Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور در شرکت ارتباطات سیار از بخش مانیتورینگ و پلتفرم‌های دیجیتال شرکت همراه اول بازدید کرد.

به گزارش ایران آنلاین،مهندس سید عزت‌الله ضرغامی با همراهی مهدی اخوان مدیرعامل شرکت همراه اول از اتاق مانیتورینگ و پلتفرم‌های دیجیتال همراه اول بازدید کرد و با برخی از اپلیکشین‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال این شرکت از جمله روبیکا، شاد، بومی‌نو، ذره‌بین و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آشنا شد.مهندس ضرغامی در حاشیه این بازدید که همزمان با برگزاری کارگاه فناوری‌های تحول‌آفرین برای مدیران ارشد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، انجام شد در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره این بازدید گفت: «در حدی که فرصت شد مانیتورینگ فشرده‌ای را از مجموعه ظرفیت‌هایی که همراه اول ایجاد کرده است انجام دادم.»او افزود: «در این بازدید متوجه شدم که مجموعه همراه اول با نگاه به بومی‌سازی و با توجه به نیازهایی که در سراسر کشور داریم کارهای خوبی انجام داده است، که علاوه بر کاهش هزینه‌ها و به حداقل رساندن آسیب‌های احتمالی، سرویس‌های خوبی را به مردم ارائه می‌دهد.»مهندس ضرغامی با اشاره به وجود برخی حوزه‌های مرتبط با این ظرفیت‌ها در وزارتخانه متبوعش ادامه داد: «در نگاه سازمانی، سازمان یادگیرنده را اصل قرار داده‌ایم و تلاشمان بر این است که مدیران و کارشناسانمان آموزش جمعی را سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهند و دائما رو به رشد باشند.»وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: «امروز به همت همراه اول مجموعه آموزشی خوبی به صورت کارگاه برای مدیران و کارشناسان ارشد این وزارتخانه برگزار شد که بسیار لازم و ضروری است. از آنجایی که کار ما عملیاتی و کاربردی است از ظرفیت‌هایی که انجام شده استفاده بهینه خواهیم کرد.»او با بیان اینکه بخش مهمی از گردشگری به اطلاع‌رسانی مربوط است، افزود: «وظیفه ما در حوزه‌های مختلف شناسایی، معرفی، تفسیر و آماده‌سازی محیط برای انجام ماموریت‌ها در هر سه حوزه است.»وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: «حوزه ماموریتی ما با این کارها ارتباط مستقیمی دارد. به عنوان مثال در همین بازدید، اپلیکیشنی را دیدیم که در حوزه گردشگری شهری مثل لاهیجان فعالیت می‌کند و برای حداقل ۷ هزار نفر خدمات ارائه می‌دهد. این اپلیکیشن‌ در حوزه صنایع‌دستی نیز بسیار فعال است.»او با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری و نوآوری برای راه‌اندازی اپلیکیشن‌های مرتبط با سه حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی توجه به این موضوع را برای رشد فعالیت‌های مربوط به این سه حوزه با اهمیت دانست.مهندس ضرغامی با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه میراث‌فرهنگی، افزود: «به‌عنوان مثال در شبیه‌سازی آثار فرهنگی‌تاریخی این فناوری‌ها کمک شایانی کرده است.»در ادامه مهدی اخوان مدیرعامل شرکت همراه اول نیز در حاشیه این بازدید گفت: «هدف از این بازدید ارائه ظرفیت‌های کشور در حوزه بومی‌سازی سرویس‌های دیجیتال است. در این بازدید مسئولان با توانمندی‌های جوانان کشور در حوزه بومی‌سازی آشنا می‌شوند.»او افزود: «توقع و انتظار ما در این بازدید‌ها حمایت مسئولان و توجه آن‌ها به توانمندی‌های جوانان کشور است. خوشبختانه این بازدید‌ها نتایج و دستاوردهای خوبی به دنبال داشته است و در بازدیدهایی که مسئولان قبلی از این مجموعه داشته‌اند مورد حمایت قرار گرفته‌ایم.»

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی همراه اول فناوری ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است