Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر کشورمان در ترکیه گفت: اسلام آباد، تهران و آنکارا با انجام اولین حرکت بزرگ به سمت اتصال منطقه‌ای، پروژه قطار باری بین سه کشور را در ۲۱ دسامبر ۲۰۲۱ از اسلام آباد کلید زدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، محمد فرازمند سفیر کشورمان در ترکیه در مراسم ورود قطار اسلام آباد - تهران - استانبول به ایستگاه آنکارا که روز چهارشنبه انجام شد، طی سخنانی با اشاره به اینکه پروژه های همکاری منطقه ای به دلیل توانایی آنها در پیوند دادن مردم به یکدیگر و کوتاه کردن فواصل، نیاز واقعی و حیاتی عصر کنونی به ویژه پروژه های حمل و نقل و ترانزیت چندجانبه است، گفت: راه ها و دالان ها کلید گشایش موانع مصنوعی و غیرضروری است، هر جا بن بست باشد، نتیجه اختلاف و بی اعتمادی است و برعکس، هر جا راه جدیدی باز شود، ضمانت صلح و ثبات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پاکستان، ایران و ترکیه سه کشور مهم آسیایی و اعضای برجسته سازمان همکاری های اقتصادی هستند که دارای سابقه طولانی و فرهنگ مشترک و همچنین ظرفیت های عظیم برای همکاری های منطقه ای هستند.

سفیر کشورمان ادامه داد: پروژه راه آهن اسلام آباد - تهران - استانبول (ITI) برای اولین بار در سال 2009 زیر نظر سازمان همکاری اقتصادی (ECO) آغاز بکار کرد، اما به دلیل مشکلات فنی به حالت تعلیق درآمد و حالا پس از 10 سال دوباره راه اندازی شد. کریدور قطار باری یک کریدور بین المللی است که پاکستان و ترکیه را از طریق ایران به هم متصل می کند، زیرا هدف آن کاهش مسافت و زمان لازم برای حمل کالا بین استانبول و اسلام آباد است.

فرازمند با بیان اینکه پاکستان، ایران و ترکیه با انجام اولین حرکت بزرگ به سمت اتصال منطقه ای، پروژه قطار باری را در 21 دسامبر 2021 از اسلام آباد راه اندازی کردند، تصریح کرد: این سه کشور همچنین قصد دارند در آینده نزدیک یک قطار مسافربری در همین مسیر راه اندازی کنند و خط فراملی ITI را با هدف تقویت ارتباط با طرح کمربند و جاده چین عملیاتی کنند.

وی افزود: کریدور ریلی نقش مهمی در اتصال منطقه ای خواهد داشت و باعث ارتقای فعالیت های اقتصادی در منطقه می شود، زیرا قطار ارزان‌ترین روش حمل‌ و نقل در جهان است.

سفیر کشورمان با اشاره به ظرفیت‌های خط ریلی پاکستان، ایران و ترکیه اظهار داشت: خط ریلی ITI ظرفیت حمل حداکثر 80 هزار تن کالا را دارد. این قطار کمتر از 12 روز طول می کشد تا سفر یک طرفه نزدیک به 6656 کیلومتر را به پایان برساند که تقریباً نصف زمان مورد نیاز برای سفر معادل 21 روز از طریق دریا است. اولین قطار باری شامل 13 کانتینر بود که برنج، خرما و نمک صورتی را حمل می کرد. این قطار 1990 کیلومتر (1235 مایل) را در داخل پاکستان و سپس از مرز تفتان به طول 2603 کیلومتر (1620 مایل) در ایران و حدود 1850 کیلومتر (1150 مایل) را در ترکیه طی خواهد کرد و قبل از رسیدن به ایستگاه آخر خود در استانبول از پایتخت آنکارا عبور خواهد کرد.

فرازمند یادآور شد: قطار اکو به عنوان یکی از مؤثرترین روش های حمل و نقل، عملاً می تواند به گسترش صادرات، واردات و تجارت بین کشورهای عضو، کمک و نیز با تسهیل اتصالات ریلی منطقه ای  موجبات ارتقای فعالیت های اقتصادی در منطقه را فراهم آورد.

سفیر کشورمان در پایان ابراز امیدواری کرد که شروع مجدد این پروژه بستر ساز تقویت هر چه بیشتر مناسبات و روابط دوستانه و برادرانه سه کشور ایران، ترکیه و پاکستان شود.

حمل قطار دوم در مسیر کریدور ITI با همکاری ایران، پاکستان و ترکیه

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار پاکستان ترکیه اخبار پاکستان ترکیه اتصال منطقه ای سفیر کشورمان اسلام آباد قطار باری سه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم

به گزارش خبرنگار مهر، در حین سخنرانی سفیر آلمان در دانشگاه جی سی کشمیر پاکستان دانشجویان این دانشگاه نسبت به حمایت آلمان از اسرائیل برای کشتار مردم غزه اعتراض کردند.

دانشجویان پاکستانی با سر دادن شعار حمایت از مردم مظلوم فلسطین گفتند: سفیر آلمان در پاکستان چگونه می تواند درباره حقوق بشر سخنرانی کند، در شرایطی که کشور خودش آشکارا حقوق بشر را نقض می‌کند!

این دانشجویان به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در آلمان اعتراض کردند و باعث قطع سخنرانی سفیر شدند.

سفیر آلمان در واکنش به این اتفاق گفت: اگر می خواهی داد بزنی بروید بیرون از سالن فریاد زدن رفتار مناسب نیست، خجالت بکشید!

در پی این رخداد سخنرانی سفیر آلمان بر هم خورد و نیروهای امنیتی نیز دانشجویان معترض را به بیرون از سالن هدایت کردند.

کد خبر 6090307 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران