Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@19:05:52 GMT

بعد ابتلا به کرونا اومیکرون چه کار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۰۴۶۹

بعد ابتلا به کرونا اومیکرون چه کار کنیم؟

در خانه بمانید مراقب افرادی باشید که با شما زندگی می کنند به افراد نزدیک اطلاع ‌رسانی کنید از پزشک در مورد درمان های احتمالی پرس و جو کنید مراقب علائم هشدار دهنده باشید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ سویه امیکرون مدام در حال گسترش است و بسیاری از کشورهای دنیا هر روز با آن درگیر می شوند. جای تعجب نیست که شما هم به امیکردن مبتلا شوید، زیرا این سویه قابلیت انتقال پذیری بسیار بالایی دارد و میزان انتقاد پذیری آن دو برابر سوریه دلتا است که همین نشان می‌ دهد تا چه حد با آن درگیر هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر متوجه شدید که به امیکرون دچار شده اید، کافی است اقدامات عنوان شده در این بخش از بهداشت و سلامت را در پیش بگیرید:

در خانه بمانید

مهم ترین چیزی که باید رعایت کنید، این است که اگر تست کرونای شما مثبت بود، حتما در خانه بمانید‌. معمولاً توصیه می شود که 5 روز خودتان را قرنطینه کنید؛ سپس اگر علائمی نداشتید یا علائم تان بهبود پیدا کرده بود، مثلاً در عرض 24 ساعت اصلاً تب نکردید، از خانه بیرون بیایید اما از ماسک استفاده کنید تا دیگران را دچار مشکل و بیمار نکنید.

مراقب افرادی باشید که با شما زندگی می کنند

اگر خانوادگی زندگی می کنید و تنها نیستید، تا جایی که می توانید یک اتاق جداگانه داشته باشید ‌. از افراد دیگر دوری کنید. اگر برای تان مقدور است، حتماً از دستشویی جداگانه استفاده کنید‌ و اگر مجبور هستید که در کنار اعضای خانواده باشید، حتما ماسک بزنید و در و پنجره‌ ها را باز نگه دارید تا هوا در جریان باشد و رد و بدل شود.

به افراد نزدیک اطلاع ‌رسانی کنید

اگر تست کرونای شما مثبت بود، حتما باید به افراد نزدیکِ خود اطلاع رسانی کنید و با کسانی که تعامل داشتید، صحبت کنید و بخواهید که آن ها هم بیشتر مراقب باشند تا این بیماری را به بقیه انتقال ندهند.

از پزشک در مورد درمان های احتمالی پرس و جو کنید

طبق اطلاعات سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها افرادی که به کرونا مبتلا می شوند و بیماری خفیفی دارند، می‌ توانند در منزل خیلی زود درمان شوند اما متخصصان پیشنهاد می کنند که حتما با یک پزشک در ارتباط باشید و سوالات خود را در طول درمان بپرسید.‌ گاهی اوقات پزشک تشخیص می‌ دهد که برایتان داروی ضد ویروس تجویز کند یا این که شما را بستری کند که معمولاً احتمال بستری شدن در افرادی که واکسن نزده اند؛ 88 درصد است.

مراقب علائم هشدار دهنده باشید

    اگر هر کدام از علائم زیر را داشتید، در سریع ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید‌:

    مشکلات تنفسی

    درد مداوم یا فشار در قفسه سینه

    احساس گیجی و سردرگمی

    ناتوانی در بیدار ماندن یا بیدار شدن از خواب

    پوست، ناخن و لب های آبی رنگ، رنگ و رو رفته یا خاکستری

بیمار مبتلا به امیکرون

چگونه امنیت و سلامتِ خودمان را حفظ کنیم؟

سعی کنید که دستورالعمل های موجود را در پیش بگیرید. فرقی ندارد که واکسن زده اید یا خیر. در هر صورت باید از ماسک استفاده کنید و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید تا از این بیماری در امان بمانید.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا مبتلایان کرونا درمان کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت آب بندی درب و پنجره در سیل ایتالیا را حتما ببینید!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کیفیت آب بندی درب و پنجره در سیل ایتالیا را حتما ببینید!
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • اگر به شورولت علاقه داری، این نوا را حتما ببین!