Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سیلاب در کنارک همچنان مردم را دل‌نگران می‌کند چرا که پس از تخلیه آب منازل بار دیگر آب از زیر زمین در حال بالا زدن است و مسلماً در چنین سیستم شهری فاضلاب چاره مشکل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سواحل مکران ، در پی   سیل دی‌ماه 98 بود که زیرساخت‌های ضعیف بلوچستان امتحان خود را با نمره کمتر از صفر پس دادند، در واقع نه تنها این زیرساخت‌ها کارآیی نداشتند بلکه خودشان مشکل آفرین بودند و به همین دلیل خیلی از مناطق در همان سیل نیز با بالگرد امدادرسانی می‌شدند و مادران بارداری بودند که همگی با کمک بالگرد برای زایمان به بیمارستان منتقل می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستان و بلوچستان با ضعیف‌ترین شاخص توسعه انسانی این بار نیز شاهد یک بحران اساسی بوده و کنارک نمونه بارز همین ضعف‌ها است؛ بحرانی که از سوءمدیریت حاصل شده چرا که مسئولان در سالیان گذشته تاکنون در زمینه اجرای سیستم فاضلاب شهر کوتاهی کرده‌اند.

وزیر کشور در کنارک: شهرداری‌های مشهد و ‌تهران پای کار خدمت‌رسانی به مردم کنارک آمدند/ ‌امدادرسانی با قوت ادامه دارد گزارش ‌تسنیم از مناطق سیل‌زده| حضور تمام قد نیروهای امدادی و جهادی در کنارک/ آب منازل و خانه‌ها تا پایان امروز تخلیه می‌شود+ فیلم سفر‌ وزیر کشور به مناطق سیل‌زده بلوچستان| وحیدی: لازم بود در کنار مردم ‌کنارک باشیم/ کمک‌های بیشتری به منطقه ارسال می‌‌‌شود

علی کاوه معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان یکی از کارشناسان متخصصی است که به واجب بودن فاضلاب برای جنوب استان تأکید می‌کند و می‌گوید در برخی مناطق شهر کنترک اگر 50 سانتیمتر حفر کنید به آب می‌رسید، پس در چنین شرایطی حتماً فاضلاب برای کنارک واجب است.

حالا نیز با حضور وزیر نیرو در محل حادثه، وی خبر از اهتمام دولت برای اجرایی شدن هرچه زودتر فاضلاب شهر کنارک می‌دهد، فاضلابی که 17 سال است دولت‌های پیشین می‌آیند و می‌روند و با وجود دریافت اعتبارات سنگین اما این پروژه تنها به پیشرفت 35 درصدی رسیده است.

در این گزارش ویدئویی همراه ما باشید تا حال این روزهای کنارکی‌ها را که منازل آنها درگیر سیلاب است از نزدیک شاهد باشید.

 

انتهای پیام / 395/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران گرد و غبار در سیستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان شورای اسلامی سیستان و بلوچستان بحران گرد و غبار در سیستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان شورای اسلامی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان
  • غرق شدن دو کودک در رودخانه ماشکید سراوان
  • طغیان رودخانه‌ها؛ هشدار وقوع سیلاب در سه استان جنوبی کشور