Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مریم هاشمی‌معتمدی، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان در جلسه بررسی نحوه واگذاری اماکن در اختیار شهرداری سمنان به هنرمندان صنایع‌دستی بیان کرد: شهرستان سمنان دارای هنرمندان صنایع‌دستی متعددی است که در رشته‌های متنوعی فعالیت دارند و این هنرمندان نیاز به حمایت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار همکاری مشترک شهرداری و شورای شهر سمنان در خصوص واگذاری بناهای تاریخی به هنرمندان صنایع‌دستی برای تولید و برگزاری نمایشگاه‌ها بر اساس دستور استاندار سمنان شد و گفت: حمایت از هنرمندان علاوه بر رونق صنایع‌دستی، زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی شهر است.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان ادامه داد: بر اساس فراخوان اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان به هنرمندان صنایع‌دستی، بیش از ۵۰ هنرمند فعال در بیش از ۱۰ رشته ازجمله خراطی، سفال و سرامیک، ساخت سازهای سنتی و ... برای استفاده از ظرفیت اماکن در اختیار شهرداری سمنان اعلام آمادگی کرده‌اند.

معتمدی با اشاره به اینکه دوسوم این متقاضیان را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: بیشتر این افراد متقاضی کارگاه‌های بلندمدت هستند.

وی خواستار بهره‌گیری از صنایع‌دستی سمنان به‌عنوان المان شهری در ایام نوروز شد و گفت: استفاده از فضاهای اطراف پارک سیمرغ، پارک ۱۷ شهریور و پارک سوکان سمنان برای برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی در ایام نوروز نقش مؤثری در حمایت از هنرمندان و رشد گردشگری خواهد داشت.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان نیز در این جلسه با اشاره به برنامه‌های حمایتی شهرداری سمنان از هنرمندان صنایع‌دستی گفت: ۶ کارگاه فعال سفال و سرامیک و دو کارگاه چوب تا پایان امسال و در محل سوئیت‌های پارک سیمرغ سمنان برای بهره‌مندی هنرمندان صنایع‌دستی فعال می‌شود.

سیدمحمد قاسمی افزود: عرصه رایگان در پارک‌ها برای اجرای ورکشاپ و نمایشگاه صنایع‌دستی بر اساس طرح‌های مشارکتی در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/۷۴۰۰۲/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع دستی صنایع دستی سمنان صنایع دستی هنرمندان صنایع دستی شورای شهر سمنان شهرداری سمنان هنرمندان صنایع دستی شهرستان سمنان شهرداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط‌عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علی‌اصغر شالبافیان با بیان این خبر گفت: در سال گذشته پیرو تصویب آئین‌نامه نرخ تعرفه گاز مصرفی صنایع و خدمات توسط هیأت وزیران، نرخ بهای گاز مصرفی تأسیسات گردشگری به میزان یک چهارم نرخ صنعت کاهش یافت.

وی افزود: با توجه به مصوبه دولت، نرخ مصوب از نیمه دوم سال گذشته برای تأسیسات گردشگری اعمال شد و با طرح ادله قانونی و پذیرش آن توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری و اهتمام وزیر محترم، نرخ مصوب یک چهارم برای نیمه نخست سال گذشته نیز تعمیم یافت و مقرر شد قبوض مشترکین تأسیسات گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی اعلام شده، تعدیل شود. از این رو هزینه بهای گاز تأسیسات گردشگری برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ با تعرفه یک چهارم محاسبه می‌شود و این موضوع با اصلاح قبوض، حمایت از فعالین بخش خصوصی را در پی خواهد داشت.

شالبافیان تصریح کرد: با عنایت به مصوبه ارزشمند دولت در ماده ۹ آئین نامه جز ۲ و۳ ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم موضوع تصویب نامه روز ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۲ هیات وزیران، دستگاه‌های متولی حوزه آب، دفع فاضلاب و انرژی مکلف شدند نسبت به تدوین تعرفه ویژه بخش گردشگری اقدام نمایند. با اهتمام صورت گرفته، تعرفه ویژه تأسیسات گردشگری در زمینه گاز، برق و سوخت شناورها تصویب گردید و ذینفعان مربوطه از آن بهره‌مند شدند. تعرفه آب و فاضلاب نیز در شرف تدوین است.

معاون گردشگری در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات و تعرفه‌های انرژی است. سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف اقدام می‌کنند و یکی از ملزومات و مؤلفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در زمینه انرژی است.

شالبافیان در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مصرف بهینه انرژی در تأسیسات گردشگری گفت: رویکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همواره حمایتی بوده و بر پشتیبانی و مساعدت حداکثری از فعالان حوزه گردشگری تاکید دارد.

اقدامات مذکور در حالیست که با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال گذشته، نرخ برق تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی دارای پروانه بهره‌برداری از این وزارتخانه، در تمام فصول به میزان ۱۳۲ تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد که این نرخ در میان تعرفه‌های بخش صنعت، پایین‌ترین نرخ به شمار می‌آید.

کد خبر 6091307 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است