Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان - علی‌اکبر محرابیان  وزیر نیرو گفت: بارش باران طی چهار روز گذشته باعث آبگرفتگی و خیس خوردن برخی خانه‌های قدیمی کُنارک شده است گفت: باتوجه به اینکه اماکن مناسبی برای اسکان موقت مهیا شده است، مردم مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان خصوصا کُنارک از سکونت در خانه‌های دچار آبگرفتگی خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌اکبر محرابیان گفت: در منطقه کُنارک مجموعا ۳۳۴ میلی‌متر بارش باران اتفاق افتاد که با چهار سال بارندگی این منطقه برابری می‌کند. در واقع چهار سال بارش طی چهار روز انجام شد و نکته حائز اهمیت این است که دیروز عصر به مقدار ۱۰۸ میلی‌متر باران طی مدت‌زمان ۲۰ دقیقه باریده است که این میزان بارش موجب حجم آب گرفتگی در شهر کنارک شد.

وی با اشاره به بازدید‌هایی که از محله‌های دچار آبگرفتگی داشت، گفت: حدود ۲ هزار خانواده کُنارکی در شرایط آبگرفتگی به سر می‌برند.

وزیر نیرو که با دستور رییس جمهور به کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان سفر کرده است گفت: باید هرچه سریع‌تر شرایط را برای امدادرسانی بهتر فراهم کنیم و با حجم وسیع پمپ‌های کف‌کِش بتوانیم آب را از داخل خیابان و منازل مردم بیرون بکشیم که البته در این خصوص اقداماتی در حال انجام بود.

ارسال ۱۰۰ پمپ کف‌کِش به کنارک

وزیر نیرو گفت: پیش‌بینی کرده‌ایم که امشب حداقل ۱۰۰ دستگاه پمپ کف‌کِش به منطقه ارسال می‌شود و فردا شاهد تخلیه و انتقال آب از منازل و خیابان‌ها به بیرون شهر خواهیم بود.

وی  گفت:  موضوع بعد امداد رسانی به مردم است که خوشبختانه با دستوراتی که استاندار در منطقه صادر کرده است، سایت‌ها و مکان‌های بسیار خوبی برای اسکان موقت مردم تشکیل شده است. بخشی از این سایت‌ها توسط مردم در حال استفاده بوده و بخش قابل توجهی از آن‌ها هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است.

محرابیان با بیان اینکه یک نگرانی وجود دارد گفت: برخی از خانه‌هایی که به صورت خشتی و گِلی ساخته شده‌اند و استحکام قابل توجهی ندارند بر اثر این بارش‌ها و میزان آبی که در حیاط و کوچه‌ها انباشته شده است دیوارهایشان خیس خورده‌اند و نگران ریزش احتمالی این دیوار‌ها هستیم و باید برای جلوگیری از حوادث احتمالی، توصیه‌های لازم به اطلاع مردم برسد.

وی گفت: از مردم عزیز این منطقه خواهش کردیم و خواهش می‌کنیم که این منازل را ترک کنند تا به زودی عملیات مقاوم‌سازی انجام شود تا خدایی نکرده جان فردی به خطر نیفتد.

وزیر نیرو  گفت: در موضوع امدادرسانی، در حوزه‌های آب و برق کار‌های خوبی انجام شده، در جنوب سیستان و بلوچستان حدودا ۳۰۰ روستایی را داشته ایم که قطع برق شده بود و تامین برق نبود و حالا تعداد آن روستا‌ها به پنج روستا کاهش پیدا کرده است و در حوزه آب کُنارک هم مشکلی خاصی نیست.

وی گفت: باید لوازم زندگی مردم، اقلامی همچون پتو، موکت و وسایل ضروری زندگی فراهم شود.

او در بحث اسکان موقت یادآور شد: محل‌هایی که برای اسکان مردم پیش‌بینی شده مناسب هستند و ما از این مکان‌ها بازدید کردیم و از همه گروه‌های جهادی که در این زمینه کمک کردند قدردانی می‌کنیم.

محرابیان با بیان اینکه از مردم می‌خواهیم که از ظرفیت‌های اسکان استفاده کنند  گفت: در این راستا خوردرو‌هایی در نظر گرفته شده تا مردم راحت به مکان‌های اسکان منتقل شوند، از حدود ۲ هزار خانواده کمتر از ۵۰۰ خانواده استقبال کردند و البته برخی از خانواده‌ها ترجیح دادند به خانه‌های اقوام و حتی روستا‌های اطراف منتقل شوند، اما خواهش ما این است که در منازل نا ایمن زندگی نکنند و حتما این منازل را ترک کنند.

آب‌های جمع شده باران در شهر کنارک با لوله به دریا منتقل می‌شود

"حمیدرضا جانباز" مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز گفت: آب‌های جمع شده باران که به تردد در معابر شهر کنارک را سخت کرده است با لوله به دریا پمپاژ و منتقل می‌شود.

وی گفت: نقشه توپوگرافی شهر کنارک به همراه شبکه فاضلاب و مسیل‌ها و مسیر‌ها و معابر را بررسی کردیم و اکنون حدود ۴۸ پمپ جدید وارد شهرستان شده است. همچنین اکیپ عملیاتی از تهران اعزام می‌شود و همه توان را برای جمع‌آوری آب‌های سطحی به‌کار خواهند گرفت.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی گفت: ۱۱ استان اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد تحت تأثیر سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این مدت نیروهای این جمعیت طی ۸۱ مورد عملیات امداد و نجات به ۲ هزار و ۶۵۲ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۱۱۸ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۸۱ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.

محمودی تصریح کرد: ۴۶۸ کیلوگرم نایلون، ۳۴۹ تخته پتو، ۱۹۷ تخته موکت، ۱۵۵ بسته غذایی و ۹ دستگاه چادر توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: ۱۶۰ تیم عملیاتی متشکل ۶۱۵ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

کد خبر 6088869

دیگر خبرها

  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان در ساعات بعدازظهر و شب
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • باران سیل آسا شهر یزد را دچار آبگرفتگی کرد
  • امدادرسانی به ۲۸ خانواده سیل‌زده گلستانی