Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان - مهران زینلیان شامگاه چهارشنبه در سومین جلسه از جلسات چهارگانه استانداری، آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی و صنف کشاورزی گفت: بازرسان با حضور کارشناسان صنف کشاورزی، آب منطقه‌ای و دادگستری برای نظارت بر میزان مصرف آب در صنایع کار خود را آغاز خواهند کرد.

زینلیان با بیان اینکه احیای زاینده‌رود خواسته همگان است و در این جلسات بدنبال کاهش مصارف مجاز، حذف مصارف غیر مجاز و رسیدن به کیفیت آب هستیم، گفت: با وجودی که یک سامانه نظارتی بر چاه‌های غیر مجاز وجود دارد، اما کماکان شاهد گزارش از حفر این دست چاه‌ها هستیم که باید نظارت قویتری صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون عمرانی استانداری اصفهان گفت: از ارائه بسته پیشنهادی برای احیای زاینده رود که مورد توافق همگان از بالا تا پایین حوضه آبریز باشد، استقبال می‌کنیم.

زینلیان گفت: بخش اندکی از مدیریت حوضه زاینده رود در استان اصفهان است و بقیه به مدیریت کشوری بستگی دارد؛ نمی‌توان کاری بیش از این انجام داد.

زینلیان با اشاره به اینکه درباره پساب مدعیان زیادی وجود دارند، گفت: برای مدیریت پساب نیاز به خرد جمعی و همیاری نهاد‌های مختلف است، از این رو رسیدگی به مساله پساب و ساماندهی رودخانه زاینده رود در جلسات آینده بررسی خواهد شد.

زینلیان با بیان اینکه هدف از برگزاری جلسات چهارگانه با صنف کشاورزان، جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای و استانداری رسیدن به مصوبات یکسان و ارائه آن به نهاد‌های مختلف است، گفت: رسیدن به یک توافق و یک دیدگاه یکسان تنها راهکار فعلی برای حل مشکل زاینده رود است و تا زمانی که مقابل یکدیگر بایستیم و بجای شنیدن سخنان همدیگر، تنش ایجاد کنیم، مشکل زاینده رود حل نخواهد شد.

زینلیان گفت: تاریخ بازگشایی زاینده رود مشخص نیست و هنوز در این خصوص به جمع‌بندی نرسیده ایم.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصرف آب واحدهای صنعتی زاینده رود زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ سلیمانی‌نژاد از افزایش حدود ۵ درصدی مصرف گاز در بخش‌های مختلف خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۶۵ میلیون و ۲۳۷ هزار مترمکعب گاز طبیعی در استان زنجان مصرف شده بود.

وی افزود: مصرف گاز در سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال قبل آن، بالغ بر ۱۵۲ میلیون و ۲۷۰ هزار مترمکعب افزایش داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان ادامه داد: افزایش سالانه تعداد مشترکان گاز طبیعی و ورود مشترکان جدید به چرخه مصرفی از یک سو و بالا بودن الگوی مصرفی مشترکان از سوی دیگر موجب افزایش مصرف گاز در استان نسبت به سال گذشته شده است.

سلیمانی‌نژاد گفت: در یک سال گذشته بیش از ۲۰ هزار مشترک در بخش خانگی، بیش از ۳ هزار مشترک در بخش تجاری و ۲۱۶ مشترک در بخش صنعتی به تعداد مصرف کنندگان گاز طبیعی در استان افزوده، شده است.

وی تأمین ایمن و پایدار گاز مشترکان را از جمله برنامه‌های اصلی شرکت گاز استان زنجان برشمرد و افزود: شرکت گاز زنجان با تلاش شبانه‌روزی در راستای مدیریت پایداری شبکه گازرسانی به دنبال کسب رضایتمندی مصرف کنندگان گازطبیعی در استان است.

دیگر خبرها

  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت
  • افزایش ۱۷ برابری خرید شمش در حراج مرکز مبادله
  • افزایش ۱۷برابری خرید شمش طلا در مرکز مبادله
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود