Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با اُفت ۲.۲۵ درصدی از محدوده یک میلیون و ۳۹۸ هزار واحد به یک میلیون و ۳۶۳ هزار واحد رسید. در روز یکشنبه و چهارشنبه شاخص کل فقط با رشد چند واحدی همراه بود. اُفت شاخص با توجه به وضعیت بازار در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته که عرضه در بازار افزایش یافته بود، قابل پیش بینی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص کل بورس این هفته، کار خود را در محدوده یک میلیون و ۳۹۸ هزار واحد آغاز کرد و در نهایت امروز در محدوده یک میلیون و ۳۶۳ هزار واحد متوقف شد. برای بررسی روند بازار در هفته کاری که به اتمام رسید و شرایط بازار با کارشناسان بازار سرمایه به گفتگو نشستیم.

روند نزولی ارزش معاملات طی ۵ روز معاملاتی
حسین مرید سادات کارشناس بازار سرمایه گفت: ارزش معاملات خرد در هفته گذشته روند نزولی داشت و در رنج ۲۷۰۰ تا ۲۲۰۰میلیارد قرار داشت که نشان از ترس سهامداران دارد. با توجه به شرایط بازار سرمایه، این هفته صنایع خودرو، بانکی و فلزات اساسی نسبت به سایر صنایع روند بهتری داشتند.

به گفته کارشناس بازار سرمایه، در کل ورود پول خاصی به صنعتی نداشتیم و فقط شاهد ورود ۲ میلیارد تومان پول به صنعت انبوه سازی بودیم. از صنایع محصولات شیمیایی به میزان ۳۶ میلیارد تومان، تامین سرمایه ۲۰ میلیارد تومان و بانک ۲۸ میلیارد تومان خروج پول داشتیم.

ورود ۶۰ میلیارد تومان به صندوق‌های سرمایه گذاری
در این مدت همچنین شاهد خروج پول حقیقی از بازار سرمایه بودیم و از روز یکشنبه تا چهارشنبه به ترتیب، ۱۹۰ میلیارد تومان، ۲۳۰ میلیارد تومان، ۴۲۰ میلیارد تومان و ۳۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سرمایه خارج شد.

صندوق‌های سرمایه گذاری نیز در آخرین روز هفته معاملاتی نسبت به طول هفته وضعیت بهتری داشتند. همچنین از صندوق‌های سهامی و ۵۰ نماد بزرگ بازار سرمایه نیز خروج پول داشتیم.

امروز در بازار سرمایه ۱۳۱هزار و ۷۸۹ فروشنده و ۱۲۰هزار و ۵۶۹ خریدار وجود داشت؛ که نشان از آن دارد که بازار دست فروشنده‌هاست.

اُفت ۲.۳۰ درصدی شاخص کل هم وزن
محمد جواد اصفهانی کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار در حالی معاملات این هفته خود را به پایان رساند که کارشناسان همچنان یکی از بزرگترین مشکلات بازار را کمبود نقدینگی و ارزش معاملات پایین می‌دانند.

او گفت: در هفته گذشته فقط برخی از تک سهم‌ها وضعیت خوبی داشتند و کلیت بازار بین منهای ۱ و مثبت ۱ بودند. در این هفته عوامل خارجی از جمله نرخ دلار تاثیر کمتری بر روند بازار داشت. این روز‌ها بورس مثل یک ماشین بدون استارت است که برای روشن شدن و حرکت آن نیاز هل دادن دارد. از نظر من با تزریق حدود هزار میلیارد تومان می‌توان بورس را حرکت داد.

در هفته‌ای که گذشت تمام شاخص‌ها روند منفی را تجربه کردند و در حال حاضر ابهامی در بازار سرمایه باقی نمانده و علت عدم حرکت بورس و روند منفی آن، فقط کمبود نقدینگی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس میلیارد تومان بازار سرمایه یک میلیون هزار واحد شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۵۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

رییس پیشین بانک مرکزی نوشت: رییس مجلس گفته‌اند مالیات بر سوداگری شامل ۰.۵ درصد جامعه می‌شود و نگرانی ندارد! حتی اگر درصد اعلامی درست هم باشد، این نوع اظهارنظر بی‌توجهی به کارکرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیرمستقیم این نوع از مالیات‌ها به سایر طبقات جامعه و فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است.

عبدالناصر همتی، رییس پیشین بانک مرکزی در تازه‌ترین یادداشت در فضای مجازی نوشت: رییس مجلس گفته‌اند: مالیات بر سوداگری شامل ۰.۵ درصد جامعه می‌شود و نگرانی ندارد!

حتی اگر درصد اعلامی درست هم باشد، این نوع اظهارنظر بی‌توجهی به کارکرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیرمستقیم این نوع از مالیات.‌ها به سایر طبقات جامعه و فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است.

در واقع برمبنای مالیات بر عایدی سرمایه از کسانی که به حکم عقل، در مقابل تورم از خود حفاظت می‌کنند، مالیات گرفته و صرف مخارجی می‌کنند که غالبا برای رشد اقتصادی زیان‌بار هستند.

بهتر است به جای این اقدامات، با علل تورم که موجب سفته‌بازی است، مقابله کنید و این‌قدر هم زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید!

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد