Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@02:17:28 GMT

شستشوی دهان با دهانشویه طبیعی

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۵۶۹۸۳

شستشوی دهان با دهانشویه طبیعی

شستشوی دهان با آب نمک بسیاری از باکتری‌ها را با فرآیند اسمز از بین می‌برد. این دهانشویه طبیعی همچنین یک محافظ آنتی باکتریال عالی است و می‌تواند محیط دهان را از ریسک عفونت در امان نگاه دارد.

آب نمک، علاوه بر خاصیت ضدعفونی‌کنندگی می‌تواند به درمان سایر مشکلات دهانی مانند آفت دهان، آلرژی و دندان درد کمک کند و تاثیر مثبتی بر سلامت تنفس دارد که موجب شده است این محلول به گزینه درمانی مناسب برای فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنا بر اعلام بنیاد سرطان دهان، محتوای بالای الکل در برخی از دهانشویه‌ها منجر به تحریک دهان به ویژه لثه‌ها می‌شود، اما شستشو با آب نمک نه تنها جایگزین ایمن‌تری است بلکه می‌تواند باکتری‌ها را از بین ببرد و دهان شما را تمیز نگه دارد.

شستشو با آب نمک علاوه بر توقف رشد باکتری‌ها، موجب کاهش میزان پلاک‌های دندانی و تسریع سرعت بهبودی به دنبال اعمال دندانپزشکی مختلف خواهد شد.

یک بررسی تحقیقاتی در سال ۲۰۱۹ نشان داد غرغره آب نمک (و همچنین شستشوی بینی) به احتمال زیاد سبب ایجاد محافظت نسبی در برابر سرماخوردگی می‌شود و با محدودسازی رشد باکتری‌ها، مشکل بوی بد دهان که ناشی از فعالیت میکروارگانیسم‌ها به خصوص در دوره‌های گرسنگی است، برطرف خواهد شد.

بر اساس پژوهشی دیگر در سال ۲۰۲۰، غرغره آب شور می‌تواند در کاهش عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی به طور متوسط تا دو و نیم روز موثر باشد. همچنین محققان این مطالعه اشاره کردند شست و شوی دهان با آب نمک می‌تواند به عنوان یک عامل ایمن و موثر در بیماران کووید مثبت استفاده شود.

از سوی دیگر استفاده بیش از حد از شوینده‌های حاوی نمک می‌تواند سبب تحریک هرچه بیشتر لثه‌ها شود، پزشکان معمولاً نسبت به انجام شستشو‌های متوالی در روز و قورت دادن بیش از حد آب نمک هشدار می‌دهند. این عمل ضمن تحریک بافت حفره دهان و لثه‌ها، بدن را دهیدراته می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شستشوی دهان با دهانشویه طبیعی شستشوی دهانشویه طبیعی دهان باکتری ها آب نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۶۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق این گزارش؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «بر اساس اطلاعاتی که وب سایت روسی “وستی” منتشر کرده است، روش جدید استخراج این فلز گرانبها توسط دانشمندان دو دانشگاه فدرال در کراسنویارسک و یاکوتسک و با همکاری دانشمندان شاخه سیبری آکادمی علوم روسیه ابداع شده است».

در رابطه با این موضوع، ناتالیا الجبریستوا، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی در موسسه سیبری آکادمی علوم روسیه، گفت: «باکتری‌هایی که در استخراج طلا به آن‌ها تکیه می‌کنند، با محیط حوضچه‌های زباله سازگار هستند و در زباله‌های فرآوری فلزات ذخیره می‌شوند».

وی افزود: استفاده از این گونه میکروارگانیسم‌ها به طور قابل توجهی برای محیط زیست ایمن‌تر از استفاده از روش‌های شیمیایی سنتی است، علاوه بر این، روش جدید به طور قابل توجهی ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه خود است و تولید یک تن مواد غلیظ با استفاده از میکروارگانیسم‌ها به سه برابر برق کمتر نیاز دارد.

اطلاعات موجود حاکی از آن است که باکتری‌هایی که دانشمندان در روش جدید ابداعی خود اتخاذ کرده‌اند در ذخایر طلا در منطقه کراسنویارسک کشف شده‌اند و پس از پردازش اولیه سنگ معدن، این باکتری‌ها به استخراج طلا و بقایای فلز آنتیموان کمک می‌کنند.

کد خبر 848364 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر مهم روسیه

دیگر خبرها

  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران