Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز یک زن باردار به دلیل نداشتن تست کووید معتبر، مجوز ورود به بیمارستان را پیدا نکرد و کودکش در ماه هشتم بارداری جلوی در بیمارستان سقط شد. شهر سیزده میلیون نفری شیان از دو هفته پیش و با تشدید موج جدید کووید وارد فاز قرنطینه شده است.

به گفته این رسانه‌ها از ورود این زن باردار به داخل بیمارستان «گواژین» بدلیل اینکه فاقد تست کووید زیر ۴۸ ساعت بوده جلوگیری شد و این زن دستکم برای مدت ۲ ساعت جلوی در بیمارستان سرگردان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکسی از وی نشسته بر روی یک چهار پایه پلاستیکی در حالی که لکه‌های بزرگ خون زیر پاهای او دیده می شود، خبر ساز شده بود.

خواهر زاده این زن که خبر را در شبکه‌های اجتماعی گذاشته بود می‌گوید وی تست کووید داشت ولی فقط چند ساعت از اعتبار آن گذشته بوده است. البته این پیام بعدا از شبکه‌های اجتماعی چین حذف شد.

شهرداری شیان از تنبیه مدیر بیمارستان و مسئول مستقیم بخش خبر داده است. ظاهرا مسئول اورژانس و فوریت‌های پزشکی شهر هم اخطار دریافت کرده‌اند. اتخاذ تدابیر تنبیهی با این کیفیت در کشوری که عمدتا مسئولان خود را بخاطر اهمال در سختگیری‌های کرونایی مجازات کرده معمول نیست. از روز چهارشنبه حتی دسترسی سریع به بیمارستان ها بویژه برای زنان باردار و بیماران خاص فراهم شده است.

البته ظاهرا مورد این زن باردار تنها دلیل این تصمیات جدید نبوده است. یکی دیگر از ساکنان این شهر هم پنجشنبه در شبکه‌های اجتماعی نوشت پدرش سه روز پیش و بعد از آنکه چندین بیمارستان از پذیرش او بدلیل محدودیت‌های کرونایی امتناع کرده بودند، دچار حمله قلبی شده است. او در این پست خود نوشته بود برای رفتن از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر مجبور شده ۸ ساعت رانندگی کند در حالی که پدر ۶۱ ساله‌اش از درد قفسه سینه بخود می‌پیچید. در نهایت پزشکان بعد از بستری شدن او در بیمارستان می‌گویند دیر شده و اگر تا دو ساعت بعد از بروز نشانه‌های حمله کار درمان شروع می‌شد احتمال نجات او وجود داشت.

چین که همهی‌گیری کووید از آنجا آغاز شده با اتخاذ تدابیر بسیار سختگیرانه‌ای نظیر قرنطینه، تست، ردیابی الکترونیکی، بستن مرزها، واکسیناسیون و اجرای سیاست «بدون کووید» سعی کرده از رشد همه‌گیزی در خاکش جلوگیری کند. نگرانی دو چندان پکن با توجه به میزبانی بازی‌های المپیک زمستانی موجب شده تا به هر قیمتی رشد تصاعدی موارد ابتلا مهار شود.

۴۷۲۳۳

کد خبر 1589898

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سقط جنین چین ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۰۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند