری افزود: کاهش میزان ازدواج، تغییر در سن ازدواج، افزایش درصد طلاق و پایین آمدن تمایل زوجین به فرزندآوری اثرات مستقیمی در تغییر ساختار جمعیتی به دنبال دارد که می‌توان با راه‌اندازی مراکز مشاوره قبل، حین و بعد ازدواج و ارتقای مهارت‌های زندگی زوجین با همکاری اداره ورزش و جوانان و مرکز بهداشت در حد امکان از پیامدهای منفی این تغییر پیشگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بررسی جذب اعتبارات ملی و استانی برای راه‌اندازی مراکز مشاوره در استان اشاره و تصریح کرد: علاوه بر این موضوع، لازم است به منظور اجرای هر چه بهتر طرح جامع توانمندسازی و تحکیم بنیان خانواده که با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در قالب ۹ گام تدوین شده است نیز برنامه‌ریزی‌های مطلوب‌تری به منظور اختصاص اعتبارات موردنیاز صورت بگیرد.

مردانی در ادامه با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته صیانت از خانواده زیرمجموعه شورای راهبردی جمعیت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در استان یادآور شد: اداره کل بهزیستی استان نیز به منظور ارائه تحلیل علل طلاق و چگونگی اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه در این مورد، هر چه سریع‌تر برنامه مشخصی را تدوین و در نشست بعدی ستاد ساماندهی امور جوانان برای اعضا بیان کند.

علل محدود بودن شعب بانکی در سامانه ثبت‌نام وام ازدواج برای متقاضیان چهارمحال و بختیاری بررسی شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری به محدود بودن امکان انتخاب بانک عامل در سامانه ثبت‌نام وام ازدواج برای متقاضیان این تسهیلات در استان نیز اشاره کرد و گفت: تعیین تنها چند بانک عامل که برخی از آن‌ها نیز در شهرستان‌ها شعبه‌ای ندارند، موجب نارضایتی متقاضیان شده است و لازم است علاوه بر بررسی علل این موضوع، شورای هماهنگی بانک‌ها نیز در نشست‌های ستاد ساماندهی امور جوانان حضور یابد و پاسخگو باشد.

مردانی متفاوت بودن شرایط پرداخت وام ازدواج در هر یک از بانک‌های عامل را از دیگر موارد قابل تامل در این رابطه دانست و افزود: در شرایطی که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب شده است، تسهیل در امر ازدواج باید در اولویت‌های کاری دستگاه‌های متولی قرار گیرد.

وی ضرورت تکمیل خانه جوان استان را نیز یادآور شد و تصریح کرد: این فضای فرهنگی اجتماعی هم‌اکنون با پیشرفت ۹۵ درصدی نیازمند تجهیز و آماده‌سازی است و در صورت امکان تلاش خواهد شد برای جذب اعتبار موردنیاز به عنوان یکی از طرح‌های نیمه‌تمام در سفر رییس‌جمهور ارائه شود.

مسوولان دستگاه‌های اجرایی پاسخگوی مطالبات جوانان در حوزه اشتغال و مسکن باشند

مردانی از نهادها و تشکل‌های فعال حوزه جوانان خواست با جمع‌بندی مشکلات جوانان استان، مسائل مربوطه را در نشستی با استاندار مطرح کنند و ادامه داد: در این نشست از تمامی مسوولان مرتبط با بحث اشتغال و مسکن دعوت خواهد شد تا پاسخگوی دغدغه‌های جوانان باشند.

وی همچنین برگزاری مداوم نشست ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری را متذکر شد و گفت: در بیش از هفت ماه گذشته این نشست در استان برگزار نشده است که پیشنهاد می‌شود در جلسات بعدی ستاد با دعوت از وزیر ورزش و جوانان و معاونان این وزارتخانه، تصمیمات مهمی در راستای حل مشکلات جوانان استان اتخاذ شود.

مردانی در بخش دیگری از سخنان خود از ازدواج به عنوان یکی از مهم‌ترین پدیده‌های اجتماعی یاد کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز بارها در خصوص ازدواج آگاهانه، پایدار و آسان تاکیداتی را بیان نمودند از این رو باید روش‌هایی را برای تسهیل امر ازدواج به جوانان ارائه کرد و برای فرهنگ‌سازی، توانمندسازی و تسهیل گری در این رابطه اقدام موثر انجام داد.

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جوانان سرمایه‌های اجتماعی کشور به شمار می‌روند که همواره باید مورد حمایت دولتمردان و مسوولان قرار گیرند، یادآور شد: جوانان در طول استقرار نظام جمهوری اسلامی و به ویژه در دوران دفاع مقدس ثابت کردند که با تکیه به آن‌ها می‌توان راه رشد و تعالی کشور را به خوبی پیمود و در این برهه نیز باید برای استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی جوانان برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش ایرنا، در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری، علاوه بر ارائه گزارشی از آمار مربوط به ازدواج و طلاق، برخی مسائل و چالش‌های پیش روی جوانان استان نیز مطرح و بررسی شد.

برچسب‌ها مشاوره چهارمحال وبختیاری اشتغال پایدار وام ازدواج ازدواج ساده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشاوره چهارمحال وبختیاری اشتغال پایدار مشاوره چهارمحال وبختیاری اشتغال پایدار وام ازدواج ازدواج ساده ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری وام ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد
  • جوجیتسوکاران چهارمحالی عازم مسابقات آسیایی شدند
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان چهارمحال و بختیاری
  • اعزام ۳ جوجیتسوکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات آسیایی
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • انجام ۷ هزار و ۸۷۵ بازدید از مراکز کارگری چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان