Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در یادواره ۵۰۰ شهید شهرستان نی‌ریز و گرامیداشت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی سخن می گفت، اظهار داشت: اساس انقلاب ما برخاسته از فرهنگ قرآن و اهل بیت است در روزهای سخت دفاع مقدس و در شرایط سخت نبرد و همچنین در مقاطع بحرانی عملیات‌ها با نام و یاد حضرت زهرا (س)، رزمندگان و شهدا و جانبازان ما آرامش می گرفتند و از نهر خین، چذابه و کانال ماهی عبور می کردند و همین اعتقادات بود که پناهگاه آنها در شرایط سخت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه مقننه افزود: باور و فرهنگ رشادت و مجاهدت انقلاب ما را بیمه کرده و برای ایران عزیز افتخار آفریده است و البته بزرگانی همچون شهید سلیمانی در این فرهنگ رشد کردند که از یک طرف متأسفیم و تسلیت می‌گوییم که به واقع خلاء او در جبهه مقاومت حس می شود، اما از طرفی نیز تبریک می گوییم که انقلاب ما برای یک روستازاده از جنوب کرمان و بر اساس شعار امام راحلمان که جز برای خدا قدمی برنمی‌داشت و کلامی نمی‌گفت فرصت را فراهم کرد که اینگونه از پس محرومیت‌ها رشد کند و در عرصه بین‌المللی چهره‌ای با افتخار و باعزت برای امت اسلامی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ اول اعراب و حمله رژیم صهیونیستی گفت: در آن زمان که رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی حمله کرد همه ارتش‌های عربی کنار هم و در مقابل رژیم صهیونیستی که آن زمان به هیچ وجه قدرت امروز را نداشت جمع شدند ولی همه آن ارتش‌های عربی تنها ۶ روز توانستند در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت کنند و شکست خوردند و صحرای سینا به اشغال صهیونیست‌ها درآمد و آن شکست باعث سیر نزولی امت اسلامی و کشورهای اسلامی شد.

وی افزود: پس از آن نیز آن شوراهای خائنانه تشکیل شد اما شما دیدید در جنگ‌های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه در حالی که رژیم صهیونیستی تا دندان مسلح بود این امت اسلامی و مردم چگونه توانستند در مقابل این تهاجمات ایستادگی کنند.

قالیباف خاطرنشان کرد: مقاومت در مقابل داعش و در مقابل رژیم صهیونیستی و مقاومت در مقابل آمریکا که آنها وادار به شکست، و پذیرش عقب نشینی و ذلت شدند در جنگ هایی که در لبنان و غزه درگرفت همه به برکت حضور شهید سلیمانی و به برکت انسجام امت اسلامی و به برکت مردمی بود که به این مکتب باور داشتند.

وی افزود: امام خمینی (ره) فرمودند کسانی تا انتها پای این انقلاب هستند که طعم فقر را چشیده باشند و مستضعفین هستند که دلداده این انقلاب اند همان کسانی که متأسفانه ما مسئولان در تصمیم‌گیری‌هایمان و در سیاست‌ گذاری‌هایمان که قطعا غیرموجه است نسبت به آنها بی توجهی کردیم درحالی که افتخارات بزرگ انقلاب را همین مستضعفین خلق کردند.

وی اضافه کرد: امروز در این روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و در دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی باید یادمان باشد که این انقلاب و این مسیر و این کشور و این افتخاراتش برخاسته از این باور است و از اینکه در این شهر (نی ریز) بیش از ۵۰۰ شهید تقدیم اسلام و عزت مسلمین شده است، برای همین موضوع است.

رئیس قوه مقننه با بیان این که این رشادت ها تکلیف را برای ما مسئولین سنگین‌تر می کند تا ما این مسیری را که شهدا و امام شهدا آباد کرده‌اند و مقام معظم رهبری ولی امرمان از ما انتظار دارد به نتیجه برسانیم تاکید کرد: البته باید در راه خدمت به مردم و حل مشکلات آنها تلاش کنیم و مجاهدت به کار گیریم و این وظیفه ما است. من بارها به خود و دوستانم متذکر شدم و در هر کجا مسئولیت داشتم این را مورد توجه قرار دادم که امروز اگر می خواهیم خون شهدا را پاس بداریم و دینمان را به شهدا ادا کنیم و خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم و اگر می خواهیم بگوییم برخاسته از فرهنگ شهادت و اهل بیت (ع) هستیم باید برای کارآمدی دین در جامعه تلاش کنیم یعنی به عبارت دیگر گره‌گشایی از کار مردم قبل از آن که مردم ما که مردم نجیبی هستند اذیت شوند.

وی با تأکید بر اینکه هر جا که لازم بود مردم در بحران‌ها و بحبوحه‌ها پای انقلاب ایستاده‌اند، گفت: مردم ما نشان دادند آنجایی که باید برای انقلاب سختی تحمل کنند و برای استقلال کشور هزینه بدهند، هزینه پرداخت کرده‌اند اما آن بخش‌هایی که به خاطر عدم ناکارآمدی و بی‌توجهی و کم کاری منِ مسئول و امثال من گره‌ای به کار مردم می‌افتد، قابل قبول نیست.

قالیباف در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه ناامیدی گناهی نابخشودنی است، گفت: امروز شرایط اقتصادی ما شرایط خوبی نیست و فشار اقتصادی زیاد است و تحریم، بخشی از این مشکلاتی که ما داریم را ایجاد کرده است؛ این ظلم آشکاری است که آمریکای  مستبد به ملت وارد کرده است و ازاینکه می بیند که ملت ما برای استقلال خود ایستاده و برای عزت ملت و اسلامی ایستاده است ناراحت است اما ما وقتی متکی به فرهنگ قرآن هستیم معلوم است که نباید زیر بار ظلم برویم و اجازه دهیم کسی به عزتمان خدشه وارد کند.

وی تاکید کرد: این نکته را به شما مردم و به عنوان کسی که به مسائل امروز آشنا هستم می گویم که ظرفیت‌های اقتصادی و امکانات این کشور به گونه ای است که می توانیم شرایط را به گونه‌ای بهتر از امروز اداره کنیم و به این موضوع شک نکنید، اما ما اشکالاتی در کار خود داریم؛ یکی از اشکالات ما این است که مردممان را از مسیر تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در موضوعاتی که مخصوصا مربوط به خود آنها است، حذف کرده‌ایم و از توان و ظرفیت آنها استفاده نمی کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به تعبیری اگر بخواهم این را شفاف بگویم، اگر به اقتصاد نگاه می کنیم ۸۰ درصد اقتصاد ما اقتصاد دولتی است و اقتصاد دولتی بی شک دچار رانت و مفسده هایی می شود که امروز ما آن را می بینیم. وقتی سیستم اداری ما اینقدر پیچیده و کند است که یک تصمیم ساده اینقدر طولانی و زمانبر می شود و ماه‌ها طول می کشد و ده ها بار در یک اداره رفت و برگشت پیش می آید ما نمی‌توانیم به حل مسائل امیدوار باشیم.

وی در همین زمینه به یک نمونه اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال ببینید برای موضوع اشتغال، مردمی که در بخش خصوصی با حداقل سرمایه ای می خواهند برای خودشان کار ایجاد کنند با چه موانعی مواجه هستند و چه میزان باید تلاش کنند تا یک مجوز ساده را بگیرند.

قالیباف با انتقاد از بی توجهی به توان مردم در اداره کشور گفت: امام خمینی (ره) در کلامی که خطابش به ما و امثال ما بود فرمودند کاری که مردم می توانند انجام دهند نباید دولت ها سراغ آن بروند و منظور ایشان دولت خاصی نبود بلکه منظورش به همه ماهایی بود که مسئولیتی داریم اما امروز ما اصلا کاری به مردم نداریم.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال همین دیروز من جلسه ای با یک مجموعه بزرگ صنعتی و کشاورزی داشتم که ۵۵ سال سابقه فعالیت داشت و از پایین ترین سطح به جایی رسیده بود که ۲۶ هزار نفر را در مجموعه به کار گرفته بود  و دیروز می گفت من آماده هستم اگر به من این فرصت را بدهند در کمترین زمان ممکن در همین شرایط سخت صد هزار نفر را به کار بگیریم اما فقط اگر من این کار را شروع کردم شمایی که بچه رزمنده هستید آیا برای من مزاحمتی ایجاد نمی کنید؟ نمونه این مجموعه ها در کشور زیاد است و در همین نی ریز که ملاحظه می‌کنیم کشاورزی، صنعت، معدن و ظرفیت‌های بزرگ دیگری در آن وجود دارد که می توان از آن استفاده کرد و فرصت های بزرگی وجود دارد که واقعا ما باید اجازه دهیم که مردم از آن بهره ببرند.  

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در کنار این موضوع باید اجازه دهیم یک استاندار مانند یک والی در منطقه عمل کند و اختیارات کافی داشته باشد. البته ما نمی‌گوییم در همه موضوعات می‌توانند از پایتخت منفک شود. تفکیک کار ملی و محلی در حکمرانی تعریف خاص خود را دارد اما ما این کار را انجام نمی دهیم و می خواهیم همه چیز را از مرکز کنترل کنیم و این مشکل بزرگی است. ما فرق بین موضوعات تولی گری و تصدی گری را نمی دانیم و در مرکز می خواهیم همه کارها را کنترل کنیم، اگر جنس یک کار، جنس تولی گری و حاکمیتی است باید در مرکز به آن پرداخت اما اگر کاری کار تصدی گری و جاری است چرا باید مرکز درباره آن تصمیم بگیرند و چرا مسئولان شهرستانی نباید خودشان بتوانند راجع به شهر و شهرستان شان تصمیم بگیرند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: امروز نداشتن پول مشکل ما نیست بلکه نداشتن یک حکمرانی صحیح و تفکیک کار درست و میدان ندادن به مردم مسئله ما است و باید اجازه دهیم به ویژه در حوزه اقتصاد استعدادها بروز پیدا کند.

رئیس مجلس با بیان این که  شهید سلیمانی توانست از یک روستا رشد کند و در بالاترین سطح و در پیچیده ترین علوم نظامی و استراتژیک افتخارآفرینی کند، گفت: لذا یک جوان نی ریزی نیز می تواند این مسیر را طی کند و ظرف مدت یک دهه به یک چهره اقتصادی برجسته تبدیل شود؛ اما آیا ما کار را به این مردم واگذار کردیم؟! زمانی هم که شهید سلیمانی می خواست در میدان نبرد ظهور کند بنی صدرهایی بودند که مانع حضور او شدند و ۱۶ دی و شهادت شهدای هویزه به دلیل سبک فرماندهی بنی صدر است اما وقتی نگاه به جنگ عوض شد و سبک مدیریت تغییر کرد و اداره کشور مبتنی بر سنت الهی و اراده ملت انجام شد، شهید سلیمانی‌ها رشد کردند و شهید فرحزادها و همت‌ها پیدا شدند.

وی تصریح کرد: مردم استان فارس و لشکر المهدی در دوران دفاع مقدس اوج گرفتند و تیپ مهندسی استان رشادت‌های زیادی از خود نشان دادند،  با همان بچه ها ، با همان دانش و آگاهی تواستند با پرتاب موشک، ماهواره در مدار زمین قرا بدهند همان بچه‌هایی که یک روز امکان پرتاب خمپاره ساده را نیز در جبهه‌ها نداشتند توانستند با آگاهی و با قدرت برنامه ریزی و اتکاء به داخل به ظرفیت بالای تکنولوژی فضایی برسند اما چرا ما این کار را امروز در اقتصاد انجام نمی‌دهیم؟! این نشان می‌دهد که تنها مشکلات ما پول نیست و بخشی از ثروت ها و انفال ما در جای دیگری از بین می رود.

قالیباف با بیان اینکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالا و غیر استاندارد است، تأکید کرد: ما باید این را قبول کنیم که انرژی را بد مصرف می کنیم و انرژی زیادی در کشور هدر می‌رود و هیچ کشوری به اندازه ما در انرژی و مصرف سوخت اینگونه نیست که به بدترین شکل ممکن دارایی‌های خدادادی خود را از بین ببرد.

وی در همین زمینه افزود: چرا نباید در این مورد با مردم صادقانه صحبت کنیم و نگوییم این‌ها دارایی و انفال مردم است، ما در اقتصاد نیازمند تصمیمات دقیق و شجاعانه هستیم تا بتوانیم شرایط را تغییر دهیم و مطمئن باشید باید همه ما مسئولان به نحوی عمل کنیم که هیچ اختلافی بین ما نباشد و همه باید با وحدت و همدلی و هم افزایی میدان را برای مردم  و جوانان باز کنیم؛ ما در مجلس شورای اسلامی مصمم به این حرکت هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ما برای بحث اشتغال در مجلس ایستادگی کردیم و قانونی تصویب کردیم که مردم شرایطی داشته باشند که ادارات به آنها خدمت سریع ارائه کنند و مسیر خدمت رسانی به مردم تسریع شود و مردمی که دنبال ایجاد کار هستند حداکثر ظرف ۳ ماه پاسخ بگیرند و پاسخ روشنی دریافت کنند نه اینکه یک فرد ۵ یا ۶ سال برای دریافت یک مجوز دوندگی کند و معلوم نشود که می تواند مجوز بگیرد یا خیر و ما در مجلس این را تصویب کردیم که ظرف ۳ ماه تکلیف مردم مشخص شود و بر این موضوع مصمم هستیم تا شاهد گره گشایی و حل مشکلات مردم باشیم البته می‌دانیم که این مسیر سخت است و دشواری های خاص خود را دارد.

وی با اشاره به وعده های صادق الهی تاکید کرد: ما در روزهای دفاع مقدس روزهای سخت هم داشتیم و روزهایی آنقدر پشت خاکریزها به ما فشار می‌آمد که از خدا می‌خواستیم که پیروزی برای ما حاصل نشود اما فقط بتوانیم خاک خود را حفظ کنیم و یا بتوانیم پیکرهای شهدا و جانبازانمان را به عقب ببریم ولی آن روزهای سخت را سپری کردیم؛در سوره احزاب آمده است که فشار و سختی تا آنجا  زیاد می شود که نفس به گلو برسد و تا این فشار نباشد موفقیت و پیروزی حاصل نخواهد شد و تا صف مومنین از کفار جدا نشود و مومنین امتحان پس ندهند نصر و پیروزی حاصل نمی شود؛ خداوند می گوید بندگانی به نصرت می‌رسند که مومن هستند.

رئیس مجلس با بیان این که در اقتصاد نیز اگر به وعده های الهی اعتماد کنیم و به مردم میدان بدهیم، قطعا گشایش هم است و ما باید بایستیم و به درستی پیش برویم  تاکید کرد:  در حوزه اقتصاد وقتی می‌بینیم رگه‌هایی از ربا در جامعه ما وجود دارد حتی اگر اسم آن هم جمهوری اسلامی باشد، ربا جنگ با خدا است و اگر جنگ با خدا بکنیم، آن اقتصاد موفق نخواهد شد.

قالیباف در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: همه مردم و مسئولان در حوزه اقتصادی باید دست در دست هم بدهند وتلاش کنند تا موفقیت حاصل شود و ان‌شاء الله اگر اینگونه عمل کنیم پیروزی حاصل خواهد شد.

وی در خصوص مسائل استان نیز گفت: من این اطمینان را به مردم شهرستان می‌دهم که بودجه شما هنوز در سال ۱۴۰۱ به تصویب نرسیده و تازه در مجلس در حال بررسی آن هستیم اما آنچه که ما می‌بینیم بودجه استان در حوزه زیربنایی و در حوزه‌های مهم ریلی و بزرگراهی و زیرساختی رشد قابل توجهی داشته و کاهش در آن ملاحظه نمی‌شود و ان‌شاء‌الله باید آن را دنبال کنیم  و ما در مجلس و دولت هم این رویکرد را داریم که فرصت بیشتری را به استان‌ها بدهیم تا امکانات استانی مورد بهره‌برداری قرار گیرد. همچنین در موضوعاتی که امام جمعه محترم و استاندارد نیز به آن اشاره کردند تلاش می‌کنم دو مسئله بیمارستان نی‌ریز و پل روگذر ورودی شهر را دنبال کنم و طبق فرمایش شهید بهشتی عادت من این است که «نه» صادقانه را به «بله» کاذبانه ترجیح می‌دهم لذا نمی‌خواهم موضوعی را بگویم که شرمنده شما مردم شوم./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: قالیباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی اضافه شدن نام «خلیج فارس» به استقلال/ اولیایی:مالکان جدید باشگاه اول طرح توسعه ارائه بدهند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با نام جام خلیج فارس برگزار می‌شود و این حرکت پسندیده همواره مورد تعریف و تمجید اهالی فوتبال و جامعه قرار گرفته است. طبعاً هیچ‌کس با نام خلیج فارس مشکل ندارد و همه دوست دارند خلیج فارس را همواره با همین نام زیبا صدا بزنند و به خاطر بسپارند، اما راستش ما خیلی متوجه نشدیم چرا باید پسوند خلیج فارس به نام استقلال اضافه شود؟

قاعدتاً استقلال نیازی به این پسوند ندارد و خلیج فارس هم آنقدر بزرگ و تعریف شده هست که نیازی به یک تیم فوتبال نداشته باشد. در تمام سال‌های گذشته بسیاری از باشگاه‌های ایرانی با پیشوند‌ها و پسوند‌های مختلف به میدان رفتند که از آن جمله می‌توان به سپاهان اصفهان اشاره کرد که با نام‌های مختلفی همچون سیمان سپاهان و یا فولاد مبارکه در مسابقات حاضر شد، اما این اسم سپاهان بود که همواره در ذهن‌ها باقی می‌ماند. حتی پرسپولیس سال‌ها با نام پیروزی در مسابقات ظاهر می‌شد، اما همه فوتبالدوستان همچنان نام واقعی این تیم یعنی پرسپولیس را بر سر زبان‌ها می‌آوردند و حتی رسانه‌ها هم بعضاً از کلمه پرسپولیس به جای پیروزی استفاده می‌کردند.

بعد از واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج فارس هم واقعاً هیچ نیازی نبود که پسوند خلیج فارس به نام استقلال اضافه شود. به طور کلی تغییر نام تیم‌ها اقدام جالبی نیست وگرنه همان‌طور که اشاره کردیم همه ایران خلیج فارس را به همین نام زیبا می‌شناسند و هیچ تیم، گروه، قبیله و دسته‌ای مشکلی با خلیج فارس ندارد.

البته استقلالی‌ها مثل پرسپولیسی‌ها و هواداران سایر تیم‌ها همواره احترام خاصی برای خلیج فارس قائل بودند و همان‌طور که اشاره شد همه رقابت‌های لیگ برتر با نام خلیج همیشگی فارس برگزار می‌شود، اما از روز گذشته  خیلی ها مخالفت و واکنش خود را نسبت به اضافه شدن پسوند خلیج فارس به نام استقلال نشان دادند. به نظر می رسد مسئولان شرکت هلدینگ خلیج فارس مطالعه زیادی روی تبعات تغییر یا اضافه کردن اسم استقلال انجام نداده اند. کاظم اولیایی مدیرعامل اسابق باشگاه استقلال در این زمینه به خبرنگار آنا گفت:بعد از 45 سال باشگاه‌داری دولتی کاملاً به بن‌بست رسیده بودیم و این نوع باشگاه‌داری داشت خیلی به باشگاه لطمه می‌زد. شرایط نامطلوبی که پیش آمده بود چاره‌ای جز اینکه به سمت شرایط مطلوب برویم نگذاشته بود. یکی از راه‌های تغییر خصوصی‌سازی بود. مالکان جدید باید طرح و برنامه توسعه ارائه بدهند. باید دید این تغییر اسم هم بخشی از شرایط توسعه است یا نیست؟

وی افزود: امیدواریم مالکان جدید ارائه طرح کنند و اگر پسوند «خلیج فارس» که به نام استقلال اضافه شده تأثیر مهم و قطعی در طرح توسعه دارد در آن صورت اضافه شدن این نام در اختیار مالکان است.  بعد از آن این تغییر نام قابل ارزیابی است. اطلاعات کافی ندارم ولی هر اقدام رو به جلویی را برای تجدید ساختار و ایجاد ساختار مدرن و به روز برای باشگاه استقلال قطعاً مورد استقبال من است. ساختار قبلی برای استقلال که پرافتخارترین تیم ایران در آسیاست جواب نداد. نتیجه آن حذف از دو دوره لیگ قهرمانان آسیا بود و باید ساختار مدرنی داشته باشیم که منجر به کسب سومین سهمیه آسیایی شود.

به نظر می رسد در خصوص تغییر نام، اضافه شدن اسم، تغییرات گسترده، تغییر مدیرعامل و انتخاب مربی یا حتی نفرات شاغل در باشگاه باید ابتدا مطالعه کافی صورت بگیرد زیرا هر اقدامی در دو باشگاه پرطرفدار پایتخت روی ذهن جامعه اثر گذار است و بازتاب های فراوانی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • بررسی اضافه شدن نام «خلیج فارس» به استقلال/ اولیایی:مالکان جدید باشگاه اول طرح توسعه ارائه بدهند
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند