Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ماسک پس از این اتفاق با توئیت عبارت “Nice” (دلپذیر – خوب) به استقبال این اتفاق رفت.

توئیتر محبوب‌ترین شبکه اجتماعی نزد ماسک محسوب می‌شود و او حتی نظرسنجی‌های مهم در خصوص برنامه‌های کاری‌اش را هم آنجا برگزار می‌کند. مانند همان چیزی که درباره پرداخت مالیات از دنبال‌کنندگان پرسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماسک که از سال ۲۰۰۹ به توئیتر پیوسته، ۱۰۷ نفر را دنبال می‌کند و در بسیاری از مواقع به نقطه‌نظراتی که زیر توئیت‌های او گذاشته می‌شود، پاسخ هم می‌دهد که همین مورد او را به فردی محبوب در این شبکه اجتماعی تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید:

ایلان ماسک به فکر استعفا از شغل‌هایش و تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر است

مدیرعامل تسلا که علاقه خاصی به ارزهای دیجیتال هم دارد با استفاده از توئیتر توانسته نوسان‌های بسیاری را در قیمت برخی رمزارزها مانند بیت‌کوین، دوج‌کوین و شیبا اینو به‌وجود آورد.

کد خبر 648187 برچسب‌ها رمزارز ایلان ماسک ارز دیجیتال اینترنت - توییتر شرکت‌ خودروسازی تسلا اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رمزارز ایلان ماسک ارز دیجیتال اینترنت توییتر شرکت خودروسازی تسلا اسپیس ایکس فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۸۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم

وزیر ارتباطات تاکید کرد: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

به گزارش دانشجو، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات گفت: با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگرهای سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع‌پور اظهار داشت: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک به حامیان فلسطین