Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتابخانه‌های شهرداری‌های کاوناس (لیتوانی)، اندرلشت (بلژیک)، لودز (لهستان) و کرانج (اسلوونی) تصمیم گرفته‌اند رویکرد جدیدی را برای مدیریت و دسته‌بندی کتاب‌ها آغاز کنند؛ علاقمندان به لطف پروژه "اروپای خلاق" می‌توانند به کتابخانه‌های محلی مراجعه کنند و کتابی را بر اساس احساسات فعلی خود انتخاب کنند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، به جای ژانر، کتاب‌ها بر اساس احساساتی که در خوانندگان برمی‌انگیزند، گروه بندی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویکرد نوآورانه که از مباحث روانشناسی و بازاریابی الهام گرفته شده است، مبتنی بر این ایده است که افراد تمایل دارند انتخاب‌های خود را بر اساس خلق و خوی فعلی خود انجام دهند، نه بر اساس منطق محکم و عینی و اگر تمایل به انجام این کار حتی برای محصولات غیر احساسی مانند غذا، لباس و لوازم الکترونیکی وجود دارد، پس چرا چنین اقدام برای کتاب‌هایی که آثار هنری هستند و به طور خاص بر دنیای درونی افراد تأثیر می‌گذارند، انجام داده نشود.

این مفهوم کاملاً جدید از کتابخانه، تجربه خواننده و احساسات برانگیخته شده توسط کتاب را در وهله اول قرار می‌دهد.

کتابخانه احساسات به شما امکان می‌دهد کتاب‌ها را جست جو کنید و آنها را بر اساس پنج احساس اصلی انتخاب کنید: شادی، شگفتی، غم، خشم و ترس. عشق نیز به عنوان احساس ششم گنجانده شده است زیرا در بسیاری از کتاب‌ها نقش بسیار مهمی دارد. احساسات مشخص شده، انتخاب کتابی را که خواننده در آن زمان به آن نیاز دارد آسان می‌کند.

همچنین به خوانندگان این فرصت داده می‌شود که اگر احساسی متفاوت از آنچه نشان داده شده در آن‌ها برانگیخته می‌شود، مکان کتاب را در قفسه تغییر دهند.

کتابداران ۵۰۰ کتاب را برای بخش کتابخانه عاطفی انتخاب کرده‌اند؛ هر کتابی که در این فهرست قرار دارد در مقیاس ۱ تا ۱۰ برای احساسات رتبه بندی می‌شود. همچنین توصیه‌هایی در مورد اینکه کتاب کجا، در چه زمانی از سال بهتر است خوانده شود، خواندن آن برای چه کسانی دشوار است، یا مدت زمان خواندن آن‌ها ارائه شده است.

کد خبر 546941

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کتابخانه كتاب و كتاب خواني شهرهای اروپایی خلاقیت شهری شهرداری های جهان اقدامات شهرهای جهان لهستان اسلوونی بلژیک لیتوانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کتاب ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین به مناسبت هفته سلامت در دیدار با دکتر فاطمه محمدبیگی، مدیرکل کتابخانه عمومی استان قزوین گفت: اگر به سواد سلامت اهمیت داده نشود و جدی گرفته نشود، عوارض متعددی را در حوزه‌های مختلف زندگی برای فرد در پی خواهد داشت.

این مقام مسوول با اذعان به اینکه افزایش ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه باعث کاهش هزینه‌های درمان و از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند؛ گفت: ارتقای سواد سلامت افراد، باعث می‌شود که فرد، جامعه‌ای ایمن و امید به زندگی بیشتری داشته باشد.

دکتر فاطمه محمدبیگی، مدیرکل نهاد کتابخانه عمومی استان هم ضمن تبریک هفته سلامت و قدردانی از زحمات کادر سلامت، گفت: تلاش برای هم‌افزایی در ارتقای سرانه مطالعه کتاب و آشنایی بیشتر دو حوزه بهداشت و کتاب‌خوانی و استفاده از پتانسیل کتابخانه‌ها به عنوان یک مکان فرهنگی و اجتماعی برای خدمات‌دهی به افراد، بدون هیچ محدودیتی است.

گفتنی است، این نشست به منظور سلامت خانواده و فرهنگ سلامت در اداره کل کتابخانه عمومی قزوین برگزار شد و مقرر شد که با همکاری بین دو حوزه، مسابقه کتابخوانی با موضوع سلامت روان در سامانه مسابقات کتابخوانی برای عموم مردم برگزار شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900612

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند